Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Blij!!
Goedemorgen, 
Ik was even een momentje wat stiller, had een tijd verminderde energie, maar voel me inmiddels weer erg goed, al een tijdje hoor, maar was ook weer wat druk en met veel dingen tegelijk bezig. 

Van de week besloot ik wel naar de huisarts te gaan wegens terugkerende klachten na kneuzing blessures uit het verleden. 2 jaar terug heb ik een rontgen foto gehad waarom geen bewijs voor een breuk werd gevonden. Ditmaal vroeg ik om een MRI. 

Ik werd doorverwezen naar de fysio. Er ging meteen een hoop mis, maar ook gelijk goed. 

Allereerst was ik mijn telefoon vergeten mee te nemen, dus geen navigatie, en ja hoor, verkeerd gereden. De ouderwetse manier van een stratenmap bij een bushalte bood uitkomst. Flink te laat en excuserend dat ik ook niet Kon bellen kwam ik daar aan. En ze was helemaal niet boos! En zo aardig! Het was gelijk goed. Ik werd nagekeken en de week erop bood ze me gratis een echo aan. Ik was helemaal opgelucht.

Met een goed gevoel wide ik naar huis. En toen kwam de verassing, fiets aan de paal vast middels een klikslot, die zonder sleutel wel dicht kan, maar zonder de juiste sleutel dus niet open kan, en laat ik nu net de verkeerde bos mee hebben. Ook geen ov kaart, dus ik moest 20 minuten naar huis lopen, en weer met de bus terug. En omdat ik vrijwel zelden met de bus ga had ik de verkeerde lijn te pakken en was ik een half uur langer onderweg. Wat een dag... 

Inmiddels heb ik de echo gehad. Het grootste pijnpunt is vocht dat achter de enkelband rond het gewricht zit, daar naast is de peesplaat verdikte, heb ik littekenweefsel en verminderde beweeglijkheid door pezen die elkaar lijken te blokkeren. Nu heb ik oefeningen meegekregen en hoop ik dat het beter gaat op den duur. 

Zojuist is ook de nieuwsbrief binnen en lees ik een hoop leuke dingen!!! Dit jaar lukt de fandag nog niet voor mij maar ik wens iedereen heel veel Plezier! Geniet ervan! 
Ik gun jullie allemaal een super dag! 

Veel Liefs, 
Ocean.  
1. Door: Jennifer op 01-10-2018 16:35:57
oh wat een pechdag heb je gehad, gelukkig wel weer goed gekomen ^_^, beterschap met je enkel en veel suc6
1.1. Door: Ocean op 01-10-2018 16:38:27
Dank je!  
2. Door: Tifosi di Marco Borsato op 02-10-2018 21:15:00
Jeetje, wat een pech heb je gehad! 
Ik hoop dat de oefeningen je echt gaan helpen en je minder pijn zult hebben.
Wel jammer dat je niet bij de Fanclubdag aanwezig kunt zijn.
Groetjes,
Monique
Team Tifosi
2.1. Door: Ocean op 02-10-2018 22:30:43
Dank je wel! En ik kom zeker een keer. Hopelijk lukt volgend jaar.  
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Voor jou zet ik mijn masker af
Ik heb geen muren meer"