Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
From Russia to Amsterdam
 
Vanmorgen vertrok ik naar Amsterdam Sloterdijk om daar een vriendin uit Rusland op te halen. Ze reist per bus en trein Europa door. Tot ze weer thuis komt in Rusland. 

Het was best een uitdaging elkaar te verstaan want ze sprak gebrekkig Engels, en het enige Russische woord dat ik ken is 'Da' en dat betekent 'Ja'  

Allereerst nam ik haar mee naar Schiphol en liet daar het Paronama Terras zien, waar al die mooie vliegtuigen staan. We zijn ook nog die kleine city hopper ingegaan die daar aan het eind stond. Klassiek, maar niks voor mij haha! Veel te klein. Vergelijk het maar eens met die Arabische A380 vliegtuigen, waar zelfs een badkamer inzit... 

Daarna nam ik haar mee naar Amsterdam, waar ik haar het koningspaleis liet zien, het monument op de Dam, de nieuwe kerk, een aantal grachten, we zijn nog een soort van museum in geweest wat blijkbaar gratis was en ze wilde de bloemen market ook zien. Ik ben verre van een tour guide, maar Google Maps werkt feilloos zooooo handig! 

We passeerden ook een winkel die prachtige fotos op glas verkoopt. Marco zal dit waarschijnlijk ook erg mooi vinden. Ik heb de prijzen bekeken en het valt me reuze mee. Natuurlijk is 900 of 1500 euro een hoop geld, maar kunst mag duur zijn. Ik vind die prijzen voor de grootte en kwaliteit echt niet duur. 

We hebben ook enkele stenen gekocht, ik kocht een setje van 10. Vijf voor mij, vijf voor haar, en ik kocht nog wat stenen voor mezelf. 

De tijd naderde en ik bracht haar via Amsterdam Centraal naar Castricum, waar ze door een andere vriendin werd opgehaald. Zo een Intercity met bovenverdieping is natuurlijk een hele belevenis voor iemand uit Rusland. Veilig afgezet en ik ging weer naar huis. Na 3 Bakken koffie ga ik zo heerlijk even ontspannen onder de douche. Het was een heerlijke dag. 

Liefs, Ocean. 
 
Scepter van Maria van Modena in Amsterdam's museum.  Vrouw met Nekringen in Amsterdam's museum. 

1. Door: Ocean op 08-07-2018 23:49:23
Die zeemeermin is overigens te koop voor 55.000 Euro. Als ik het gemaakt zou hebben zou ik het niet over mijn hart verkrijgen het te verkopen. Te uniek, heel veel werk in. Zoiets maak je niet zonder attachment. Dat het daar al staat is al bijzonder. 
2. Door: maria serraris op 10-07-2018 19:42:42
Mooie foto?s??
2.1. Door: Ocean op 10-07-2018 19:51:29
Thanks  
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ja, dat ben jij
Dat ben jij"