Welkomsttekst
Gezellig dat je er bent
Voor het geval dat je me niet kent

Ik (Petra) log sinds 2007
Verhalen, gedichten en nieuws uit mij leven

Fotos staan in mijn fotoboek
En reacties mag je plaatsen in mijn gastenboek

Dus veel leesplezier
En misschien zie ik je nog eens hier

Weblog van de maand!
Capre diem

' Maak je dus geen zorgen
 voor de dag van morgen,
 want de dag van morgen
 zorgt wel voor zichzelf.
 Elke dag heeft genoeg
 aan zijn eigen last. ‘

Matteus 6-34


-Het komt allemaal goed
Wacht nou maar af
wat de tijd met je doet
Het is nu nog te vroeg
Alles weg groot is
begon ooit klein
Je hoeft niet meteen
een vlinder te zijn-

Marco Borsato
-Hoe mooi kan het leven zijn
Het is maar hoe je kijkt,
het is maar wat je droomt
Hoe mooi is jouw werkelijkheid,
jij bent net zo rijk
Zo rijk als je je voelt
Zo rijk als je je voelt-

Marco Borsato
Foto album
Voor altijd in mijn hart


Het kaarsje brand voor ieder die we missen
Maar die niemand uit ons hart kan wissen
Nooit vergeten we iemand die zo dierbaar is
En die in ons hart en gedachten altijd bij ons is

Favo clipjes/nummers
Reacties van Marco op deze log
Titel: Ik kom er wel..
Reactie 7

Titel: Eehh ochtendhumeur???
Reactie 2

Mijn weblog in een prijsvraag
op borsato.nl
jaja kijk maar even

Titel: 26 weken
Reactie 5

Titel: Noah is geboren!
Reactie 17

In de schijnwerpers
Op 19-11-2014
Hier dus!


 
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Mijn laatste reacties
Nou zeker heel warm...
14:41, 25 okt 2018
Jazeker dat heb ik al...
16:43, 21 okt 2018
Nou ja zeg, das...
21:47, 20 okt 2018
Ja, dat vond ik ook ?!...
21:45, 20 okt 2018
Heerlijk stuk om te lezen...
15:56, 31 aug 2018
Dat is aardig ! Dank je wel
10:10, 6 aug 2018
Dank je wel?
10:24, 4 aug 2018
Dank je wel Marleen
20:05, 3 aug 2018
Haha we kunnen weer...
16:39, 17 jun 2018
De mail rustig doorlezen...
16:33, 17 jun 2018
Profiel
Naam: Petra
Leeftijd: 38 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Bezoeker ;
en 1 gast Bezoeker .
Zoeken
Vakantieverslag Braamt
Na een lange voorbereiding en druk inpakweekend was het op de maandag zover! De reis ging naar Braamt (onder Doetinchem) in de Achterhoek. We hadden daar een huisje op Landal Stroombroek. Bij aankomst was het vooral alles een beetje in orde maken. Het zag er redelijk netjes uit en genoeg ruimte, want we hadden een 6 persoonshuisje voor 4 personen ivm ruimte voor onze oudste zoon. Uit de slaapkamer op de begane grond hadden ze 2 bedden gehaald en daar hadden ze een hooglaag kinderbed ingeplaatst. We hadden genoeg ruimte om het huisje en beschut door bomen met daarachter het meertje Stroombroek.


Dinsdag:
Het was een dag om bij te komen, boodschappen te doen en het park te verkennen. Bij het rondlopen liepen we ineens tegen een rolstoelfiets op, die hier gewoon stond om verhuurd (gratis) te worden. Dat is te gek zeg!! Op vakantie is dat zooo gewoon om een fiets te huren, maar zeker niet vanzelfsprekend bij ons. We hebben er wel eens over nagedacht om 2 x heen en weer te gaan om de rolstoelfiets van thuis mee te nemen, maar dat uiteindelijk niet gedaan. En dit is natuurlijk ideaal. Het is een experiment dat ze op verschillende parken de fiets verhuren. Daar zouden we zeker gebruik van maken!

Woensdag:
Landal ligt ongeveer naast het pretpark Het Land van Jan Klaassen, dus dan is het bijna logisch om daar een kijkje te nemen. Het is vooral voor onze jongste een walhalla. Het is alleen bijhoorlijk wat spierballenwerk om onze oudste ook te laten genieten. Hij kon in de draaischijf, wiebelstoel, visnetschommel, treintje en het waterpark vond hij helemaal te gek. Met heel veel moeite en kracht (papa moest hem dragen over een steile helling en nog steilere trap) ging hij met papa van de glijbaan. De rugpijn voelt hij nog, maar de moeite waard! 's Middags was er een poppenvoorstelling op Landal van Serge en Coco en de kinders genoten van de voorstelling.

Donderdag:
We konden het niet laten om op onze 'rustdag' toch maar de fiets te huren. Helaas was er nogal wat vertraging en miscommunicatie tussen de medewerkers. De fiets was gereed, alleen de fiets met zitje voorop liet op zich wachten. Na bijna een uur wachten (Bollo moest uit zijn pak en daarna het zitje op het stuur maken ;-) ) konden we eindelijk fietsen in de omgeving. Wel wat korter, maar wat had meneer een lol <3


Vrijdag:
In de ochtend gingen we naar de Nieuwe Belevenis in Arnhem. Helaas was er een stuk afgesloten en gingen we dwalen door de omgeving. Balen, want ging allemaal van de tijd af, maar bij het verdwalen kwamen we langs Bio vakantiepark. Kom ik later op terug, anders dwaal ik af ;-)
Uiteindelijk vonden we de juiste weg en konden we ons in een relaxte wereld begeven. Een groot snoezelgebeuren met verschillende thema's en relaxte muziek. Lekker luieren en genieten en vooral voor onze oudste. Ontroerend om te zien hoe hij genoot van dit uitstapje! Echt een aanrader <3 


Zaterdag:
Het werd wel tijd om te gaan zwemmen! Dus dat hebben we dan ook gedaan. Heel fijn dat er een gehandicaptenkleedkamer was met voldoende ruimte! Het zwembad was klein, maar de jongens genoten volop ..heerlijk!

Zondag:
Ach ja, toch maar weer die fiets huren!! En dan wat grotere tocht maken en dat was even een tegenvaller, omdat het best wel heuveltjeopenheuveltjeaf ging en zo warm was. Maar het was wel mooi!Maandag:
Helaaaas....moest ik 's ochtendsvroeg als een razende roeland door huis om de bende weer in te pakken en op te ruimen en was het weer tijd om naar huis te gaan.

Dit was de laatste vakantie wat wij doen op deze manier op een Landal of Center Parcs. Met plezier en liefde gingen we jaren vanalles improviseren en was het behelpen in een huisje. Maar helaas wordt het gewoon te ingewikkeld en te zwaar.  We zijn op zoek naar iets anders dus en gelukkig zijn er mogelijkheden, zodat we onszelf ook een beetje kunnen ontzien.
Om terug te komen op ons verdwaalverhaal. We waren dus aan het rondrijden en toevallig dat we dat Bio gehandicaptenvakantiepark zagen! Het zie er zo gaaf uit tussen de bossen. Dat is wel een superidee voor de volgende vakantie.

 
1. Door: Marjo op 31-07-2018 20:51:57
Wat een fijne vakantie hebben jullie gehad!
Super, dat ze een rolstoelfiets te huur/leen hadden.
Zouden meer parken moeten doen.
2. Door: Tifosi di Marco Borsato op 31-07-2018 22:35:00
Wat heerlijk Petra om toch lekker te genieten van een weekje vakantie. Zo fijn dat er een rolstoelfiets te huur was zodat jullie gezellig met elkaar konden gaan fietsen en zo de omgeving te gaan bezichtigen. En wat een mooie foto's zijn er gemaakt, echt prachtig!
Groetjes,
Monique
Team Tifosi
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Geen wolken voor de maan
Ze zijn voorgoed gegaan"