Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Zoals golven bewegen

Foto: Android Gallery
Toch nog een moeilijk momentje. Fysieke pijn steekt weer de kop op. Naast een pijn in mijn neck, deel in de rug, branden mijn voeten ook. Weinig energie en teveel waar ik aan denk. Van stofzuigen tot blij zijn dat de voetbalploeg uit de grot is, van gefrustreerd zijn dat er toch een duiker is ontvallen tot ongeduld dat ik nog even moet wachten tot ik met bepaalde dingen verder kan. 

Ik heb plannen om op mijn vrije dagen weg te gaan maar uiteindelijk mis ik de energie en ben ik gewoon weer thuis, waar ik me vervolgens weer verveel. 

Het leven is soms als het bewegen van de golven, en zonder voeding van de Maan en de wind is het still. Zo voel ik me nu ook. Maar het zal wel ergens goed voor zijn. Die wind komt wel weer. 

Liefs, Ocean. 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik heb bijna alles geprobeerd
Alles om je te vergeten"