Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Feeling amused
Alles goed gegaan. Ondanks dat ik me had voorgenomen wakker te blijven was ik toch in slaap gevallen. Gelukkig werd ik om 8.15 wakker en zat ik toch om 9 uur in de trein. Bus netjes op tijd. Wel vond ik het vervelend dat het busbedrijf bussen tekort komt en bussen gehuurd heeft die geen USB opladers hebben. Mijn treinkaart had ik eigenlijk uit moeten printen maar daar was ik te laat mee en de print shop ging pas om 12 uur open. Nood zaak dus dat die foon het de hele 4 uur zou volhouden. 

Ik heb nog steeds geen powerbank gekocht want het type dat ik graag wil hebben is behoorlijk prijzig en ik ben een lastige voor mezelf, en koop ondertussen ook geen andere. Komt wel  

AL met al netjes en op tijd aangekomen. We besloten niet naar het zwembad te gaan omdat ik vanwege mijn gevoelige huid nu even niet het water in wil, en het Dan Zonde van de entreekosten is. 

We zijn nu maar wat gaan klussen, wat ik ook leuk vind, al ben ik wel iemand van 'Goed gereedschap is het halve werk.' Verf afschuren met een stukje schuur papier had ik snel gezien. Gelukkig is er ook een heat gun in huis en dat werkt prima! Het is wel inmiddels 32 graden in huis haha! Schat ik want de thermostaat is nog niet digitaal. 

Aangezien de keukendeur thuis ook nog moet gebeuren heb ik besloten morgen ook maar meteen een heat gun te kopen. Heb ik dat ook alvast nu ga ik weer verder, de klus roept! 

Life's, Ocean. 
1. Door: Tifosi di Marco Borsato op 22-07-2018 19:02:58
Je bent lekker bezig meid!
En dat met dit warme weer, maar ja die klussen moeten ook gebeuren.
Succes nog even!
Groetjes,
Monique
Team Tifosi
2. Door: Ocean op 23-07-2018 00:58:57
Dank je Het is een tweedehands meubelstuk, in een kleur, maar het moet wit. We hebben geluk dat er geen grondverf en of vernis is gebruikt en 1 maar laagje verf. Zo gaat het er vrij gemakkelijk af.  Grondverf is echter wel belangrijk doorgaans zeker op hout haha! Nu ben ik er wel blij mee dat dat er nu niet op zit!
 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Omdat jij net zo kwetsbaar bent
Leg ik mijn wapens neer"