Welkomsttekst
Gezellig dat je er bent
Voor het geval dat je me niet kent

Ik (Petra) log sinds 2007
Verhalen, gedichten en nieuws uit mij leven

Fotos staan in mijn fotoboek
En reacties mag je plaatsen in mijn gastenboek

Dus veel leesplezier
En misschien zie ik je nog eens hier

Weblog van de maand!
Capre diem

' Maak je dus geen zorgen
 voor de dag van morgen,
 want de dag van morgen
 zorgt wel voor zichzelf.
 Elke dag heeft genoeg
 aan zijn eigen last. ‘

Matteus 6-34


-Het komt allemaal goed
Wacht nou maar af
wat de tijd met je doet
Het is nu nog te vroeg
Alles weg groot is
begon ooit klein
Je hoeft niet meteen
een vlinder te zijn-

Marco Borsato
-Hoe mooi kan het leven zijn
Het is maar hoe je kijkt,
het is maar wat je droomt
Hoe mooi is jouw werkelijkheid,
jij bent net zo rijk
Zo rijk als je je voelt
Zo rijk als je je voelt-

Marco Borsato
Foto album
Voor altijd in mijn hart


Het kaarsje brand voor ieder die we missen
Maar die niemand uit ons hart kan wissen
Nooit vergeten we iemand die zo dierbaar is
En die in ons hart en gedachten altijd bij ons is

Favo clipjes/nummers
Reacties van Marco op deze log
Titel: Ik kom er wel..
Reactie 7

Titel: Eehh ochtendhumeur???
Reactie 2

Mijn weblog in een prijsvraag
op borsato.nl
jaja kijk maar even

Titel: 26 weken
Reactie 5

Titel: Noah is geboren!
Reactie 17

In de schijnwerpers
Op 19-11-2014
Hier dus!


 
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Mijn laatste reacties
Nou zeker heel warm...
14:41, 25 okt 2018
Jazeker dat heb ik al...
16:43, 21 okt 2018
Nou ja zeg, das...
21:47, 20 okt 2018
Ja, dat vond ik ook ?!...
21:45, 20 okt 2018
Heerlijk stuk om te lezen...
15:56, 31 aug 2018
Dat is aardig ! Dank je wel
10:10, 6 aug 2018
Dank je wel?
10:24, 4 aug 2018
Dank je wel Marleen
20:05, 3 aug 2018
Haha we kunnen weer...
16:39, 17 jun 2018
De mail rustig doorlezen...
16:33, 17 jun 2018
Profiel
Naam: Petra
Leeftijd: 38 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Bezoeker ;
en 1 gast Bezoeker .
Zoeken
Gastenboek
Peetje's gastenboek
FCWeekend 2018

Vorig week mochten we een prachtig weekend beleven in Uden. Dus werd het ook tijd voor een verslag van het Borsatoweekend.

De kinders waren goed ondergebracht en zaterdagmiddag kwamen we na bijna 2 uur rijden om 2 uur in Uden aan. We hadden een kamer in hotel Arrows. Ze waren heel vriendelijk en het zag er allemaal goed uit!Nadat we even geland waren en gedouchet gingen we de stad verkennen, een kijkje nemen en kaarsje branden in de prachtige kerk, ijsje eten en eten bij Sergeant Peppers. Om 18.00 uur sloten we aan in de rij bij Markant Uden. Marco liep nog even langs de lange rij om iedereen te begroeten en half 18.30 uur konden we naar binnen en konden we onze envelop ophalen met onze bingokaarten, pubquiz en scheurlootjes en een plekje zoeken in een overvolle zaal. We hadden een plekje in het midden van de zaal en we openden de enveloppen. Ik trok het scheurlootje los en ik las ...ik las het nog eens. Dit was zeker een grapje ! Ik maakte een klein sprongetje en gilde YES! IK MAG PIZZA ETEN MET MARCO!! Dit is geen grap toch? Mijn avond kon niet meer stuk.

De bingo en quiz waren TOP ! En de foto met Marco maakte het zeker af!!


Daarna gingen we nog op zoek naar een kroeg voor de afterbingo. Dicht bij ons hotel gingen we een borrel drinken in Sergeant Peppers. Het was leuk, maar misten toch wel een beetje de Pub in Zuiderduin  ;-)

De volgende ochtend waren we op tijd wakker en gingen ontbijten. Rond 10.30 uur sloten we aan in de rij en die ging vrij vlot. Het introfilmpje van "Thuis' was te zien en YES ik kwam er ook 2 x in voor. Fantastisch in elkaar gezet !

Het was een mooie dag met bijzondere momenten, spelletjes op het podium, muziek en Marco Borsato die zoveel mensen blij heeft gemaakt. Wat was het toch weer fantastisch georganiseerd door TdMB!! RESPECT!!
Het was een heerlijk uitje wat ik weer samen met mijn lieve schat kon doen <3 en waar we heel dankbaar voor zijn!

Uden was top, maar stiekem zouden we toch echt wel weer terug naar Egmond aan Zee willen ;-)
Peetjes Weblogmetamorfose!
Hoppa!
Ik heb mijn weblog een metamorfose gegeven en ik ben tevreden!
Heel anders qua kleur en andere fotos op de frontpage..

Wat vinden jullie?
Kijk maar even rond ;-)
 
Kan ik met een gerust hart richting de 60.000 bezoekers (nog maar 200 ongeveer ;-) ) Bedankt daarvoor

Ps. Helaas is de metamorfose in gedeelte te zien op de Smartphone en is hij compleet op de PC ;-)
 
Vakantieverslag Braamt
Na een lange voorbereiding en druk inpakweekend was het op de maandag zover! De reis ging naar Braamt (onder Doetinchem) in de Achterhoek. We hadden daar een huisje op Landal Stroombroek. Bij aankomst was het vooral alles een beetje in orde maken. Het zag er redelijk netjes uit en genoeg ruimte, want we hadden een 6 persoonshuisje voor 4 personen ivm ruimte voor onze oudste zoon. Uit de slaapkamer op de begane grond hadden ze 2 bedden gehaald en daar hadden ze een hooglaag kinderbed ingeplaatst. We hadden genoeg ruimte om het huisje en beschut door bomen met daarachter het meertje Stroombroek.


Dinsdag:
Het was een dag om bij te komen, boodschappen te doen en het park te verkennen. Bij het rondlopen liepen we ineens tegen een rolstoelfiets op, die hier gewoon stond om verhuurd (gratis) te worden. Dat is te gek zeg!! Op vakantie is dat zooo gewoon om een fiets te huren, maar zeker niet vanzelfsprekend bij ons. We hebben er wel eens over nagedacht om 2 x heen en weer te gaan om de rolstoelfiets van thuis mee te nemen, maar dat uiteindelijk niet gedaan. En dit is natuurlijk ideaal. Het is een experiment dat ze op verschillende parken de fiets verhuren. Daar zouden we zeker gebruik van maken!

Woensdag:
Landal ligt ongeveer naast het pretpark Het Land van Jan Klaassen, dus dan is het bijna logisch om daar een kijkje te nemen. Het is vooral voor onze jongste een walhalla. Het is alleen bijhoorlijk wat spierballenwerk om onze oudste ook te laten genieten. Hij kon in de draaischijf, wiebelstoel, visnetschommel, treintje en het waterpark vond hij helemaal te gek. Met heel veel moeite en kracht (papa moest hem dragen over een steile helling en nog steilere trap) ging hij met papa van de glijbaan. De rugpijn voelt hij nog, maar de moeite waard! 's Middags was er een poppenvoorstelling op Landal van Serge en Coco en de kinders genoten van de voorstelling.

Donderdag:
We konden het niet laten om op onze 'rustdag' toch maar de fiets te huren. Helaas was er nogal wat vertraging en miscommunicatie tussen de medewerkers. De fiets was gereed, alleen de fiets met zitje voorop liet op zich wachten. Na bijna een uur wachten (Bollo moest uit zijn pak en daarna het zitje op het stuur maken ;-) ) konden we eindelijk fietsen in de omgeving. Wel wat korter, maar wat had meneer een lol <3


Vrijdag:
In de ochtend gingen we naar de Nieuwe Belevenis in Arnhem. Helaas was er een stuk afgesloten en gingen we dwalen door de omgeving. Balen, want ging allemaal van de tijd af, maar bij het verdwalen kwamen we langs Bio vakantiepark. Kom ik later op terug, anders dwaal ik af ;-)
Uiteindelijk vonden we de juiste weg en konden we ons in een relaxte wereld begeven. Een groot snoezelgebeuren met verschillende thema's en relaxte muziek. Lekker luieren en genieten en vooral voor onze oudste. Ontroerend om te zien hoe hij genoot van dit uitstapje! Echt een aanrader <3 


Zaterdag:
Het werd wel tijd om te gaan zwemmen! Dus dat hebben we dan ook gedaan. Heel fijn dat er een gehandicaptenkleedkamer was met voldoende ruimte! Het zwembad was klein, maar de jongens genoten volop ..heerlijk!

Zondag:
Ach ja, toch maar weer die fiets huren!! En dan wat grotere tocht maken en dat was even een tegenvaller, omdat het best wel heuveltjeopenheuveltjeaf ging en zo warm was. Maar het was wel mooi!Maandag:
Helaaaas....moest ik 's ochtendsvroeg als een razende roeland door huis om de bende weer in te pakken en op te ruimen en was het weer tijd om naar huis te gaan.

Dit was de laatste vakantie wat wij doen op deze manier op een Landal of Center Parcs. Met plezier en liefde gingen we jaren vanalles improviseren en was het behelpen in een huisje. Maar helaas wordt het gewoon te ingewikkeld en te zwaar.  We zijn op zoek naar iets anders dus en gelukkig zijn er mogelijkheden, zodat we onszelf ook een beetje kunnen ontzien.
Om terug te komen op ons verdwaalverhaal. We waren dus aan het rondrijden en toevallig dat we dat Bio gehandicaptenvakantiepark zagen! Het zie er zo gaaf uit tussen de bossen. Dat is wel een superidee voor de volgende vakantie.

 
Peetje in de schijnwerper!!
Nou ja! Lees ik dat nou goed?
Peetje in de schijnwerper..oh dat ben ik whahhaha yes!
Ik maak even een dansje en geniet van deze eer dat ik deze week in de schijnwerper mag staan!

Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
Deze week staat Peetje in de schijnwerper!


Marco: “Peetje hield deze week angstvallig haar mail in de gaten, want stel je voor dat ze het nieuws rond de Fanclubdag zou missen. Haha, ik denk dat velen zich in jouw verhaal, over hoe deze week verliep, zullen herkennen Peetje. Tot in oktober!”

Bedankt Marco (en Tifosi) en tot oktober !!
Het FCWkaartbestelcountdownlogje
En toen kwam er dinsdag een bericht op Facebook, waarvan al mijn vezels in de alertfase schoten, maar naarmate de dinsdag vorderde en ik geen mail kreeg was het duidelijk. Ik had het vermoeden dat vrijdag de mail zou komen (zoals ieder jaar) en dat we nog even een paar dagen konden ademhalen hhahha.

Vrijdag om 10.00 was de tijd dat ik alles in de strijd moest gooien. Laptop op mail en telefoon op mail. Pasjes in de buurt en de kleine man rustig aan de TV gekluisterd. Om me heen waren ze druk aan het herriemaken met de keuken, want er kwam deze week een nieuwe in en die moest af vandaag. Ineens was het half 11 en er gebeurde niks, dus dan maar ff aan de slag in het huishouden enzo en met een half oog op de telefoon.
Inmiddels was het bijna half 5 en ik dacht ..het gaat hem nie worden vandaag.
Ik ging even buiten zitten en op mijn telefoon plaatste ik een berichtje en foto's over de nieuwe keuken op FB. Na het plaatsen, keek ik rond 5 uur weer op de mail. OMG!!! Stressssmodus aan!! Ik vlieg naar binnen naar de laptop en al mijn spieren staan strak van de spanning. Ik heb al een half uur een mail van Tifosi!!
Ik klik hem aan en scroll naar beneden en druk de bingokaarten bestellen aan. Bestel en betaal de kaarten en YES gelukt! 
Ineens bedenk ik me...Waar gaan we eigenlijk heen dit jaar??? hahahhaha
Ik scroll naar boven en zie Uden staan ..Ah jammer, geen Egmond aan Zee maar Brabant is ook leuk!
(die foto met Marco in schelpensetting was heeeuus niet misleidend ;-P, ik had het al helemaal uitgedokterd; In De Schelp zou de bingo plaatsvinden, omdat er al een feest was in Zuiderduin en de FCD in Zuiderduin ;-))

Ik ga terug naar de mail en ik bestel de FCD kaarten. Inmiddels was mijn lieverd ook thuis van de boodschappen. Die weet meteen hoe laat het is als hij mij zo ziet zitten (stoom uit de oren en hoofd zo rood als een boei hahhaha)
Ik: Yes de bingokaarten heb ik !! Het wordt Uden, kijk even snel voor een hotel !
Hij: Uden ?? Egmond was toch goed ?
Ik: Een keer eens wat anders he haha
Hij keek en zag een Hotel Arrows en dat viel wel in de smaak en om het plaatje compleet te maken, hebben we die geboekt.
Het wordt vast weer een fantastisch weekend, waar we zeker naar uit kunnen kijken!
In de schijnwerper!!!
Het is ook wat ...Sta ik al 2 dagen in de spotlight bij Marco en ik weet van niks..shame on me!
Dat terzijde ...hier wordt Peetje wel heel erg blij van natuurlijk jeehhhh! wat gaaf!
Check de frontpage lhttp://weblog.borsato.nl/, want daar staat geschreven:

Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
Deze week staat Petra in de schijnwerper!

Marco: “Petra bezocht na twee jaar weer eens een concert van mij tijdens de Clubtour ‘Thuis’ in Groningen. Wat leuk om te lezen dat je zoontje van 8 jaar het lied ‘18 Jaar’ thuis helemaal mee zingt! Ik heb net zo genoten als jullie en ik zeg tot de volgende keer!”


Dank je wel Marco dat ik in de schijnwerper sta deze week

Even een uitleg van mij: Mijn zoontje van 8 kan niet praten, maar hij neuriet het hele liedje en mijn zoontje van 3 gaat helemaal stuiteren als we het liedje aanzetten en zingt het liedje mee en de clip doet hij na (ook als het niet aanstaat) Het kan hem niet vaak genoeg 'Marco Borsato, 18 jaar' roept hij dan whahahah

Succes met de finale van de Voice vanavond (Yosina gaat winnen)..ik stuiter nog ff verder!
Clubtour Thuis in Groningen
Na 2 jaar werd het wel weer eens tijd om naar een concert te gaan van Marco. De laatste keer was in het Ziggodome. Vrijdag 6 april was het dan eindelijk zover en we hadden er megaveel zin in. Het is altijd weer een gepuzzel op ons schema om op tijd klaar te zijn. Oma was de oppas (superfijn) en de kinderen gingen een half uur eerder op bed.(je moet wat als je op tijd weg wil en ze zelf op bed moet doen) De eerste lag om 18.00 uur al. Aangezien ze het nooit erg vinden om naar bed te gaan en ze nog geen klok kunnen kijken is het geen probleem hahahaha. Het ging voorspoedig en om kwart voor 7 zaten we in onze bus op weg naar Groningen en kwart voor 8 stapten we de bus uit op de parkeerplein voor Martiniplaza. Ik was er verrassend genoeg nog nooit geweest. Meestal zijn we vroeger aanwezig, maar ach nu konden we gewoon doorlopen bij de ingang zonder rij hahahha

Even plassen, muntjes kopen, drinken halen en een goed plekkie zoeken. We vonden een mooie plek waar we het goed konden zien. Nummers van het album Thuis en oude nummers vlogen ons om de oren. Lekker wegdromen op Mooi, meebleren op Ik Leef Niet Meer Voor Jou en genieten van Eventjes Alleen (1 van de mooiste nummers van het album). We vonden het een beetje jammer dat 18 jaar niet werd gespeeld, want dit  is toch wel een nummer dat hier in huis echt favo is (onze oudste van 8 'zingt' zelfs mee , terwijl die niet kan praten ;-))De energie was zo fijn en Marco was heerlijk in zijn element. De setting was TOP! Ik waande me terug naar vroegere concerten zoals in Ahoy of kleinere zalen. Geen grote elementen... Gewoon genieten van de liedjes en weer thuiskomen in de muziek van Borsato. Het was zo fijn om hier bij te mogen zijn!! Genieten, genieten !! Het ging zooo snel voorbij haha. We bleven nog een beetje plakken in de rij van auto's op de parkeerplek en rond half 1 waren we thuis. We hebben er zo van genoten! Smaakt naar meer, maar helaas zal dat nog wel even duren hahaha.
 
8 jaar
Tokkelend op de gitaar
Spelend op het nieuwe jaar

 

Genietend van alle aandacht
Want onze jongen werd vorige week 8
 
Knuffelend en lachend door de dag
Want dat is wat ik zag
 
8 jaar is onze stoere vent
Die goed is verwend


 
Iets wat hij zo verdiend heeft
Want wat hij het leven geeft
 
Is voor ieder een voorbeeld
En wat hij graag met ieder deelt
 
Hij heeft natuurlijk ook zijn minne dagen
Genoeg, maar hij mag ook wel eens klagen
 
Maar wat bij hem goed gaat
Dat is wat voor hem op de voorgrond staat

 

                 
Alle goeds voor 2018!!
"En ook al lijkt de weg soms nergens naar toe te gaan
Hij leidt ergens heen"