Welkomsttekst

KOESTER ELK MOMENT!

WEBLOG VAN DE MAAND MAART 2013

PURPLE MET EEN VLEUGJE ROOD 
Zomaar een fan...
 
Puur genieten!
Schoenentic...
...je kan maar wat leuk vinden....
MARCOMIENTJES
Weblog van de week op 18 juni 2007!
Aan de zijlijn....
Hoe mooi kan het leven zijn....

Mijn leven is mooi en ik ben dankbaar voor mijn lieve gezin & andere lieve mensen om mij heen.
Als het kan dan geniet ik van de prachtige natuur, die bij wijze van spreken in mijn achtertuin ligt en als ik dit filmpje zie ervaar hoe mooi ik woon.

Met mijn fotocamera probeer ik vogels (soms bijzondere mensen) en andere mooie dingen vast te leggen die ik tegen kom in de polder en aan zee.
Heb nu alleen pech, omdat ik nu helaas last heb van hypermobiele schouders.
Fotograferen is hierdoor erg pijnlijk en ook niet aan te raden (gaat maanden duren).
Af en toe een fotootje van een vogel in de tuin gaat natuurlijk wel en fotograferen met mijn statief ook.....maar ja vogels gaan niet speciaal voor jou zitten op het moment als jij daar zit.
Mijn lijf laat me regelmatig in de steek en daardoor heb ik de vorige concerttour moeten missen & helaas die van dit jaar ook.
Ik moet dan keuzes maken en ik had ook nog eens niemand die met mij mee kon (herfstvakantie). Had prachtige zitplaatsen en als je dan de verhalen van iedereen leest en de foto`s ziet, dan is dat toch wel even slikken.

Ik bestel de cd van Marco altijd al vooraf, zodat ik hem gelijk in de bus heb. Dit keer heb ik voor het eerst de cd nog niet in huis. Misschien omdat het toch wel pijn doet dat je er nooit meer bij bent.
De fanclubdag heb ik gelukkig wel meegemaakt...maar toch...omdat je nooit meer ergens bij bent, heb je het gevoel dat je aan de zijlijn staat. Ik heb niet veel mensen gesproken.
Als Marco dan met de meet & greet van de mindervaliden voor m`n neus staat, zou ik zoveel willen zeggen en klap ik eigenlijk dicht. Het momentje is dan in een flits voorbij en baal ik van mezelf.

Ik ben een doorzetter en pak altijd de draad weer op, als er steken vallen in het breiwerk...maar soms is dat ook weleens heel lastig.
Veel mensen vinden mij een optimistich mens en bewonderen mijn doorzettingsvermogen ondanks de pijn, maar ja....heb ik keus dan?
Nee, dat heb ik niet....want ik heb een hele lieve man, dochter en zoon & daarom zet ik er iedere keer mijn schouders weer onder.

Kortom dit is geen klaagverhaal....maar gewoon om te laten weten, dat ik er nog wel ben, maar bij alles rondom Marco een beetje aan de zijlijn sta. Ik lees de verhalen, zie Marco op tv, maar ben er nooit meer bij.
Het is ook een keuze, omdat het vaak te laat en te ver is voor mij.
Vroeger herstelde mijn lijf weer na een paar dagen, maar dat is niet meer zo.

Ik heb ook niet meer met veel mb'tjes echt contact. De "echte" zijn gebleven, dat zijn er niet veel, maar dat is niet erg. Ik merk dat ik daar ook geen behoefte meer aan heb. Ik ga alleen nog voor echte diepe vriendschappen. 

Kortom ik geniet van de mooie dingen in mijn leven en die zijn er genoeg.
Daarom past het liedje "mooi" met het bijbehorende filmpje helemaal bij mij.
 
1. Door: Marlies op 09-12-2015 10:52:48
Ik heb er zelf voor gekozen om minder naar concerten te gaan en minder betrokken te zijn bij Marco-gerelateerde gebeurtenissen.
Maar ik begrijp wel wat je bedoelt als je zegt dat je je heel snel 'buitengesloten' voelt. Dat gaat meestal onbewust bij mensen, maar ik begrijp dat het je pijn doet.
Ik hoop voor jou dat je echte vrienden die zijn gebleven je voldoende energie geven. En de volgende keer gewoon lekker knuffelen met Marco, dat kan hij goed namelijk :-).
En je hebt een prachtig gezin Laura, uiteindelijk is dat het allerbelangrijkste. xxx
 
1.1. Door: Purple L`tje op 09-12-2015 22:30:59
Lief wat je schrijft, Marlies, doet me goed. 
2. Door: Sharon Dieleman op 09-12-2015 12:43:26
Mooi geschreven! 
2.1. Door: Purple L`tje op 09-12-2015 22:34:50
Dank je
3. Door: Nancy Triou op 09-12-2015 12:54:22
Hoi lieve Laura
Normaal kom ik hier heel weinig op de weblogjes,maar ik dacht laat me vandaag eens een kijkje nemen ?! Toen zag ik jou loge en die moest ik gelijk lezen!! Ik begrijp je helemaal wat je bedoelt dat je,je aan de zijlijn voelt staan! Wij hebben bewust/onbewust er voor gekozen wat minder actief te zijn,maar Marco zit voor altijd in ons hart! Soms mis ik ook die goede oude tijd hoor,dat we samen naar Marco gingen,wie weet .....! ? Ik hoop dat het snel wat beter gaat met je gezondheid, maar vooral kom ik je een dikke knuffel brengen!! Gr van den overkant ?
3.1. Door: Purple L`tje op 09-12-2015 22:36:52
De goede ouwe tijd....was wel heel gezellig, maar is nu vaak niet meer haalbaar. Lief van je, knuf terug! 
4. Door: PeetJ op 09-12-2015 20:40:06
Hoi lieve Laura, ?Hier ook iemand die minder aanwezig is, zeg maar rustig nauwelijks nog aanwezig is. Gelukkig is het bij mij wel door eigen keuzes en niet doordat mijn lijf me in de steek laat. Liefst deed ik alles, maar dat gaat nu eenmaal niet helaas. Ik ken het gevoel wel van aan de zijlijn staan. Ook al heb ik er bewust voor gekozen het is toch 'zuur' soms. Ik heb ook nauwelijks nog contact met mb'tjes, sommigen zie/volg ik nog op FB, maar verder...... Ik hoop dat je je snel weer beter voelt, minder pijn hebt en weer mooie foto's kunt maken, want van die foto's kan ik genieten .    Hele dikke knuffel uit Limburg Laura, geniet van je gezin en van de mooie dingen in het leven. Daar past "mooi" van Marco inderdaad heel goed bij.  
4.1. Door: Purple L`tje op 09-12-2015 22:37:47
Leuk dat je van mijn foto`s geniet op Facebook en dikke knuf terug voor jou! 
5. Door: Imke op 10-12-2015 16:16:50
Lieve Laura, persoonlijk ken ik je niet echt alleen maar via de log of facebook. 
Ik kan mij voorstellen dat het pijn doet dat je door lichamelijke klachten niet meer overal naar toe kan. Dat is moeilijk!
Wel zie ik dat je enorm geniet van al die mooie foto;s die je maakt!
Ik heb er zelfs al eens wat gebruikt voor mijn salon. Hopelijk heb je veel lieve vrienden en familie om je heen en wie weet kan je nog eens genieten van Marco zijn muziek tijdens een concert.
Dikke knuffel en sterkte met alles

Liefs Imke
5.1. Door: Purple L`tje op 28-02-2016 17:01:49
Zoals je merkt, kom ik niet veel meer op de logjes en lees nu pas jouw lieve reactie. Wat is de link van jouw salon, vind het wel leuk om te zien welke foto`s je gebruikt hebt. Liefs Laura
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik schreeuw je naam
En sluit mijn ogen"