Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Wat zijn ze mooi
De week is hectisch, 4 dagen lijken er 2. Gelukkig is het voor nu even rustig. Van de week eerst naar Belgie, aldaar een concert van Shakira bijgewoond en bij familie gebleven, vrijdag een halve avond thuis in Nederland, en de volgende dag,vandaag alweer op naar Amsterdam voor het concert in de Ziggo Dome. Wat voor 'out of the ordinairy' week is dat? Soms heb je planningen niet in de hand en komt alles tegelijkertijd.

ZiggoDomeShakira

Shakira is tot nu toe het enige concert dat ik tweemaal bezocht heb, dit vanwege 2 vrienden/familie die graag mee wilden en het qua woongebieden niet haalbaar was dat tegelijk op 1 locatie te doen. Een luxe cadeautje voor een keertje.

Het reizen bracht enige spanning en irriatie met zich mee. Vooral internatonaal plannen en de hoeveelheid verschillende vervoersmiddelen zoals treinen en bussen en de nodige vertragingen maken het moeilijk. Om maar de ellende van een trein die eens per half uur rijdt en die net voor je neus vertrekt maar even te 'vergeten'.

Overstap op Schiphol. Stiekem ben ik altijd blij als mijn reis een tussenstop heeft of het station Schiphol Airport passeert. Nu mocht ik zelfs even uitstappen. Ik was te vroeg en had nog wat tijd. Wat fijn dat daar mijn moment van ontspanning zich aandiende. Ik loop naar de servicebali, met een brandende en nieuwsgierige vraag. 'Mijn trein laat nog op zich wachten, kan en mag ik de vliegtuigen zien?' Lachend vertelde ze me over het mooie Panorama terras op de 4e etage.
'Daar mag ik heen, ook zonder ticket?' Ook zonder ticket! En daar ging ik, bijna rennend de trappen op, want ik durf niet in de lift. 

'Wat zijn ze mooi'.

Schiphol
Daar waren ze dan, al die mooie vliegtuigen bij de terminals. Alle spanning gleed van me af. Ik bleef er een minuut of 5 staan. Dat was voloende, ik kon weer door.

Aanomst.
Amserdam Bijlmer Areana. Ook vertrouwd terrein. Afas Live, Ziggo Dome, de Arena zelf. Alles hier roept fijne herrineringen op. De zon is sterk, verwarmd mijn gezicht, mijn armen en benen terwijl ik wacht. En ook dit concert, was fantastisch. Ik kijk alweer uit naar het volgende evenement. 

Liefs,
Ocean.

 
1. Door: Tifosi di Marco Borsato op 10-06-2018 10:28:26
Wat heb je dit mooi beschreven! Dat moet inderdaad een hele reis voor je zijn geweest zo van locatie naar locatie. Wel boffen dat je twee keer hebt kunnen genieten van Shakira!

Ik wil je ook nog even van harte welkom heten op de Borsato Weblog, Ocean!

Wat ontzettend leuk dat je bent begonnen met loggen.!

Op je weblog kun je van alles kwijt en wij vinden het erg leuk om te lezen wat jou allemaal bezig houdt.

Mocht je vragen hebben over het gebruik van je weblog, dan verwijzen we je graag naar het prikbord, maar ook op onze weblog Support vind je heel veel handige tips en trucs.

Staat je vraag er niet bij of heb je bij iets anders hulp nodig, stuur dan gerust een mail naar info@borsato-fanclub.nl en bij onderwerp Weblog invullen), we helpen je dan graag!
 
Ook wijzen we je graag op het Borsato Forum. Dit is een plek waar je gezellig kunt kletsen met medefans over van alles en nog wat. En waar je ook bijvoorbeeld concertkaartjes kunt ruilen, te koop vragen of aanbieden of een oproepje kunt plaatsen om met een medefan samen te kunnen reizen naar een concert of ander evenement rond Marco. 
 
We zien dat je (nog) een standaard lay-out gebruikt op je log, maar is het niet veel leuker om een persoonlijke header te hebben met een leuke foto van jezelf of eentje (als je die hebt) samen met Marco? Lijkt je dit heel erg leuk, maar kun je hier wel wat hulp bij gebruiken, stuur dan een e-mail met foto (niet te klein) en je wensen naar info@borsato-fanclub.nl en vul bij onderwerp Header in, dan maken wij er iets moois van.
 
Heel veel succes en vooral heel veel logplezier!

Groetjes,
Venice
Team Tifosi
 
1.1. Door: Ocean op 10-06-2018 12:13:42
Dank jullie wel Ik had een empty lay out gekozen maar op de een of andere Marnier lukte het toevoegen van de achtergrond afbeelding niet. Toen maar op een bestaan Thema gezet. Als ik platinum kies kan ik dan gebruik maken van css en html? Daar kan je veel meer mee.
2. Door: bebe op 10-06-2018 18:06:50
Wauw dat is een reis geweest, maar wel super dat je twee keer hebt mogen genieten van shakira!
en gelukkig een ontspannend momentje op schiphol tussendoor dat kan een mens goed doen.
2.1. Door: Ocean op 10-06-2018 18:35:53
Dank je wel bebe
3. Door: Anno op 13-06-2018 19:59:52
Ocean, via deze weg wil ik jou feliciteren met het In De Schijnwerper staan. Jij hebt het allemaal zeer verdiend. Wat zal dit een lekker gevoel zijn voor jou. Geniet vooral van het In De Schijnwerper staan. 
4. Door: Ocean op 13-06-2018 20:02:27
Dank, Anno
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik schreeuw je naam
En sluit mijn ogen"