Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Gek word ik ervan


Deze week al voor de tweede keer weer veel pijn in de enkel. Het brandt, voelt beklemd en ik kan er niet normaal op staan. 

Het heeft te maken met de luchtvochtigheid, is die hoog, dan komt de pijn opzetten. Ik heb al een aantal jaar klachten en onlangs heeft de fysio er naar gekeken. Ik heb stille en ook pittige hoop dat het nu een keer klaar gaat zijn, want de mate van die pijn is gekmakend. 

Ik ben niet iemand die snel van opgeven weet en ik heb een sprankeltje hoop, dat tegelijkertijd aangewakkerd wordt door mijn drift tamtrum van binnen die vind dat het nu wel lang genoeg geduurd heeft. Ik log netjes mijn klachten en in een paar weken heb ik weer een vervolgafspraak.

Eens kijken wat ze kan verzinnen op dat vocht dat in mijn enkel zit. Iemand opperde al steunkousen, misschien is dat ook een idee. 

You ain't know it if you don't try it. 

Toestanden om gek van te worden. 
1. Door: Tifosi di Marco Borsato op 08-10-2018 21:32:33
Wat vervelend meid om zoveel pijn te hebben.
Ik hoop dat ze snel een oplossing vinden, wie weet helpt het om steunkousen te dragen.
Het is het proberen waard, veel beterschap!
Groetjes,
Monique
Team Tifosi
1.1. Door: Ocean op 08-10-2018 21:46:07
Dank je  
2. Door: masai op 09-10-2018 16:20:34
Ik heb artrose.... en bij hoge luchtvochtigheid krijg ik ook klachten. Ben je al naar een arts geweest? Steunkousen zouden zeker  kunnen helpen met dat vocht (oedeem) 
2.1. Door: Ocean op 10-10-2018 01:54:00
Artrose is heel naar! 2 jaar terug heb ik een scan gehad om te kijken of er een breuk in het verleden is geweest, werd niet gevonden. Toch beef ik pijn houden, nu een echo gehad waar uit het oedeem en andere schade boven kwam. Van de week is het goed raak, nu alweer voor de derde keer pijn.

Ik doe in ieder geval mijn best met de oefeningen en ik hou uitgebreid bij wat er in de tussen tijd gebeurt. Wel is vandaag mijn eerste boekje van de fanclub binnen!!! Zo leuk!! De foto heb ik in de kast erbij gezet.  
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"In een wereld zonder woorden
Ontwijk ik de laatste dans"