Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Feeling amused
Alles goed gegaan. Ondanks dat ik me had voorgenomen wakker te blijven was ik toch in slaap gevallen. Gelukkig werd ik om 8.15 wakker en zat ik toch om 9 uur in de trein. Bus netjes op tijd. Wel vond ik het vervelend dat het busbedrijf bussen tekort komt en bussen gehuurd heeft die geen USB opladers hebben. Mijn treinkaart had ik eigenlijk uit moeten printen maar daar was ik te laat mee en de print shop ging pas om 12 uur open. Nood zaak dus dat die foon het de hele 4 uur zou volhouden. 

Ik heb nog steeds geen powerbank gekocht want het type dat ik graag wil hebben is behoorlijk prijzig en ik ben een lastige voor mezelf, en koop ondertussen ook geen andere. Komt wel  

AL met al netjes en op tijd aangekomen. We besloten niet naar het zwembad te gaan omdat ik vanwege mijn gevoelige huid nu even niet het water in wil, en het Dan Zonde van de entreekosten is. 

We zijn nu maar wat gaan klussen, wat ik ook leuk vind, al ben ik wel iemand van 'Goed gereedschap is het halve werk.' Verf afschuren met een stukje schuur papier had ik snel gezien. Gelukkig is er ook een heat gun in huis en dat werkt prima! Het is wel inmiddels 32 graden in huis haha! Schat ik want de thermostaat is nog niet digitaal. 

Aangezien de keukendeur thuis ook nog moet gebeuren heb ik besloten morgen ook maar meteen een heat gun te kopen. Heb ik dat ook alvast nu ga ik weer verder, de klus roept! 

Life's, Ocean. 
Be the water to the sunflower
Vandaag ben ik vrij en ik besloot even naar buiten te gaan. Ik raakte in contact met twee mensen, 1 die erg aardig was en me hielp met iets, en een ander die een helse negatieve persoon was waar ik verbaal naar terugbeet toen ik ermee in discussie kwam. 

Het duurde een uur voordat het effect van de aardige en positieve persoon weer boven het effect van de zuurpruim uitkwam. Een heel uur... Tsja het is altijd beter om bij wijze van spreken het 'Water voor de zonnebloem te zijn' dan een laag modder. Het vervelende aan negativiteit voor gevoelige mensen is ook het fysieke effect zoals getintel op de huid of een gevoel van bedrukking. Negativiteit weegt eenmaal zwaar. Daarom hou ik ook zoveel van de het voor jaar zomer denk ik. Alles is warm, licht en bloeit. Ik ga maar weer eens koffie zetten en in de tuin zitten. 

 
I wanna run away
Zojuist 2 videos opgestuurd gekregen van de kooravond van afgelopen dinsdag. Haha! Ik ga er maar eens vandoor voor vandaag. 
Dat ging even mis
De dag begint met een vleugje amusement. Sinds een half jaartje doe ik soms werk als mystery shopping. Is gewoon freelance en het werk wordt gekeurd. Goed betekent dat je betaald krijgt, doe je iets verkeerd of vergeet je wat mag je het nog eens proberen. 

Normaal gesproken gaat het prima. Vandaag wat minder. Meneer manager had me blijkbaar gezien. Hij was netjes hoor, of ik hulp nodig had? Uhm nee. Ja want u maakt fotos dat mag niet. Oh haha, weet van niks dacht ik. Maar ik zou ik niet zijn als ik er niet een beetje sport van maak. Ik ontkende. Wat gaat u doen dan? In mijn foon neuzen, aha mag u niet, dacht ik. Deny, deny. En weg kwam ik ermee. Gewoon braaf mijn broodje afgerekend en ik zie u wel weer, dacht ik, want ik ga dat natuurlijk niet zeggen. 

Buiten moest ik inwendig lachen. Gesnapt, maar toch vast gelukt. Zo niet probeer ik het over 2 weekjes wel weer. Oh en, ik zou even het water aanvullen,beste meneer. 9 lege plekken is een heleboel.  

Naast deze amusante ervaring heb ik volgende week onverwachts 3 daagjes vrij. Mijn vakantie was dit jaar niet doorgegaan en ik had mijn verlof netjes teruggegeven aan mijn werkgever. Wel heb ik afgelopen weken veel werk van vakantie of verlofgangers overgenomen. Vanmorgen werd ik gemaild dat er vanwege voldoende terugkeer een mogelijkheid openstond een paar vrije daagjes te pakken. Daar maak ik graag Alsnog gebruik van Ik ga er zeker van genieten. 

Liefs, Ocean. 
"Ik lijk gek te worden
En de reden dat ben jij"