Welkomsttekst

Life is not measured by the
number of breaths we take,
but by the number of moments
that take our breath away!!!

Leuk dat je even komt kijken op mijn logje... Laat je ook een boodschapje achter??


Liefs
Cindy/Sue

Profiel
Naam: Cindy Sue
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Gastenboek

Momenten

Foto album
E-mail alert
Mijn laatste reacties
Its party time again..
Na een zoon kregen we 19 jaar geleden een mooie dochter..
Even verbaasd was ik want mijn indische oma zei altijd jij krijgt allemaal zonen?En dat geloofde ik want meestal had ze gelijk..

Maar vandaag is het duswant onze oudste dochter Jady is vandaag hardstikke jarig!!Liefs,
Cindy
Zilveren bruiloft/01/07/2017
Weet nog goed dat ik hier volop mee bezig was en nu is het alweer bijna 2 maanden geleden!

Onze dag begon al in de vroegte en ook meteen met stress,ha ha ha!
Ik had 2 kapsters geregeld de ene een vriendin de andere familie.

Vriendin was uitgeschakeld dag van te voren dus moest familie avond 
er voren in gelicht worden over de situatie gelukkig kon ze maar wel voor vroeg want haar dochter moest nog even een tennis wedstrijdje spelen.

Het was ook nog zo dat we de hele week het weer in de gaten hebben gehouden en het zou helaas voor ons gaan regenen wat betekende dat we een binnenlocatie moesten zoeken om te fotograferen..echter 2 dagen voor dat het 1 juli was heb ik dat nog even via facebook kunnen regelen alleen moesten we daar voor 12 uur weer weg zijn..zult begrijpen onze ochtend was druk en niks op het gemakje maar haasten!

Een vriendin van Damien deed onze make up zelfs bij de heren want uitgerekend die dag kregen ze ook nog eens last van acne!Pubertijd allang voorbij ken je nagaan.

Na de fotos op locatie enz zijn we thuis even met zn allen wat bij gaan trekken van de drukke stress volle ochtend en wat gaan eten om daarna alles klaar te maken voor ons tuin feest en trouw geloften vernieuwing.

De eerste gasten druppelde binnen om ook nog wat te helpen en wat dingetjes klaar te zetten.
 16.00 begon onze ceremonie door onze buurvrouw Karla/ambtenaar burgelijke stand die het geweldig goed aan elkaar had gepraat met veel humor.

Zelf hebben wij ook nog wat woorden die we dan uitspreken en daarna richten we het woord tegen onze 3 kinderen die we ook verassen met een sieraad!

Vergat ik door alle stress ook nog ons ringen meisje,arme Nyncke!
Maar dat is helemaal goed gekomen.

Marco had ook nog een klein rolletje in het geheel.. ik was zelf in de gelegenheid om een filmpje op te nemen een paar weken van te voren waarin hij vraagt wat is daarop jullie antwoord..waarop wij uiteraard volmondig ''JA''zeiden om nog eens 25 jaar en of langer van elkaar te houden.

Na de ceremonie volgde natuurlijk het aansnijden van de taart en werd er door onze 3 kinderen ook nog gespeeched waardoor ik het niet meer droog hield.. 25 jaar geleden speelde er op onze bruiloft(30 juli 1992)een bandje waar toen onze zwager in speelde,inmiddels is hij onze zwager niet meer maar voelt het gewoon nog als familie en kan hij het nog steeds goed vinden met de zus van Simon dus hebben we hem ook uitgenodigd om nog een liedje te komen zingen.Dat was dan ook heel bijzonder voor ons en de  mensen die er toen en nu weer bij waren!

Voor diner hadden wij een frietkar gehuurd en een ijskar dat viel wel in goede smaak want daar word nu nog over gepraat..

Daarna barste het feest los en lagen wij moe maar voldaan pas om 4.30 in bed!

Dit was een dag met een gouden randje waar ik met een grote glimlach op terug kijk en wat was het leuk om nu wel een prinsessenjurk te mogen dragen voor 1 dag en dat het ondanks een beperkt budget zon geweldig leuk feest is geworden..de kinderen vonden het grandioos en willen nog eens terug naar 1 juli..gelukkig hebben we nu een dvd zodat we nog eens terug kunnen kijken op deze prachtige dag!!

Liefs,
Cindy
Waar blijft de tijd?

Vandaag is het waarschijnlijk zijn laatste verjaardag in ons huis,hij is vorige week gestart met zijn geweldige studie in Delft(onze zoon is opticien en gaat knokken voor een beter milieu en zich daar in specialiseren)en morgen kijken naar een studio om in te wonen..#loslatenblijfteendingetje''Sons may grow into men and grow out of their toys.
But in my heart he will always be my little boy!''

H@ppy Birthd@y Damien!

Liefs dikke kus,
Pap&Mam
Hardstikke jarig!
"In onze ogen blijft ze altijd klein"

Jemig waar blijft de tijd,vandaag al weer 16 jaar geleden dat onze jongste kanjer werd geboren!!
H@ppy birthd@y Shannen!


Liefs dikke kus!
Pap en Mam
In de krant!
Stonden we tot mijn stomme verbazing vanmorgen gewoon in de krant..


Verassing van mijn pap en mam zooo lief!

Liefs,
Cindy

 
Nog 28 dagen!!
Nog maar 28 dagen en ons speciaal dagje staat voor de deur wat is dit snel gegaan zeg!

Bijna alles is klaar op wat kleine dingetjes na en het is zo gaaf om te zien als alles af is de hele tuin word omgetoverd tot iets gezelligs.

Mijn jurk heb ik wat laten veranderen heb m namelijk online gekocht en vond hem wel meteen mooi maar er waren van die kleine dingetjes dat ik dacht dat moet anders en nu voelt het echt als "mijn"jurk.

Dinsdag ben ik een proefversie gaan maken van een bruidsboeket voor de trouwgelofte vernieuwing/zilveren bruiloftfeestje..echt zo leuk om te doen dit!Ik ben het hele jaar ook al lege potjes aan het sparen om er wat leuks mee te doen en ben ik ook al bezig met fotos maken voor onze foto reportage en zijn de eerste beelden voor onze film van deze dag ook al gefilmd..


We hebben er onwijs veel zin in!

Liefs,
Cindy
Feestweek!
Deze maandag begon goed..meteen feest want onze zoon Damiën slaagde die dag voor zijn auto theorie.
En woensdag heeft hij zijn diploma opticiën behaald.
We zijn onwijs trots op hem natuurlijk en wensen hem heel veel suc6 en geluk in Delft want daar gaat hij verder studeren en na een geschikt kamertje vinden daar ook wonen..dat loslaten blijft zon dingetje he..maar eerst nog even lekker feestje bouwen!Liefs,
Cindy
Wedstrijden
Komt ze vanaaf thuis van kickboksles met de mededeling dat ze wedstrijden mag gaan kickboksen..

Heel blij voor haar maar ook een beetje eng..kan het niet goed aanzien als ze een klap zou krijgen maar geloof me ze is best sterk niemand op les wil met haar oefenen..

Dus vanaf nu ben ik voor team Klitschko en team Shannen!Liefs,
Cindy 
4 jaar geleden
Gisteren was dit alweer 4 jaar geleden en we zijn nog steeds blij met onze borsato-originals..Liefs,
Cindy
Workshop
Laatst werd er weer een workshop georganiseerd door de tifosi fanclub..

Toen hij afgelopen was kreeg wat fotos via whats app van een creatie met hele bekende fotos..fotos die ik een paar jaar geleden gemaakt had..op deze manier ben ik er toch een beetje bij geweest en ben dan ook wel boel trots dat 
ze deze fotos gebruikt heeft..😉

Leuk geworden he!Liefs,
Cindy
"Steeds als ik haast verdrinken zou
Dan klampte ik me vast aan jou"