Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Back home, again
Shakira

Zojuist terug van een leuk concert van een van de mooie artiesten die onze wereld rijk is. Zoals eerder verteld, bezoek ik jaarlijks veel concerten, het liefst zou ik iedereen een keer zien. Dit jaar mocht ik tot mijn plezier concerten bezoeken van Céline Dion, Evanescence, Lady Gaga, Anastacia, vorige maand nog het Thuis concert van Marco, eveneens in het Sportpaleis waar ik veel van genoten heb! Vanavond was ik aanwezig bij het concert van Shakira. Ze is een sterk podium beest, en grafisch is de stijl rondom haar uniek, passed bij de artiest en energie. Toevallig ga ik zaterdag weer, maar dan in Amsterdam. Het bezoeken van hetzelfde concert in 2 verschillende steden is overigens wel een uitzondering  

Voorlopig is dit waarschijnlijk het laatste concert voor dit jaar om me even te focussen op andere en tevens belangrijke zaken. 

Dank voor het lezen,
Liefs, Ocean
1. Door: Tifosi di Marco Borsato op 08-06-2018 20:21:31
Zo fijn om te lezen dat je zo genoten hebt.
En dan mag je gewoon nog een keer, het bezoeken van dezelfde concerten is eigenlijk nooit hetzelfde. Iedere keer beleef je het weer anders. Lees ook dat je al bij flink wat concerten en verschillende artiesten bent geweest, zo leuk!!!
Groetjes,
Monique
Team Tifosi

 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Voelbaar is ons verlangen
Het lijkt wel of nu pas mijn leven begint"