Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Awake
'I lie awake cause I can't take another night lonely.' - Céline. Gewoon een zin uit een lied. Gewoon zoals ze in me opkomen naar gelang de situatie. Wakker lig ik wel, eenzaam ben ik niet Gelukkig maar. Ik kan niet slapen, en de reden is dat ik bang ben dat ik me verslaap. Morgen moet ik de trein van 9 uur in de ochtend hebben en ik ben geen ochtendmens. Ik word gemiddeld elke dag om 11 uur wakker. Dat kan makkelijk want ik mag zelf bepalen hoe laat ik aan mijn werk begin. Sinds ik aan mijn slaap toekom, doordat ik langer kan slapen in de ochtend (slaap ook pas laat) en niet elke dag om 8 uur op moet voel ik me veel beter dan die voor mij helse maar gangbare kantoortijden. 

Morgen tegen de gewoonte in vroeg op. En ik ben bang dat ik die wekker niet hoor. Mijn techniek voor het proberen niet te verslapen is gewoonweg de hele nacht wakker zijn. Of heel licht proberen te slapen. Nu lukt licht slapen zelfs niet. Ik ben maar lastig voor mezelf af en toe. Maar ach, de dag erna ben ik weer vrij van verplichtingen. Het komt wel weer goed. 
 
1. Door: masai op 08-07-2018 07:30:16
Oei.... ik heb een soort van ingebouwde wekker en qua bioritme een volkomen tegenpool. En ik ben een hele lichte slaper. Een hele fijne combi.... (maarnietheus)
1.1. Door: Ocean op 08-07-2018 09:05:39
Dat kan ook lastig zijn haha! 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Vandaag staat rood weer voor de liefde
Tussen jou en mij"