Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Kind Aan Huis
Het is druk, druk om me heen, en samenhangend geen rust in mezelf. Zou het komen door mijn prikkelgevoeligheid, teveel indrukken van razend powervolle concerten van een artiest met veel energie, spanning van mensen om me heen dat toch altijd invloed op me heeft of te veel plannen? Of van dat allemaal een beetje?

En toch is er alweer een nieuw plan, shoppen in Antwerpen! Gelukkig is dat wel pas in Juli, even rust. Nu ja rust, nee, want ik heb nog creatief werk op mijn denkbeeldige bureau liggen. Ik heb een laptop, geen bureau, vind zo een bureau ook helemaal niks. Zit liever aan tafel, of op de bank, of toch maar boven op bed. Vanavond werk doen, of toch maar morgen? Die privacy policies op het werk voor een cliënt moet ook af, naast wat me vanmorgen gevraagd is, ben al veel te laat met het eerste, daar word ik ondertussen ook nerveus van. I love creativity, het is grotendeels mijn hobby, deels mijn werk. Maar wat moet je soms toch met al die regeltjes? Regeltjes die niks met creativiteit te maken hebben, maar met de wetgeving.

Soms hebben mensen de prachtigste ideeën die ze dan met me delen, en als ik dan begin over copyrights, regelgeving etc. raken ze me kwijt. En ja, die functionaliteit of dat wat u graag wilt, het kan wel maar het kost een hoop geld. Toch maar niet of toch maar wel? Alternatieve opties?, ja zijn er wel maar je kunt er minder mee. Om zo maar de strubbelingen van enkele weken geleden te herinneren.

Ondertussen probeer ik al 2 uur aan het werk te beginnen wat het minste tijd kost, wat tenslotte ook moet gebeuren en waarbij je minder hoeft na te denken. Ik vang een glimp op van een tweet over een artiest in de notificaties van mijn telefoon, lees het, raak op facebook aan de praat, youtube met muziek gaat weer aan, ik moet mijn haar wassen bedenk ik me toevallig ook net. Dat moet dan ook maar morgen want het begint al laat te worden. Laat? Ach alweer tien uur. Koffie? Ja, kan wel. Het is 10 uur, ik ben een avondmens, koffie word ik rustig van en dan kan ik vast nog wat werk doen. Had ik me misschien eerder moeten bedenken vandaag, laatste bak was om 1 uur in de middag. Oh vandaar, ik mis gewoon koffie!!


Dat lucht op, vast dat het nu allemaal goedkomt, en ik over een uurtje wel een en ander af heb.

Ondertussen verheug ik me alvast op mijn uitje volgende maand. Alweer Antwerpen, waar ik geregeld kom. Het Sportpaleis, de sfeer, de oude gebouwtjes, nieuwe gebouwen, het doolhof aan straten en de mooie stationsbrug, zelfs die lange kade langs het water, het grote museum met het kolossale beeldhouwwerk, ik vind het allemaal mooi. En heb je die gekke gaten in de muren van gebouwen gezien, vlakbij de grond? Waar zouden die voor dienen? Mijn hand past erin, en ook bijna mijn voet.

Shoppen, een etentje en weer naar huis, het kan allemaal zomaar. Het mooie Antwerpen, ik ben er 'Kind Aan Huis'.

Liefs,
Ocean
"Ik leg mijn ziel en zaligheid
Uit liefde in je schoot"