Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 26 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Mijn eigen gemaakte kussens
Jaaa ik wil jullie weer eens mijn nieuwe hobby laten zien. De laatste tijd heb ik aardig wat kussens gemaakt! Ik ben begonnen om wat kussens voor mezelf te gaan maken. Ik zag op internet een foto waarbij ik dacht: Hé dat kan ik ook. En ja hoor daar begon ik.. Ik ging op zoek naar alle materialen die ik daarvoor nodig had, en raad eens! Ik vond ook nog alles!
De kussens die ik gemaakt heb zien er zo uit en heb ze mooi op mijn bed gelegd.

 
Daarna mocht ik zelfs voor andere mensen kussens maken. Ik begon met een geboorte kussen en daarna voor mensen die graag kussens met een tekst erop wilde. Ik begon het steeds en steeds leuker te vinden! Heb er al aardig wat gemaakt. Nu dit weekend heb ik weer 2 kussens verkocht!
 
Voor nu iedereen fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!
 
Dat wordt afkicken
Weer een tijdje geleden schreef ik een logje! Nu was ik al een week bezig om dit logje te schrijven en online te zetten! Maar maar wat kan een mens het toch druk hebben Het logje zou gaan over de allerlaatste show in Eindhoven.

Ik heb altijd geleerd en stage gelopen in een kinderdagverblijf. Naar 2 jaar stage te hebben gelopen in dezelfde organisatie mocht ik blijven werken. Een  jaar Buitenschoolse opvang gedaan en 1 jaar kinderdagverblijf gedaan!  Dit vond ik beide erg leuk! Nu heb ik al een tijdje een vaste groep waar ik gemiddeld zo’n 4 a 5 dagen werk! Hoe blij ben ik? Echt suuuper blij! Maar ik ben en blijf nog maar een oproeper dus dat kan dalijk over een tijdje zo voorbij zijn die uurtjes. Ik heb het in ieder geval erg naar mijn zin!
 
Nu even terug naar Eindhoven, na een lange tijd uitkijken was het eindelijk dan zover! Ik had geregeld dat ik maar een halve dag hoefde te werken, zodat we op tijd konden aanrijden! Na eerst wat gegeten te hebben reden we richting het klokgebouw! Een beetje aan de late kant helaas. Ik kon ervoor kiezen om in de tifosi rij te gaan staan, maar deed dit niet omdat de rij erg lang was en ik daardoor waarschijnlijk niet bij mijn moeder en klasgenootje kon staan. Helaas niet vooraan maar een stuk naar achteren! Toch had ik goed uitzicht en toen kon het genieten beginnen!!!
De liedjes kon ik inmiddels helemaal uit het hoofd na het grijsdraaien van de liedjes. En wat doet Marco het toch super goed, een genot om naar te kijken!  Hij straalt, hij geniet en hij zingt de lampen van het plafond. Haha ik bedoel de sterren van de hemel!

Na afloop keek ik er na uit om Marco te kunnen zien, dat is lang geleden en herkent hij me eigenlijk nog wel?? Geen idee, hij ziet ook zoveel mensen! Alleen was een fotootje of hem spreken helaas niet gelukt, net als in Kerkrade ! Gewoon te druk, en dan ben ik te verlegen om me ertussen te duwen! Maar ach er komt zeeeeker nog een andere keer!

Hoe vonden jullie de Tour allemaaal? Genieten he!!
dankje dankje lieve fanclub!

Marco Borsato in Nijmegen

Waaaaaauw wat was dit weer een leuke verrassing! Het was voor mij een heeeeele GOEDE vrijdag! Pff ben al een tijdje niet meer op de log geweest dit heeft me weer wakker geschut! Ik moet zeggen dat ik het de laatste tijd zo druk heb gehad met de laatste opdrachte, projecten voor school, heeel veel stage lopen, werken, voetballen etc. Ik ben ook alleen nog maar moe , moe, moe, en moe echt niet normaal.

Maaaaar, het was vrijdag dus goede vrijdag! De dag dat Marco in Nijmegen kwam optreden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het even niet meer wist totdat ik smorgens op twitter en facebook kwam. Namelijk toen de kaart verkoop was had ik stage en omdat alles zo snel uitverkocht was kon ik in de kleine zalen er niet meer bij zijn! Jammmmer en heel erg balen!

Ik dacht dat Lunarda naar Nijmegen ging, dus appte haar om haar veel plezier te wensen. Maar ze ging helemaal niet, en moest wachten tot kerkrade maar ik moest nog wachten tot 31 mei. Toen zei ze er is op facebook een winactie mischien kun je daaraan meedoen.
Ik dacht waaauw gaaf maar ik ben niet thuis. Ik was namelijk al in Nijmegen om te shoppen! Van shoppen is helaas niet veel meer van gekomen! 

ik heb wel 35 rondjes gelopen zonder dat ik uberhaupt naar kleding heb gekeken, liep echt als zo'n freak door de primark met mn telefoon in de hand. Dat zal er uit hebben gezien hahahahahha.
Ik dacht ik wil meedoen, maar eerst kijken of er wel iemand met me mee wil,en of ik de auto meekon nemen. Nou ik had iemand geregeld ik pap opgebeld op zijn werk of ik de auto mee kon nemen en dat kon! Dus heb toen meteen een berichtje gestuurd! (Jaaa stel dat je wint moet je wel goed voorbereid zijn en niet dat je dalijk niet eens kunt gaan, vandaar
Ik zat al terug in de trein naar Venlo weer. En ineeens, zomaar ineeeens ging de telefoon, onbekend nummer en ik nam op...
Het was Bianca die me vertelde dat ik kaartjes had gewonnen en ze vroeg of ik nog steeds als een kip zonder kop door de primark rende Wat was ik blij ik wilde echt wel gillen maar ik zat in de trein en iedereen keek me aan toen ik de telefoon opnam en meteen zo enthousiast was
De hele dag met een glimlach rond gelopen, mn zusje werd gek van me! hhahah mocht op een gegeven moment niet meer lachen en een grijns trekken van hier tot tokyo!

5 minuten na het gesprek viel gewoon de telefoon uit omdat de batterijen leeg waren, vind het ook niet heel gek als je dan de hele dag op de telefoon hebt gezetenMaar lieve lieve lieve fanclub, super bedankt voor de kaartjes van gisteren! Wat gaaf ik heb een suuuper te gekke, leuke, coole marco avond gehad! Wat was het leuk en om met hem na afloop nog even op de foto te mogen! ik heb GENOTEN! Jullie zijn gewoon echt de leukste fanclub van Nederland!!


 
London (:
Jaaaa ik heb weer hele leuke dingen gedaan de afgelopen tijd! 
Ik schreef laatst dat ik naar Jan Smit ging, ik heb gewoon een hele leuke avond gehad. Ik ging er meer heen zo van, ik ken bijna geen liedjes van hem alleen de oude liedjes. 
Maar wat maakt hij er een feestje van, veel contact met het publiek, heeerlijk om te zien! Ik heb genoten..
Helaas geen goede foto's gemaakt!

Ik heb nog een theatervoorstelling gedaan op school. Hier hebben we een half jaar aan mogen werken. We moesten zorgen voor het decor. ( dit is overigens heel veel geworden, we hebben veel geknutseld om het leuk aan te kleden). 
We moesten zorgen voor een dans in het stuk en een zelfgeschreven liedje. 
Naderhand het project volgde kreeg ik er steeds meer zin in te hebben, alles was ineens bijna af en het was leuk!
Ik ben geen acteertalent maar het was leuk om te doen! In dat weekend ben ik nog lekker een weekend naar London geweest! 
WAaaah leuk was dat, maaar sjeee wat een lange reis.
We hebben met de bus gereden maar hier was je zowat een hele dag aan kwijt, en ik dacht dat Parijs al lang was 
Maar we hebben ons goed vermaakt, op Oxford Streeet hebben we zowat de hele dag gewinkeld. Winkel in en winkel uit, primark, schoenenwinkels enz. 
S' avonds hebben we nog een verlichte tour gehad langs alle beroemde gebouwen in london. De Big Ben, de Tower etc. 
We hadden een super hotel met super ontbijt, en dat voor die prijs! 
Het was echt wel de moeite waard!!Beterschap Marco!

Lieve Lieve Marco,
Ik wil je heel veel beterschap wensen!
En hoop dat je lekker veel rust hebt nu! 
Ben echt geschrokken hoor afgelopen week.
Gelukkig dat nu alles goed is.
Ik hoop dat je in mei weer helemaal beter bent en weer heerlijk kunt gaan knallen in het Ziggodome! 
Ik heb er in ieder geval hééél veel zin in!


Liefs,
Rachelle 
creatief met stof!
Zoooo de kerstdagen nieuwjaar zijn ook weer voorbij! Ik hoop dat iedereeen weer een fijne tijd heeft gehad! Ik heb zelf hele leuke en gezellige dagen gehad met mijn familie, lekker uitgegeten en bij opa en oma gegeten. Ook heb ik lekker veel gewerkt bij de kinderen. Helaas geen vakantie gehad maar eerlijk gezegd kan ik de centjes nu goed gebruiken! Maar het werken was ook wel heel erg leuk! 

Ik heb ook lekker geknutseld in de vakantie. met wat leuke stofjes en versieringen heb ik leuke hartjes, bloemetjes en vlindertjes geknutseld. Ik raakte er gewoon verslaafd aan, als ik thuis kwam van het werk en even niets te doen had  ging ik weer hoor!  


Ik heb zelfs m'n zusje aangestoken die wilde ook stof gaan kopen om iets leuks te maken, dit had ik dus nooit verwacht van haar, maar dus konden we 's avonds samen gaan knutselen Ik heb mijn geknutselde hangers al aan mijn tassen gehangen ziet er toch net wat leuker uit vind ik, lekker fleurig!!
Kijk wat leuk!!


Verder heb ik van pap en mam een cadeau van sinterklaas gekregen dat ik met mam naar Jan smit ga in Venlo. Dus nu maar heeel vlot alle liedjes gaan beluisteren want ik ken alleen de helee oude liedjes En ik wacht nog steeds op mijn concertje van Marcooooooo! Daar kijk ik toch wel echt naar uit! 
Ook ga ik binnenkort naar London met een vriendin dus ik heb nog wel leuke dingen in het vooruitzicht.
Wat hebben jullie allemaal in de vakantie gedaan?

Parijs was gaaf!
Afgelopen week was het dan eindelijk zover. We gingen naar Parijs. Samen met mijn zusje was de reis al een langere tijd geboekt. Vrijdag had ik nog een dag school, toen ben ik van 8 tot half 10 nog gaan trainen – voetballen, en daarna gauw naar bed gegaan. Want ’s nachts om 4 uur moesten we in Eindhoven zijn. Om half 3 brachten pap en mam ons naar Eindhoven. En alweer kwam het onderwerp Marco voorbij omdat er een liedje op de radio was. Oah wat baal ik dat alles zo snel uitverkocht was, zelfs Limburg helemaal leeg. Ik baalde echt als een stekker, totdat ik het mailtje las dat er nog een Ziggodome bij kwam, waaaaaaaaaaaah!!!!! Maar ja te mooi om waart te zijn we waren op weg naar Parijs. Maar wat was ik moe moe moe, misselijk omdat ik uit mijn slaap gehaald ben door de wekker. Ik heb gewoon de hele busreis bijna geslapen, het was toch donker, ’s nachts, iedereen sliep. Om half 10 ’s morgens waren we aangekomen in Parijs en daar kregen we 11 uur de tijd om voor ons zelf wat te gaan doen. Mijn zusje wilde meteen beginnen met shoppen terwijl ik dacht kom gaan we eerst naar de Eifeltoren. Maar ja we zijn richting de Champs Elysees gelopen en hebben die winkel in en winkel uit bijna helemaal afgelopen! Bij Arc the Triomph zijn we ook nog aangekomen wat fotootjes geschoten. En wat heb je daar veel straatartiesten echt leuk om te zien!

  


Toen zijn we over de Champs Elysees weer terug gelopen, winkel in en winkel uit. Toen we onderweg een Starbucks tegenkwamen moesten we er natuurlijk even stoppen, bijkomen, chille en rusten. Pfff wat waren mijn benen moe en ik zelf ook trouwens. Na een klein uurtje gechillt te hebben zijn we weer verder gegaan. Naar een paar keer vragen zaten we op de goede weg naar de Eifeltoren, helaas was het al donker aan het worden en toen ging het snel. Maar zo kun je ook mooie foto’s schieten. Daarna waren we een uur te vroeg bij de bus, we hadden al veel gedaan, veel gezien, veel geshopt, veel gelopen en we waren heel moe. S avonds om 9 uur reden we weer terug naar Nederland! En weer heb ik geprobeerd om goed te kunnen slapen.
Wat foto's gemaakt door m'n zusje.

 

Toen we weer thuis waren zat ik de volgende avond bij pap en mam op de bank, zij waren een film aan het kijken en ik zag een interview van Marco in de TV gids!! Dus ik zei: Naja als we niet maar Marco toe kunnen ga ik wel genieten van dit interview. En toen……. Kwam er een verassing…………. Mam zegt je gaat toch naar Marco, ik heb nog kaartjes voor het Ziggodome kunnen regelen, gaan we er samen heen is dat je cadeautje voor je verjaardag!! Waaaaaaaaaah ik was blij!! Nou kan ik toch naar Marco toe. Maaar ik heb genoten in Parijs en nu afwachten totdat ik naar London ga met een vriendin!!Gevaren met Marco!
Het was een geweldige dag!
Deze dag begon eigenlijk al met de Borsato Bingo in Hoofddorp! Daar mocht ik deze prijs door Nathalie in handen nemen! Hoeeee gaaaf, leuk, cool en super blij was ik!
Ik dacht alleen maar ik mag gaan varen met Marco Borsato. Milou had die prijs al eerder gewonnen, dus zo ging ik samen met Milou en Marijke op weg naar  de Loosdrechtse plassen. Na zo’n korte 2 uurtjes rijden kwamen we aan in Loosdrecht. We waren een uur te vroeg dus dronken we in het restaurant gezellig wat! Esther en Joep schoven gezellig bij ons aan! We kregen allemaal een naamkaartje en wat muntjes en de rit kon beginnen! Gezellig gekletst met veel mensen.
Eenmaal bij de boot aangekomen stond daar iemand die heel graag met mij .. uh ik met hem op de foto wilde . Binnen hebben we achteraan een leuk plekje uitgekozen. We waren wel met veel Limburgse op de boot zeg hahah . Daar moest even een fotootje van genomen worden!
 

Toen Marco richting onze kant kwam, mocht ik mijn canvasdoek van onze mooie foto laten signeren! Dit vond ik echt heel erg leuk. Marco zei nog: ‘’Dat was leuk toen he’’, en het enige wat Rachelle weer kon zegge was:’’ Jaaahaaa!’’.


Het was gewoon echt heel erg leuk! Dat je gewoon met  Marco aan het varen bent.
Ik  kan je zeggen dat die 2 uurtjes echt voorbij zijn gevlogen hoor! Zo snel, maar ik heb wel genoten!
Toen we van de boot af waren kon de reis terug weer beginnen! Natuurlijk onderweg even gestopt bij de Mac, heerlijk na zo’n uitje altijd!Mijn FCD was...
Mijn fanclubdag was GEWELDIG!
 
Wat was het een leuke fanclubdag en bingo dit jaar. Ik had bij de bingo de super te gekke leuke prijs gewonnen dat ik mocht gaan varen met Marco! Zo leuk en ik ben zo blij, hoe gaaaf is dit! Ik kijk er nu al naar uit, nog heel eventjes wachten maar en dan is het al zover. Dus mijn fanclubdag kon niet meer stuk. We hebben overnacht bij Van der Valk hotel in Hoofddorp, super de luxe en met een heerlijk groot ontbijt. En wat is er nou lekkerder om voor zo'n dag een lekker warm badje te nemen, ja dat heb ik ook nog even gedaan 's morgens. Toen na het ontbijt zijn we met al onze spullen vertrokken richting het Claus Event Centre. We kwamen aan en ik had nog een soort van 'tegoedbonnetje' waarmee ik op de foto kon met Marco en het canvasdoek kon laten signeren. Helaas had ik het canvasdoek niet meegenomen want ik had al een grote tas mee om te sjouwen Maar de foto is gelukkig wel nog gelukt!! 


 
Dit was dus het begin van mijn fanclubdag in Hoofddorp. Nu kon mijn dag al niet meer stuk en had ik er al reuzeveel zin in. Milou, Marijke en Theuntje mochten vrijwilliger zijn op de FCD, dus ik ben gezellig met Hilda en Elly meegeweest. We hadden boven een gezellig plekkie gevonden bij wat andere gezellige limburgse mensen! Het was druk, en groot en zoveel mensen, zo leuk om te zien! En alles komt alleen voor Marco!

We hebben overal zo even rondgekeken, bij de kraampjes etc maar ook daar was het erg druk Helaas zijn vele van mijn foto's niet goed gelukt, geen idee waar dit door komt. Volgens mij moet ik nog wegwijs worden uit mijn camera. Of niet de goede belichting of het was te donker en de flits kwam niet ver, want we stonden namelijk niet heel dichtbij het podium. 

Ook heb ik nog de foto van Marco en mij tijdens de Bingo avond. Ik heb het ECHT GEWELDIG gevonden en heb nu al heel erg veel zin in volgend jaar. Kijk er nu al naar uit!! Wat was het dit jaar top geregeld door het hele team van de fanclub en alle vrijwilligers, top!!!Bingo en varen met Marco!

Zoo ik heb het even druk gehad met school, na in de vakantie hard te hebben gewerkt aan een project en vannacht tot half 2 de laatste loodjes heb gelegd kon ik toch gaan slapen. Vandaag moest ik het inleveren en dan valt er weer een last van mijn schouder af hoor. Ik heb eindelijk tijd om een logje te schrijven.  Ohja en vakantie heb ik trouwens ook nog gehad, maar die was voor ik het wist voorbij!
Jaaaa na lang nadenken wel kaartjes kopen of geen kaartjes kopen en met wie ga ik er dan heen? Uiteindelijk was ik al te laat, alle bingokaarten waren helaas al verkocht, en nu baalde ik als een stekker! Maar ik had ook nog niemand om mee naar de fanclubdag te gaan, tot we voorheen samen met Hilda, Elly, Milou en Marijke bij de ijssalon gezellig een ijsje gingen eten. Zij gingen ook allemaal gezellig naar de fcd en ik mocht met hun mee. En ja hoor diezelfde avond had ik mijn fanclubkaartje besteld! We hadden al besloten om wel ergens in Hoofddorp te logeren omdat Milou, Marijke en teuntje wel bingo kaarten hadden.
Nu kwam er toch een wonder en kwamen er nog bingo kaarten vrij! Meteen diezelfde dag nog mailen en mochten we ook gezellig naar de bingo!

 
Na lang wachten was eindelijk het leuke weekend aangekomen! Ik werd zaterdagsmorgens wakker en was misselijk, hoofdpijn, buikpijn en vooral heel misselijk. Ik had nog een uur de tijd voor ik werd opgehaald. En ja hoor ik ging boven de wc hangen en het kwam er allemaal uit. Alleen bleef de misselijkheid en kreeg ik niets qua eten en drinken naar binnen. Ik was nog aan het twijfelen kan ik wel gaan als ik ziek ben, maar ik liet me niet kennen en ging mee. De hele heenweg heb ik geslapen , me slecht gevoeld ( Ik moet zeggen heel gezellig voor Hilda en Elly ). Maar wat was ik blij dat ik er ’s avonds wel bij was.Na de zaterdag de hele avond op paracetamols te hebben geleefd, heb ik een te gekke avond gehad want ik mag gaan VAREN MET MARCO! Ik had bingo, ik werd al zenuwachtig toen ik er nog maar 1 moest, ik dacht dit meen je niet, en ja hoooor BINGOOO!! Stond ik daar ineens op het podium, dat het een foute bingo kan zijn spookt ook door je hoofd! Maar hij was goed ! Ik kreeg gewoon een TE GEKKE PRIJS! Wat ben ik blij en wat ben ik blij dat ik er gewoon was!
Over de fanclubdag maak ik nog een logje.

Mijn te gekke, vette, leuke, gave prijs!
VAREN MET MARCO
Nog even gezellig met Esther gekletst ! 


"Leef je eigen leven
En geniet er lekker van"