Welkomsttekst

Life is not measured by the
number of breaths we take,
but by the number of moments
that take our breath away!!!

Leuk dat je even komt kijken op mijn logje... Laat je ook een boodschapje achter??


Liefs
Cindy/Sue

Profiel
Naam: Cindy Sue
Leeftijd: 48 jaar
Uitgebreid profiel
Gastenboek

Momenten

Foto album
E-mail alert
Mijn laatste reacties
De tijd staat even stil
Het is vandaag zaterdag maar vanaf dinsdag staat mijn tijd en dat van onze familie stil..en al zegt mijn automatische piloot dat ik gewoon door moet gaan denk ik hier 24/7 aan.

Ik liep dinsdag in de stad omdat ik nog wat laatste dingetjes wilde kopen voor mijn persavontuur tijdens het concert woensdag van Marco in de effenaar ik wilde nog een leuk houten bordje kopen met een tekst wat over fotografie ging.

Plots verschijnt er een appje van mijn moeder in beeld en de eerste woorden zeiden eigenlijk wel genoeg.Het kon me niet zo veel schelen wat mensen van me op dat moment dachten ongeloof verbazing alles ging door me heen tranen brandde in mn ogen ik liet ze gewoon maar gaan op dat moment..


Het brengt me terug naar heel veel tijden..herinneringen die ik van haar heb haar bruiloft die ik vast mocht leggen.. maar vooral de knuffel die ik haar gaf op het moment dat mijn tante(haar moeder)plots overleed..

Lief Nichtje,
Ik denk 24/7 aan jou..en je twee meisjes..
Waarom is de meeste gestede vraag waar we
in ons leven nooit een antwoord op zullen krijgen..
Rust zacht en tot ooit..Liefs,
Cindy xxx


 
Twintig jaar
Exact een week geleden(het is tenslotte al zondag )won ik een bijzondere prijs op de fanclubdag..

Gisteren ging ik door mijn fotoarchief en ontdekte iets grappigs leuks en bijzonders..

Precies twintig jaar geleden won ik twee kaartjes via de fanclub voor een concert in ahoy van marco en mocht ik ook backstage!

Niet zo bijzonder mischien maar ik won dit met een fotocollage over mijn leven en precies twintig jaar later mag ik weer backstage met wederom creativiteit en een foto,dit kan toch geen toeval zijn toch?Niks veranderd toch?😂😂😂  

Liefs,
Cindy


 
Binnenkomer
Het is hier herfstvakantie en voor mij beetje lang geleden.dat ik mijn thuis studio in ben gedoken.

Heb gisteren een foto gemaakt die me op dat moment niet raakte (ben dan te druk.met licht en toch zo.mooi mogelijk op de foto zien te krijgen)maar toen ik hem later terug zag op het beeldscherm dacht ik jemig mooi maar das best heftig!

Ze kwam wel eens thuis en vertelde me dagelijks wat ze nu weer allemaal zeiden en riepen en als je het zo ziet op haar is het toch anders,mooie afsluiter van deze tijd!❤Liefs Cindy
Even over de fanclubdag
Ook ik en mijn dochter Shannen waren op de fanclubdag afgelopen zondag..
Dag van te voren waren we ook nog gezellig op de borsatobingo!
Toen Nathalie die avond vertelde dat als je wat won en op het podium mocht klimmen je Marco best even goed mocht vast pakken en langzaam op de foto mocht had ik de scenarios al in mijn hoofd zitten!

Het is de dag van de fanclubdag en voor ons extra spannend..
Want ik doe ook mee met een foto bij het "perfecte plaatje''
Voordat ik deze foto mailde naar de fanclub had ik al gezegd dat het geen hoogstandje is maar ik wilde een foto met humor maken met een italiaans element erin.

Van te voren krijgen we niet te horen of onze foto erbij zit dus rennen Shannen en ik bij binnenkomst al meteen naar binnen om naar alle ''perfecte plaatjes''te gaan kijken heel divers is mijn oordeel en er zitten hele mooi plaatjes tussen maar hee daar is onze foto..hardstikke blij zijn we maar ik weet zelf ook hoe fotografen naar mijn foto kijken want zo heb ik er zelf ook naar gekeken.

Alle spelletjes kijk ik af maar hoop ergens toch dat het snel 16.00 is niet dat ik de rest niet gezellig vind maar voor mij was het extra spannend had ik bereikt met mijn foto wat ik wilde?

Tegen 16.00 hield Shannen mijn hand vast want dit was toch wel heel spannend he mam..ja mam stond te trillen op haar benenfoto die 3e en 2e zijn geworden verschijnen op het scherm dat ik tegen Shannen zeg helaas meid we zitten er niet bij..en dan verschijnt er ineens een foto op het scherm die mij heel bekend voorkomt..gegil in mijn oren vrienden blij Shannen blij die naast me staat en het enige wat ik denk was jongens ik versta Nathalie niet wat zegt ze eigenlijk?

Het enige wat ik hoor is dat de maker van de foto naar voren mag komen en de publieksprijs heeft gewonnen..owh jeej hoe kom ik daar ik had alle scenarios toch bedacht?Ik zou Marco een zoen geven..ff goed vast pakken waar het ook geoorloofd was bij de bingo,heel langzaam op de foto.
En daar stond ik op het podium helemaal verbrouwereerd dat heel veel mensen het net zon tof idee vonden als dat ik het vond toen ik deze foto bedacht en uit werkte..Marco keek me aan zo van mag ik je kussen om je te feliciteren ha ha ha en William kwam er achter aan het enige wat ik nog uit kon brengen was dat ik graag op de foto wilde met deze 2 heren..volgens mij  kijk ik op die foto net zo verbrouwereerd als dat ik me op dat moment voelde..ha ha ha!Ze zullen wel gedacht hebben die is van de wereld..

Ik hoorde Nathalie zeggen pers tijdens de clubtour van Marco en de rest ging zo langs me heen..zo jammer,wat een doos ben ik denk ik nu achteraf !Maar hee dit was wel het laatste wat ik had verwacht!

Inmiddels ben ik weer geland na een dagjeen ben ik al wat ideetjes aan het bedenken voor de fotos die ik ga maken,tuurlijk kan ik nog wat tips van je gebruiken Marco voor die dag..en ik ga je veel vast pakken die avond backstage en bij volle bewust zijn

Maar wat ik vooral ga doen is genieten die avond nu ik mag doen wat ik eigenlijk altijd al wilde doen!Liefs,
van een hele blije Cindy 

P.S Iedereen die op me gestemd heeft die dag heel erg bedankt!

 
Its party time again..
Na een zoon kregen we 19 jaar geleden een mooie dochter..
Even verbaasd was ik want mijn indische oma zei altijd jij krijgt allemaal zonen?En dat geloofde ik want meestal had ze gelijk..

Maar vandaag is het duswant onze oudste dochter Jady is vandaag hardstikke jarig!!Liefs,
Cindy
Zilveren bruiloft/01/07/2017
Weet nog goed dat ik hier volop mee bezig was en nu is het alweer bijna 2 maanden geleden!

Onze dag begon al in de vroegte en ook meteen met stress,ha ha ha!
Ik had 2 kapsters geregeld de ene een vriendin de andere familie.

Vriendin was uitgeschakeld dag van te voren dus moest familie avond 
er voren in gelicht worden over de situatie gelukkig kon ze maar wel voor vroeg want haar dochter moest nog even een tennis wedstrijdje spelen.

Het was ook nog zo dat we de hele week het weer in de gaten hebben gehouden en het zou helaas voor ons gaan regenen wat betekende dat we een binnenlocatie moesten zoeken om te fotograferen..echter 2 dagen voor dat het 1 juli was heb ik dat nog even via facebook kunnen regelen alleen moesten we daar voor 12 uur weer weg zijn..zult begrijpen onze ochtend was druk en niks op het gemakje maar haasten!

Een vriendin van Damien deed onze make up zelfs bij de heren want uitgerekend die dag kregen ze ook nog eens last van acne!Pubertijd allang voorbij ken je nagaan.

Na de fotos op locatie enz zijn we thuis even met zn allen wat bij gaan trekken van de drukke stress volle ochtend en wat gaan eten om daarna alles klaar te maken voor ons tuin feest en trouw geloften vernieuwing.

De eerste gasten druppelde binnen om ook nog wat te helpen en wat dingetjes klaar te zetten.
 16.00 begon onze ceremonie door onze buurvrouw Karla/ambtenaar burgelijke stand die het geweldig goed aan elkaar had gepraat met veel humor.

Zelf hebben wij ook nog wat woorden die we dan uitspreken en daarna richten we het woord tegen onze 3 kinderen die we ook verassen met een sieraad!

Vergat ik door alle stress ook nog ons ringen meisje,arme Nyncke!
Maar dat is helemaal goed gekomen.

Marco had ook nog een klein rolletje in het geheel.. ik was zelf in de gelegenheid om een filmpje op te nemen een paar weken van te voren waarin hij vraagt wat is daarop jullie antwoord..waarop wij uiteraard volmondig ''JA''zeiden om nog eens 25 jaar en of langer van elkaar te houden.

Na de ceremonie volgde natuurlijk het aansnijden van de taart en werd er door onze 3 kinderen ook nog gespeeched waardoor ik het niet meer droog hield.. 25 jaar geleden speelde er op onze bruiloft(30 juli 1992)een bandje waar toen onze zwager in speelde,inmiddels is hij onze zwager niet meer maar voelt het gewoon nog als familie en kan hij het nog steeds goed vinden met de zus van Simon dus hebben we hem ook uitgenodigd om nog een liedje te komen zingen.Dat was dan ook heel bijzonder voor ons en de  mensen die er toen en nu weer bij waren!

Voor diner hadden wij een frietkar gehuurd en een ijskar dat viel wel in goede smaak want daar word nu nog over gepraat..

Daarna barste het feest los en lagen wij moe maar voldaan pas om 4.30 in bed!

Dit was een dag met een gouden randje waar ik met een grote glimlach op terug kijk en wat was het leuk om nu wel een prinsessenjurk te mogen dragen voor 1 dag en dat het ondanks een beperkt budget zon geweldig leuk feest is geworden..de kinderen vonden het grandioos en willen nog eens terug naar 1 juli..gelukkig hebben we nu een dvd zodat we nog eens terug kunnen kijken op deze prachtige dag!!

Liefs,
Cindy
Waar blijft de tijd?

Vandaag is het waarschijnlijk zijn laatste verjaardag in ons huis,hij is vorige week gestart met zijn geweldige studie in Delft(onze zoon is opticien en gaat knokken voor een beter milieu en zich daar in specialiseren)en morgen kijken naar een studio om in te wonen..#loslatenblijfteendingetje''Sons may grow into men and grow out of their toys.
But in my heart he will always be my little boy!''

H@ppy Birthd@y Damien!

Liefs dikke kus,
Pap&Mam
Hardstikke jarig!
"In onze ogen blijft ze altijd klein"

Jemig waar blijft de tijd,vandaag al weer 16 jaar geleden dat onze jongste kanjer werd geboren!!
H@ppy birthd@y Shannen!


Liefs dikke kus!
Pap en Mam
In de krant!
Stonden we tot mijn stomme verbazing vanmorgen gewoon in de krant..


Verassing van mijn pap en mam zooo lief!

Liefs,
Cindy

 
Nog 28 dagen!!
Nog maar 28 dagen en ons speciaal dagje staat voor de deur wat is dit snel gegaan zeg!

Bijna alles is klaar op wat kleine dingetjes na en het is zo gaaf om te zien als alles af is de hele tuin word omgetoverd tot iets gezelligs.

Mijn jurk heb ik wat laten veranderen heb m namelijk online gekocht en vond hem wel meteen mooi maar er waren van die kleine dingetjes dat ik dacht dat moet anders en nu voelt het echt als "mijn"jurk.

Dinsdag ben ik een proefversie gaan maken van een bruidsboeket voor de trouwgelofte vernieuwing/zilveren bruiloftfeestje..echt zo leuk om te doen dit!Ik ben het hele jaar ook al lege potjes aan het sparen om er wat leuks mee te doen en ben ik ook al bezig met fotos maken voor onze foto reportage en zijn de eerste beelden voor onze film van deze dag ook al gefilmd..


We hebben er onwijs veel zin in!

Liefs,
Cindy
"Fluister mijn naam
En ik kom er aan"