Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
I am sorry Tina
Lieve Tina, wat heb je een moeilijke dag, vele zullen aan je denken, en zouden willen dat het anders was. Je verdient de wereld, voor zo een mooi en sterk mens dat je bent.

Ik doe er toch maar een plaatje bij van je Lach, zo ben je mooi. Het is aan jou wanneer die mooie Lach bij je terug mag komen. 

Liefs, Ocean. 

 
Music is my life, the lyrics are my story.
Vandaag 19 jaar geleden werd je single 'Your Love Is My Love' uitgebracht. En we horen ook nog een stukje van je lieve dochter. Dank je Whitney. Je wordt gemist. https://youtu.be/kxZD0VQvfqU
Back home, again
Shakira

Zojuist terug van een leuk concert van een van de mooie artiesten die onze wereld rijk is. Zoals eerder verteld, bezoek ik jaarlijks veel concerten, het liefst zou ik iedereen een keer zien. Dit jaar mocht ik tot mijn plezier concerten bezoeken van Céline Dion, Evanescence, Lady Gaga, Anastacia, vorige maand nog het Thuis concert van Marco, eveneens in het Sportpaleis waar ik veel van genoten heb! Vanavond was ik aanwezig bij het concert van Shakira. Ze is een sterk podium beest, en grafisch is de stijl rondom haar uniek, passed bij de artiest en energie. Toevallig ga ik zaterdag weer, maar dan in Amsterdam. Het bezoeken van hetzelfde concert in 2 verschillende steden is overigens wel een uitzondering  

Voorlopig is dit waarschijnlijk het laatste concert voor dit jaar om me even te focussen op andere en tevens belangrijke zaken. 

Dank voor het lezen,
Liefs, Ocean
"Alles wat jij moet doen
Is mij op mijn woord geloven"