Welkomst tekst

Ciao buon divertimento su mia weblog
Sara il nostro ospite gradito.
Vorrei rivederti.Sandwich foto haha. Fcd 2009
Fcd 2010
Foto album
Giuliano zijn 1e fotosessie
Agenda 2014/2015
19 April fcd met mama 
en Guiliano.Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Priscilla Braun - de Leeuw
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Borsato fans ;
en 2 gast Borsato fans .
Koester de dag !!!

Koester de dag!


Koester de dag die is te gaan.
Koester de nacht die voor je staat.
Koester de dag van morgen.
Koester wees dankbaar dat het mag.

Wees dankbaar voor de jaren.
Die je al hebt geleefd.
Wees dankbaar voor de toekomst.
Bedenkt je leven is geleend.

Wees geduldig voor tegenslagen.
Wees dankbaar voor het geluk,
Wees blij dat je mag leven.
Wees zuinig tijd komt niet terug.

Geniet me volle teugen.
Geniet van iedere lach.
Wees blij dat je kan leven.
Wees blij dat je mag geven.

Koester dus je tijd op aarde.
Wees blij voor iedere dag.
Geniet zoveel mogelijk van het leven.
En wees dankbaar dat je leven mag.Sexy foto, moet je zien!
Hhahah ik lig helemaal in een deuk, ik heb van Evelientje die website door gekregen van funny foto''s en ik heb er al een aantal leuke gemaakt, maar deze is toch echt super sexy.


†Is hij niet leuk, ondeugend ahahaha.
Dagje Monaco foto's !
Zoals jullie vandaag eerder hebben gezien in een logje zou ik nog een aantal foto's laten zien van ons dagje shoppen in Monaco.

Wij zijn twee jaar geleden in Italiť op vakantie geweest en zaten zo'n twee uur rijden vanaf Monaco vandaan wij zijn toen dan ook twee keer een dag weesten shoppen daar.

En ik kan je zeggen het is daar zo schitterend je kijkt je ogen uit.
Wij hebben dan ook de eerste dag daar de Prins van Monaco mogen zien , toen wij daar boven waren waar hij woont.

Gelukkig hebben we nog een aantal foto's ervan kunnen maken toen hij van het lunchen naar zijn auto liep.

Het was heerlijk weer, super leuke winkels waar we ook dingen hebben gekocht.
Een dag die je nooit meer vergeet, en zoals jullie weten hebben wij nu onze 2e vakantie geboekt voor dit jaar naar Italiť en dat is dezelfde streek als twee jaar terug de bloemen rivierra en dan zitten we weer zo'n 2 uur van Monaco vandaan en dan gaan we zeker weer een dagje shoppen daar.

Op de onderste collage staan de foto's van de Prins van Monaco , als hij instapt en weg wordt gereden en zwaait.

Hieronder alvst de foto's van 2 jaar terug, binnenkort ook nog foto's van ons jaarlijks shoppen in Milaan wat we ook ieder jaar zeker 1 keer doen.


2e vakantie geboekt!
Zoals velen weten vertrekken wij 26 juni naar italiť op vakantie richting de Toscaanse kust deze kant van Italiť hebben wij nog nooit gehad en het lijkt ons erg leuk en om daar na toe te gaan.

Aangezien wij in September ook nog z'n 1,5 week vrij zijn heeft Bjorn als verassing nog een tweede vakantie geboekt en ook deze keer gaan wij weer na Italiť en dan gaan wij naar de Bloemen rivierra die kant hebben wij het eerste jaar gedaan zo'n drie jaar geleden en ik was toen helemaal verkocht van die streek ,zo mooi en prachtig.

En gisteren vertelde Bjorn mij dat hij nu dus officieel heeft geboekt en er gaat nog iemand met ons mee , nee geen Marco helaas haahah wie weet zit hij net ook in die periode er iwe weet haahah.
nee mijn moeder gaat deze keer met ons mee mijn pa kon geen vrij krijgen omdat hij ieder jaar 4 wkn in juli neemt maar toch gaat mijn moeder mee Bjorn stelde het zelf voor.

Ohh wat heerlijk we gaan gewoon dit jaar 2† keer naar Italiť , zo heerlijk ben echt heel blij, weer een leuke vooruitzicht erbij.

En net als drie jaar geleden zullen wij dus ook een dag Monaco mee pakken , hebben we toen ook gedaan en hebben toen ook de prins van Monaco mogen fotograveren binnenkort daar meer foto's over
Ja m'n 1e Borsatodate
Mischien hebben jullie het al wel gehoord van Asja , we hebben nu een datum geprikt om elkaar samen te zien , wat heb ik er mega veel zin in zeg, dit wordt ook mijn allereerste Borsatodate officieel en ik heb er nu al super veel zin in.

Moet nog even vrij vragen op mijn werk maar dat moet geen probleem zijn mijn collega is net terug van haar vakantie.

Wat de logjes toch niet allemaal tot stand kan bregen zeg heb gewoon een hartsvriendin erbij gekregen , dat had ik nog nooit kunnen verwachten zeg.

En we voelen elkaar zo goed aan , ik merk dat het erg goed klinkt en ik voel me op me gemakt bij haar en kan ook me eigen zijn.

Ze komt dan lekker na mij toe , echt leuk en dan maken we natuurlijk een nieuwe foto weer even updaten onze foto.

ben helemaal gewoon mijn 1e Borsatodate haahah.

En dat allemaal omdat Marco met deze weblogjes is begonnen eigenlijk ahha.
Nou Marco namens mij bedankt dankzij jou heb ik eigenlijk een hartsvriendin erbij.Marco, altijd in m'n hart
Ik wilde even dit logje maken zoals ik al afgelopen vrijdag aangaf toen ik weer na 5 dgn terug was op de logjes en na alles wat er was gebeurd.

In die dagen dat ik het zo moeilijk had heb ik zoveel na Marco zijn muziek geluisterd, de teksten deden zoveel met mij dat is niet te beschrijven, zijn stem en heel zijn emotie en gevoel die Marco erin legt is gewoon schitterend.

Marco speelt sinds dromen zijn bedrog een hele groote rol mijn leven, hij was er in mooie periode's minder mooie periode''s en hele moeilijke periode's en iedere periode was zo speciaal omdat Marco en gewoon weer was.

je denkt op zulke dagen zo diep na over de tekst die Marco zingt en soms knik ik en denk ik ja het is gewoon ook zo, zijn liedjes zijn zo op de werkelijkheid gebasseerd dat het je zo diep van binnen raakt.

Soms denk ik wel eens , goh wat ben ik blij en trots erop dat ik een fan ben van Marco , en ik hoop echt nog zoveel jaren te genieten van Marco.

HIj blijft ook zo gewoon en zichzelfd en dat is ook zoveel waard in mijn ogen.
Marco je bent gewoon toppie, geweldig en een super man.

Marco& ik in Vriendin!
ohh dit is echt zo grappig, zoals jullie mischien al weten heb ik een abbonement op de Vriendin, en heb ik al 2 keer een fotoshoot mogen doen voor de Vriendin.

Maar nu had ik een mailtje gekregen van iemand die mij erop attenteerde dat ik wel op de cover kon staan ik dacht uhhh wat hahaa.

Tot ik op hun eigen website ging kijken en het ineens zag je kon kiezen uit drie verschillende mogelijkheden.

Je kon kiezen voor gefeliciteerd met jullie kleintje of sterkte of we missen je.

Ik heb gekozen voor de laatste had liever een andere thema gehad maar die was er niet.
De tekst erbij is niet echt zo heel leuk maar het geheel wel met onze foto, want aan Marco en mij komt nooit geen eind hahahaa.
Kijk hier maar zelf Marco & ik samen op de cover van Vriendin, nou is ie niet leuk.Ik ben er weer, hallo !!

Hoi allemaal, ik ben er zo zoals jullie zien na 5 dgn niet te hebben gelogd ben ik ernu echt weer aan toe zeg,


Zoals jullie van Bjorn hebben vernomen ging het even echt mis met mij zeg, wat ik de afgelopen dagen heb mee gemaakt is niet te beschrijven, maar ik moest echt rust nemen en even aan mezelf denken.

Ik kan niet alles in details uitleggen wat er is gebeurd , dat is nog te emotioneel voor mij om te zeggen, dat heeft echt zijn tijd nodig en ik zal dat op een gegeven moment een plekje moeten geven.
Heb gewoon even te veel gezien en mee gemaakt, ik besef nu echt dat ik door een oog van en naald ben gekropen , want het had afgelopen maandag echt heel anders kunnen aflopen met mij.

ik heb jullie echt zo erg gemist, zoals jullie weten ben ik er iedere dag vind het zo fijn, maar ik kan jullie zeggen dat het nu redelijk met mij gaat en het gaat steeds beter en sommigen dingen hebben meer tijd nodig.

Ik wil jullie bedanken voor echt al jullie lieve reactie's , jullie lieve smsjes, jullie lieve persoonlijke emails, jullie lieve krabbels op hyves, en jullie lieve e-cards bedankt moest er iedere keer van huilen zo blij werd ik ervan.

Ben zo blij dat ik nu weer terug ben op de logjes, en jullie kunnen weer reactie's van mij verwachten hoor op je logjes, vond het eerst rot dat ik er ineens niet was maar jasoms kan het gewoon niet.

Ik hoop dat ik sommige dingen in de toekomst ene plekje kan geven en dat ik rust krijg ook van binnen.

Loggers ik hou van jullie , en bednakt dat jullie er waren in mijn moeilijke dagen afgelopen week.

Marco ik heb iedere dag na je muziek geluisterd en dat deed me zo goed, schrijv binnen kort even een ander logje voor jou , je betekend voor mij zoveel.
Dit is niet vreemd bedoeld hoor maar Ti amo.Update Priscilla !!!
Hoi allemaal, ik ben het even weer Bjorn.

ik dacht zal ik nu wel of geen update doen van Priscilla.
Maar aangezien ze nu even ligt te slapen op de bank dacht ik ja doe het toch, we hebben zoveel lieve reactie's mogen ontvangen dat deed ons zeker goed en ook Priscilla.
Het gaat redelijk met haar maar nog niet zo best, ze neemt gelukkig wel haar rust nu, maar ze heeft gewoon even geen keus haar lichaam geeft aan dat ze er echt even doorheen zit.
Schijnbaar toen ze afgelopen maandag boodschappen is gaan doen is daar ter plekke een overval gebeurd en moesten ze per direct de winkel verlaten en mochten niets meer doen alleen maar weg rennen, dit hoorde ik pas later op de avond van haar, ben toen enorm geschrokken moet er niet aan denken dat er iets anders zou zijn gebeurd.
Maar ik ben blij dat het nu redelijk met haar gaat, we zijn enorm geschrokken afgelopen maandag wat er ineens gebeurde, maar ze gaat langzaam de goede kant op.
Omdat we zoveel lieve reactie's hebben mogen ontvangen vond ik het wel zo netjes om iets te laten weten over haar.
Ze mist jullie wel zei ze gisteravond en daarom doe ik de groeten en velen liefs van haar aan jullie.

Bjorn.
Niet goed met Priscilla
Hallo allemaal, ik ben het Bjorn.
Ik wilde eigenlijk graag een ander logje maken, gewoon weer even iets van me laten horen, maar het is onverwachts een heel ander logje geworden.
Het gaat even niet goed met Priscilla ze is na de boodschappen doen ingestort, ik zag het al wel een beetje aankomen de afgelopen weken, ze nam weer veel te veel hooi op haar vork en kon ook geen nee zeggen als het haar even te veel werd.
Heb haar verschillende malen gewaarschuwd hiervoor , maar vandaag is het toch helemaal mis gegaan, ze ligt nu versuft op de bank, en zal dan ook vandaag zeker niet op de logjes verschijnen, ik wilde dit toch even melden omdat ik weet dat ze†het zo fijn vind hier op de logjes , vanwegen dat ze haar hartje altijd kan luchten op haar weblogje.
Ik hoop dat het toch snel wat beter met haar mag gaan, maar dan zijn jullie even op de hoogte over haar.

Bjorn


"Je volgt je eigen weg
Bent wie je bent"