Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Wat zijn ze mooi
De week is hectisch, 4 dagen lijken er 2. Gelukkig is het voor nu even rustig. Van de week eerst naar Belgie, aldaar een concert van Shakira bijgewoond en bij familie gebleven, vrijdag een halve avond thuis in Nederland, en de volgende dag,vandaag alweer op naar Amsterdam voor het concert in de Ziggo Dome. Wat voor 'out of the ordinairy' week is dat? Soms heb je planningen niet in de hand en komt alles tegelijkertijd.

ZiggoDomeShakira

Shakira is tot nu toe het enige concert dat ik tweemaal bezocht heb, dit vanwege 2 vrienden/familie die graag mee wilden en het qua woongebieden niet haalbaar was dat tegelijk op 1 locatie te doen. Een luxe cadeautje voor een keertje.

Het reizen bracht enige spanning en irriatie met zich mee. Vooral internatonaal plannen en de hoeveelheid verschillende vervoersmiddelen zoals treinen en bussen en de nodige vertragingen maken het moeilijk. Om maar de ellende van een trein die eens per half uur rijdt en die net voor je neus vertrekt maar even te 'vergeten'.

Overstap op Schiphol. Stiekem ben ik altijd blij als mijn reis een tussenstop heeft of het station Schiphol Airport passeert. Nu mocht ik zelfs even uitstappen. Ik was te vroeg en had nog wat tijd. Wat fijn dat daar mijn moment van ontspanning zich aandiende. Ik loop naar de servicebali, met een brandende en nieuwsgierige vraag. 'Mijn trein laat nog op zich wachten, kan en mag ik de vliegtuigen zien?' Lachend vertelde ze me over het mooie Panorama terras op de 4e etage.
'Daar mag ik heen, ook zonder ticket?' Ook zonder ticket! En daar ging ik, bijna rennend de trappen op, want ik durf niet in de lift. 

'Wat zijn ze mooi'.

Schiphol
Daar waren ze dan, al die mooie vliegtuigen bij de terminals. Alle spanning gleed van me af. Ik bleef er een minuut of 5 staan. Dat was voloende, ik kon weer door.

Aanomst.
Amserdam Bijlmer Areana. Ook vertrouwd terrein. Afas Live, Ziggo Dome, de Arena zelf. Alles hier roept fijne herrineringen op. De zon is sterk, verwarmd mijn gezicht, mijn armen en benen terwijl ik wacht. En ook dit concert, was fantastisch. Ik kijk alweer uit naar het volgende evenement. 

Liefs,
Ocean.

 
Aardig reisje.
Trein, bus, en nog een trein. 

Het was een reis van 3 uur, dit keer ging de reis anders dan gebruikelijk. De tussenstop op Eindhoven werd overgeslagen, in plaats daarvan werd de treinreis een stukje korter, naar Rotterdam. Aldaar was het wachten op een groene Flixbus, die te laat zou arriveren...
"Ik heb je nooit voor mij alleen
Je deelt je lieve hart met iedereen"