Welkomst tekst

Ciao buon divertimento su mia weblog
Sara il nostro ospite gradito.
Vorrei rivederti.Sandwich foto haha. Fcd 2009
Fcd 2010
Foto album
Giuliano zijn 1e fotosessie
Agenda 2014/2015
19 April fcd met mama 
en Guiliano.Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Priscilla Braun - de Leeuw
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsato fans ;
en 1 gast Borsato fans .
Prachtig hier zeg !!
Goede morgen allemaal ben lekker net wakker geworden en ik ruik heerlijke verse broodjes zeg hmmmm.

Het is echt prachtig hier zeg, mooie omgeving en de temperatuur is ook echt geweldig 30 graden gewoon zeg.
Gelukkig hebben wij in onze appartement wel airco zeg anders is het veel te warm hier s'nachts.

Gaan vandaag eens eerst hier dit stadje verkennen, op het gemakje rond kijken en denk ook wel even lekker op het strand liggen, ik heb nu al zin in een Italiaans ijsje zeg haaha.

Nou loggers tot snel weer,Bjorn: vanuit Italié hallo

Hallo allemaal hier ben ik weer Bjorn,
Nou zoals jullie weten zijn wij heel erg goed aangekomen in Italié, het weer is hier erg mooi en ook de omgeving is prachtig om te zien.
We gaan ook nog naa verschillende voetbal stadions hier in Italié ben erg benieuwd hoe dat zal zijn, iemand al eens in Italië daar weesten kijken?
Zoals jullie zien is het erg vroeg zit nog in mijn ritma van mijn werk denk ik , ga direct even lekker verse broodjes halen bij de bakker.
Priscilla ligt nog te slapen die slaap lekker uit denk ik , nou meestal ben ik altijd de eerste met de vakantie die wakker is , maak direct ook meteen even een wandeling op de boulevard en langs de zee denk ik.
Nou loggers jullie horen nog van ons, mischien vandaag nog of morgen , leuk zo loggen vanuit Italié.

Ciao en tot snel weer loggers,
Bjorn
 

Jaa vanuit Italié!!!!
Wahhhhhhhhhhhh Ciao loggers , nou wij zijn heel goed aangekomen in Italié.

Hebben er erg lang over gedaan bijna 17 uur pfff , op een gegeven moment heb je het wel gehad maar oké, onderweg zie je erg veel mooie plekjes.

Ik heb tot nu toe gewoon draadloos internet zoals jullie merken ik weet niet voor hoe lang maar dat zien we wel, het weer is zo heerlijk hier we hebben zo'n 30 tot 32 graden zeg wahahahahah , heerlijk in mijn korten broek met topje en zonnebril.

Ik zal deze week natuurlijk minder op de logjes aanwezig zijn , dat is normaal maar zodra ik af en toe kan dan laat ik iedere even iets van ons horen wat we hebben beleefd die dag en eventueel een leuke foto niet te veel anders heb ik niets meer te vertellen als ik teru ben haHAHA.

Zo ik neem direct nog even een heerlijk wijntje hier op het terras en geniet lekker van het Italiaanse sfeer.

Loggerssssssssssssss tot snelll weer met een nieuwe log.

Dikke kus vanuit Italié voor jullie allemaal.

uhh even een andere foto van vorig jaar erbij anders is het een saaie en kale log hahah zonder foto.
Michael Jackson overleden
Ik wordt net wakker en zetten mijn laptop aan, en kreeg al meteen een mailtje te zien dat Michael Jackson overleden zou zijn, ik uhhhh nee joh zo jong nog dat kan toch nog.

Maar helaas ,het is waar ook het nieuws bevestigde dit net op de tv.
Ik  vond hem heel veel leuke nummers hebben,
ben ook echt enorm geschrokken van het bericht, en hij zou volgende maand nog wel zijn concerten geven zeg.

Helaas heeft Michael maar 50 jaar mogen worden.

Rust zacht Michael Jackson !!!!
Druk, druk , druk !!!!
Zo ik heb het echt nog zo mega druk voor de vakantie, ik dacht echt van nou ik hoef niet zoveel meer te doen nou dus wel.


Eerst heb ik nog een functioneringsgesprek wahhhhhh ben erg benieuwd, moet eerlijk zeggen dat het de laatste weken erg goed gaat op het werk na al die trubbels loopt het ot nu toe erg goed.

Daarna na mijn werk om 15:30 even naar de kapper mijn haar komt tot aan mijn bips en ik laat de puntjes ervan af halen mischien ook wel een beetje meer zie wel.

Daarna nog een aantal dingen in huis doen, wasjes draaien , en de laatste puntjes op de i zetten.
Morgen ochtend ook nog heel erg druk en s'middags met mijn ma en zus naar de Ikea even de laatste dingetjes doen.

Dus ik zal vanaf nu mischien wat minder op de logjes zijn haha , maar mischien vinden jullie dat niet erg hahaha , even niet zoveel Priscilla hahaa, maar zodra ik kan in Italie horen jullie van mij en vanavond ben ik er nog wel hoor loggers hahaah.

Maar ineens besef je dat je toch nog aardig wat laatste dingetjes moet doen hahaha.

Nog maar 1 daggggg
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nog maar 1 dag werken en dan heb ik 2 weken vakantie.

Ik zie jullie al denken daar komt ze weer aan met haar logje over haar vakantie haha.

Vrijdagavond vertrekken wij dus naar Italié, en overdag zijn wij ook al lekker vrij, dan kunnen we de laatste dingejtes regelen.

Mijn moeder en zus passen dan op Zizo en zullen iedere dag dan ook naar Zizo gaan en blijven er dan ook even bij du daar hoef ik me geen zorgen over te maken.

Morgenavond ga ik met mijn andere harstvriendin ( heb er 2 ahah Asja en Gillian) nog even lekker naar de stad de winkels zijn open en dan kunnen we elkaar nog even lekker spreken voor ik weg ga, waren we weer erg hard aan toe ahaha.

En vrijdagmiddag ga ik lekker met mijn moeder en zus naar de Ikea ook even de laatste uurtjes met elkaar door brengen en Bjorn gaat dan slapen zodat hij s'nachts kan gaan rijden.

Het weer waar wij zitten is heerlijk we zagen dat het er 30 graden is haah vorig jaar hadden we 35 graden toen liep ik nog een zonne alergie op haah dus deze keer maar niet met een dikke laag olie in de volle zon ahaha.

Ik ga er heel veel foto's maken ook op het strand van mij , wat wel erg lekker is daar is een gelato ( ijsje) , cappucino , lasagne, en nog heel veel meer hhmmm
.

In huis ben ik ook har bezig , erg ben altijd blij als ik de auto instap ga zowat dweilend de deur uit haHah en dan heb ik echt vakantie zeg ik altijd.

ZOals ik al zei als ik internet heb laat ik zo af en toe alvast 1 foto iedere dag zien toch leuk , contact op afstand zal jullie missen loggerssssssssssss .

Maar komt goed, krijg nu al heimwee ahaha , ,maar ja ik zeg maar alijtd blijven lachen .


Ben al iedere dag wat in het italiaans aan het zeggen hahaha let op ben ik daar en dan durf ik het niet ga ik over in Engels haaha Bjorn durft het wel hoor ahaha.

Hieronder nog een foto van ons verblijf ahahh .
Ik ben er klaar voor !!!
Jaaaaaaaaaa loggers gisteravond was het zover ik heb mijn koffer in gepakt, normaal doe ik het een week van te voren maar dat is er toch niet van gekomen.

Ik heb hem nu dus gisteravond in gepakt, er zijn nog dingen die er wel nog in moeten maar de grootste gedeelte zit er in.

Dit is zo apart ik heb eigenlijk totaal nog geen vakantie gevoel en dan ben ik aan het werk en denk ik ohhh volgende week zit ik in Italié totaal geen idee haaha.

We vertrekken nu toch eerder inplaats vrijdag nacht gaan we vrijdagavond om 22:00 al rijden, Bjorn had mee gedaan voor kaartje te winnen voor Cas en dat is niet het geval dus hebben wij besloten om toch al om 22:00 te vertrekken.

Ik zal mijn familie missen pfff , gelukkig maar een week en dan nog een week thuis.
Neem ook mijn laptop mee, ik hoop dat ik daar internet verbinding heb dan kan ik zo af en toe jullie laten weten hoe het daar is in Italié.

Dus het is nu echt aftellen ik heb er toch altijd weer moeite mee stom is dat zeg, gewoon omdat je zo gewend bent hier en je hebt alles hier dan ineens lijkt het gevoel te komen van heimwee ofzo maar we zien wel, ben nu nog niet weg ahahahah.
Gepimpt !!!!!
Ja ik vond het weer eens tijd worden om mijn klokje te pimpen.

Eingelijk dacht ik ook aan mijn weblog om die te pimpen , maar ik denk dat ik dat eens doe na mijn vakantie, aangezien wij dan toch nog een week ook thuis zijn.

En dan heb ik natuurlijk ook weer mooie en nieuwe foto's van de vakantie in Italié.

Ik heb al globaal een idee hoe ik het nu weer wil hebben, maar nu alleen even mijn klokje die ik heb gepimpt.
Marco ben trots op je!!!
Ook ik wil dit toch even kwijt, ik heb vandaag ook gelezen dat Marco naar het brandwondencentrum in Groningen is geweest.

Om de laatste papier te versnipperen en om ook zelf persoonlijk naar de patienten te gaan, om een hantekening te geven, of voor een foto.

Toen ik het las dacht ik van wow ja Marco heeft echt zijn hart op de juiste plaats zitten.
Ook al zei je het is maar een kleine moeite en dat is ook wel zo maar jij doe het toch maar.

Ik heb echt heel veel respect voor Marco, omdat Marco echt aan iedereen probeert te denken.


Marco je bent een toppertje voor mij en ik heb heel erg veel respect voor het geen je doet, wij zij heel erg trots op jou.

Een erg mooi gebaar om dit te hebben gedaan, wat een heel erg fijn gevoel ook voor de mensen daar
.

Ik lijk op tante Priscilla!!
Dit is zo schattig Esmeé probeert altijd net als mij te doen, dan wilt ze ook een handtasje.

Wilt ze ook hoge hakken hebben, en ook net als mij make- up op.

En van het weekend wilde net zo''n zonnebril als tante Priscilla zei ze tegen mijn zus hahaa.

En wat doet ze ze graait meteen mijn zonnebril van mijn gezicht af en zet die bij haar zelf op , zo eigenwijs en zo leuk .

"Vieren we nog feest
Of teren we alleen op wat er is geweest"