Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 26 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
The voice of holland.
Nadat ik de vorige keer voor het eerst in mijn leven naar een opname van een programma ben geweest, wilde ik het deze keer niet meer missen.
Ik heb mijn vriendinnen ingeschakeld en we gingen met 5 meiden naar  Hilversum voor THE VOICE OF HOLLAND. Natuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurlijk ging ik niet alleen voor the voices maar ook echt wel voor Marco.. Maar dat wisten ze ook wel, zo had ieder zn eigen favoriet!


 


Oook wilde ik niet meer te laat komen zoals de vorige keer door een domme fout te maken, drie keer nagekken of ik goed aan zou komen in Hilversum met de trein, en ja nu klopte het toch echt driedubbel. Of de andere mij vertrouden?? Dat is de vraag volgens mij niet Het was een heeele lange dag! Om half 9 's morgens vertrokken we met de auto om naar het station te gaan! om precies 9 uur hadden we de trein naar de middagopnames van the voice of holland.. In de trein lag er een krantje, daar ging ik mijn horoscoop in voor lezen, er stond iin:: Nu komt ie : Je hebt ontzettend veel energie vandaag , en ik moest het voor de goede dingen gebruiken. Nou wist ik natuurlijk wel waarvoor Eenmaal in hilversum aangekomen, hebben we geluncht bij de bakkerij bart..En wat stroomde daar op dat station daar buiten de adrealine door m'n lijf! JAAAAAA dat was het station waar ik zo poepzenuwachtig stond te zijn toen ik ging lunchen met Marco, en waar nathalie ons op kwam halen.. Ik wist alles nog precies aan te wijzen, maar of mijn vriendinnen het wat boeide, dat was het tweede. NIET DUS. Maarja ik had veel energie en vond het zelfs nodig om het op de heen en de terugweg te vertellen, zo van: Kijk daar zat ik te wachten op dat muurtje, en kijk daar  daar kwam Nathalie ons ophalen..

Maarja toen naar Hilversum Noord gegaan en stonden we voor de deur, door zo'n mannetje werden we als artiesten aangekeken, we zeiden nee maar ik vond het wel leuk om het mee te spelen, ik zeg waar moest ik ook alweer zijn?? hahah We waren een uuur te vroeg, hoe kon dat nou? hahaha dan maar wachten.. fijn daartegen over op een muurtje gaan zitten en toenkwam er een auto langs, Nathalie zwaaiden leuk dat ze me herkende hihi. Toen het wat drukker werd gingen we toch maar vooraan staan, eenmaal binnen , papiertje getekend nog vooraan.. Toen een uur later bleek dat daar het poortje niet open ging en we nog in de menigte moesten gaan staan. GRrrrrrrrrrrrrrrrrr beetje stom. Ook raakten we elkaar kwijt, ja binnen kom je elkaar weer tegen zegt die man, ja je kunt zwaaien naar elkaar bedoel je. Ik glipte nadat twee van mijn vriendinnen al door waren alleen naar binnen. De andere twee stonden nog te wachten. Gelukkig echt GELUKKIG kwam ik die andere twee nog tegen anders had ik ergens ALLEEN in het publiek gezeten, awnt van zo'n vrouwtje mochten we geen twee plaatsen bezet houden.Maar raad eens waar we zaten, de eeerste rij recht tegenover de coaches, jammer genoeg niet rechttegenover Marco maar kon hem wel heeeeeeeeeeeeeeel goed zien en horen Dus met mijn plaatsje was ik wel  heel erg blij. mijn andere 2 vriendinnen zaten aan compleet de andere kant van de zaal. Jammer. Voor de uitzending ben ik nog naar de wc gegaan en onder de uitzending moest
ik weer, ik heb twee uur met een vol gevoel op die stoel gezeten, ik moest zo erg en kon maar niet gaan. Ik zei zelfs al tegen mijn vriendin, dit zijn de twee ergste uren in mijn leven, maar hoe kan ik dat nou zeggen met
Marco voor m'n neus?????????? hahhahahahNa afloop nog even naar de mc donalds gegaan en hebben we gegeten, als laatste nog een mc flurry magnum white. Hmm hij viel wel wat tegen, volgende keer weer gewoon wat anders. na half 9 al op pad te zijn, kwamen we pas om 10 uur 's avonds thuis. Dus je kan wel zeggen dat het een hele reis was.

Nja ik had nog een foto van mijn mooie uitzicht op de stoelen maar zet hem maar niet online, voordat ik dadelijk aangeklaagd wordt En jammer dat ik marco niet kon zien of spreken maarja ik was ook bij de middagopname.
Nu wil ik ook echt naaar de battles en wil gewoon echt nog een keer marco ZIEN en spreken   nog een keer nog een keer

Heel veel liefs,

1. Door: . op 12-07-2012 23:33:44
echt leuk dat je nog eens bij een opnamen van the voice bent geweest en dat je marco nog eens gezien hebt echt zo leuk ik zou er ook wel naar toe willen gaan naar zo een opnamen lijkt me echt leuk
2. Door: Hillie op 13-07-2012 09:48:27
Wat een heerlijk enthousiast verslag! Wat jammer dat jullie niet bij elkaar konden zitten, maar gelukkig had je nog wel 2 vriendinnen naast je!
De battles sla ik over, maar ik hoop wel op een liveshowtje, dat lijkt me ook supergaaf!!
3. Door: Bernadette op 18-07-2012 21:16:51
Whahaha, hoe grppig, jouw horoscoop op die dag.
Kon ook niet anders, als je Marco gaat zien he.

Super gaaf om de opname bij te wonen.
Wel een beetje minder, dat jullie niet bij elkaar konden zitten.......


De Magnum White is echt jummie
Kheb nog maar niet naar de calorieen gekeken haha.


Liefs,
Bernadette
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Laat me zien
Waar ik voor leef"