Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Be the water to the sunflower
Vandaag ben ik vrij en ik besloot even naar buiten te gaan. Ik raakte in contact met twee mensen, 1 die erg aardig was en me hielp met iets, en een ander die een helse negatieve persoon was waar ik verbaal naar terugbeet toen ik ermee in discussie kwam. 

Het duurde een uur voordat het effect van de aardige en positieve persoon weer boven het effect van de zuurpruim uitkwam. Een heel uur... Tsja het is altijd beter om bij wijze van spreken het 'Water voor de zonnebloem te zijn' dan een laag modder. Het vervelende aan negativiteit voor gevoelige mensen is ook het fysieke effect zoals getintel op de huid of een gevoel van bedrukking. Negativiteit weegt eenmaal zwaar. Daarom hou ik ook zoveel van de het voor jaar zomer denk ik. Alles is warm, licht en bloeit. Ik ga maar weer eens koffie zetten en in de tuin zitten. 

 
1. Door: Martine op 09-07-2018 15:03:37
Hallo

Dacht nu maar even reageren want ook ik vind het quasi onmogelijk om met negativiteit om te gaan..in een mum van tijd wordt meestal het reeds opgebouwde optimisme van tafel geveegd...tja en er wordt nogal eens gezegd dat 1 rotte appel in de kist de rest infecteert als een lopend vuurtje...en daar zit volgens mij wel heel veel waarheid in.
Nog maar lekker genieten van het mooie weer want de zon schijnt zomaar en dat voor iedereen toch ?

Groetjes

Martine 
1.1. Door: Ocean op 09-07-2018 15:05:19
Dank je wel Martine, geniet ook van je dag  
2. Door: Gast op 10-07-2018 08:25:14
Iedereen heeft wel eens een slechte dag waarop die chaggie is, maar sommige zijn gewoon altijd heel negatief. Dat kan dan een domper geven aan een ander en die vergeet dan de leuke dingen die die dag gebeurd zijn. Gelukkig ben je ook een positief iemand tegen gekomen en lukte je het weer om weer aan die positieve persoon te denken, ook al was het pas na een uur
2.1. Door: Ocean op 10-07-2018 11:26:37
Dank je wel  
3. Door: masai op 10-07-2018 11:01:13
Op sociale media heb ik zo vaak te maken gehad met negativiteit van anderen, dat ik uiteindelijk besloten heb om mijn twitter en facebook account op te zeggen. Heb ervan geleerd dat je je niet te kwetsbaar op moet stellen. Want op zulke momenten wordt je het hardste gepakt. Negativiteit is in zijn algemeenheid erger geworden evenals de onverdraagzaamheid. Ik probeer me daarvan uitdrukkelijk te distangeren omdat ik te gevoelig reageer erop en er soms in wordt meegesleept. Ook in conflctsituaties waar ik niet direct bij betrokken ben geweest zoals ik vorig jaar mee had gemaakt. Ik kan slecht tegen onrecht en merk nu de laatste tijd dat ik daar meer afstand van kan nemen, gelukkig.... Vaak zegt het meer over de persoon zelf dan over jou...... dus je moet niet gaan twijfelen over jezelf. Het leven is mooi maar je moet zelf de slingers ophangen. Die spreuk hangt bij mij op de wc, zodat ik er elke dag aan herinnerd wordt. Dus...... de zure zeurkeutels en de negatievelingen gewoon links laten liggen en je focussen op de fijne dingen. Wat je aandacht geeft groeit..... en ik kies ervoor positief te blijven......
3.1. Door: Ocean op 10-07-2018 11:26:11
Mooie spreuk! Hier hangt er 1 over een lichtpuntje dat dat mooi is maar je kunt er ook 1 zijn  
4. Door: Ocean op 10-07-2018 11:23:21
Goedemorgen! Inderdaad wakker om 11.10 vanmorgen haha! Met mij zit het wel goed. Dank jullie wel voor de replies. Fijne dag nog! 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Vrij om te delen
Alles of niets maakt geen enkel verschil"