Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Spannend!
Vandaag is de dag van de fanclubdag! Wat leuk voor iedereen! Ik wens iedereen veel plezier.  Dit jaar lukte voor mij nog niet. Hopelijk wel volgend jaar! Wel droomde ik van wat ik wat ik nu mis haha! Het concert in Antwerpen kwam ook terug in mijn droom, al zat ik heel ergens anders dan in het echt toen. Nu zat ik op de pre-sale plaats voor ons, de leiden van de fanclub en was alles heel anders. Het heeft ook toen indruk gemaakt. Dat gedeelte was leuk!

Helaas is er vroeger ook wat in het echt in mijn leven gebeurt dat 'onopgelost' voelt en dat komt herhaaldelijk in een droom terug. Ik kampte enkele jaren geleden met verlies van inkomen en kon de huur niet op brengen en moest toen weer intrekken bij familie. De langdurige spanning die ik in die tijd meemaakte en dat ik mijn woning moest opgeven is blijkbaar iets dat ik niet heb kunnen verwerken, misschien omdat ik nog steeds geen nieuw huis heb en nog kamp met dat 'verlies'. In mijn droom kom ik dan aan bij mijn oude huis maar er is telkens iets dat niet klopt. Zo heb ik wel sleutels voor de brievenbus en de portiekdeur, maar ontbreekt de sleutel van de gewone deur en kan ik er niet in. Of de nummers zijn opeens verandert, dat soort dingen. Hoop dat ik iets kan vinden om het af te sluiten. Zou rust geven. 

Gisteren heb ik in het echt me bezeerd met mijn fiets. Ik beef ergens achter hangen en de beveiliging van mijn trolley die ik gebruik voor wat zwaardere lading schoot los. Die werd ontkoppeld, vloog op zijn kant en mijn fiets kreeg een behoorlijke klap. Ik viel niet maar heb nu wel wat pijn rond mijn nek en shouders en in mijn rug. Hopelijk is dat wat snel weer hersteld. 

Ook heb ik me gisteren weer laten gaan tegen mijn baas tav irritaties op het werk en geroepen dat het opgelost moet worden of ik doe er wat aan, om meteen maar weer sorry te zeggen en het te nuanceren, maar ik heb deze irritatie al vaker kenbaar gemaakt en er verandert niks dan is het op een gegeven moment even klaar. Ook dat stuk geeft wat spanning. Ook zit ik al lang op een contract te wachten dat me beloofd is, maar meneer is niet de snelste. En het CBR zit zo vol met inplannen van mijn rij examen dat het weken duurt, en daar baal ik ook van want ik heb lesblokken van 1,5 uur en die kosten rond de 80 euro. Ik moet wel bij blijven dus kan ook lastig die weken overslaan. Kost dus een hoop onnodig geld. 

En ik las dat er veranderingen met deze weblog gaan gebeuren per vandaag? Ik kreeg er stress van lol, is de site straks weg? Hou ik nog wel mijn naam 'Ocean' die ik zo zorgvuldig heb uitgezocht? Wat gebeurt er met onze oude logjes? Het zal vast allemaal super en beter worden en ik ben erg benieuwd maar vind het ook een beetje spannend. 

Nu ga ik toch maar aan de koffie, fatsoenlijk wakker worden en daarna op pad. 

Veel plezier Vandaag iedereen !! Dikke knuf, 
Ocean 


 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Al is de kans op voorbestemming klein
Dit is te mooi om waar te zijn"