Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Als ik het even niet weet
Niet zonder zorgen, nog niet. Ik ben niet mezelf de laatste twee weken. Kan weinig hebben, prikkelbaar en ben wat mondiger dan ik van mezelf gewend ben. Tussen mijn gebijt door zoek ik naar de oorzaak, verontschuldig me, en twee dagen later gebeurt het weer. Ik heb een taak, uitpluizen wat er gaande is. De woorden van mijn nichtje in mijn achterhoofd spelen op. 'Er is altijd wel ergens een oplossing voor'. Ze heeft gelijk, maar ik overzie het nu nog even niet. 

Geconfronteerd met een aantal situaties die niet meteen zijn op te lossen, indruk van plotseling ontval van twee mensen n.a.v. medische redenen en een derde situatie waarbij duidelijkheid van de specifieke probleemstelling ontbreekt. Ik kan het moeilijk peilen, ik voel dingen, maar feitelijke bevestiging is er nog niet. Ik heb een baan in het vooruitzicht, full time, maar die is nog niet rond, zo lang dat nog niet vastgelegd is, en ik nog geen auto kan kopen of leasen (heb ook het rijbewijs zelf nog niet) kan ik nog niet weg, de buren mogen ons niet, veel kwaad kunnen ze niet, maar ik wil toch op zoek naar een betere plek. Ik zag een leuk huisje vandaag. Klein, maar in de natuur en vrij staand. Het is een soort voorhuisje bij een boerderij. Misschien komt zoiets nog wel. 

Vandaag weet ik het even niet, wel staat er over 10 daagjes een uitje in Antwerpen gepland, die van Juli gaat niet door, want ik krijg geen vrij. Misschien is het daarna allemaal wat duidelijker. Nog eventjes volhouden. 

Tot die tijd heb ik gelukkig nog iets anders, een van de dingen die ik graag doe is coloring. Van de week had ik nog stiften gekocht, maar merkte dat ze te hard waren, het geeft strepen op het papier en is niet gelijkmatig, ik heb eigenlijk markers nodig. Markers zijn een stuk duurder, en past even niet in het budget. Ik laat dat nog eventjes. Gelukkig kan ik ook op tablet mbv apps even vooruit. Ik doe dit graag, ter ontspanning, en ook als ik 'het even niet weet'. 

Life's, Ocean. 
"Ik wil dat je me los laat
En dat je morgen weer verder gaat"