Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Aardig reisje.
Trein, bus, en nog een trein. 

Het was een reis van 3 uur, dit keer ging de reis anders dan gebruikelijk. De tussenstop op Eindhoven werd overgeslagen, in plaats daarvan werd de treinreis een stukje korter, naar Rotterdam. Aldaar was het wachten op een groene Flixbus, die te laat zou arriveren...
Mol
Trein, bus, en nog een trein. 

Het was een reis van 3 uur, dit keer ging de reis anders dan gebruikelijk. De tussenstop op Eindhoven werd overgeslagen, in plaats daarvan werd de treinreis een stukje korter, naar Rotterdam. Aldaar was het wachten op een groene Flixbus, die te laat zou arriveren. 

Ondertussen zocht een toerist assistentie, hij moest mee met de ferry naar Hull. Onduidelijk was waar de bushalte zich bevond, het informatienummer werkte ook niet. De '±31' vervangen voor '00' bleek de oplossing. Beste man stond op de juiste plek. Na een gezellig gesprek van 20 minuten was daar, 5 minuten te laat de vrolijke groene bus. Ik kon weer door.

De bus was vrij rustig, plezierig. De weg was minder rustig. Toch stoorde ik me er weinig aan; de route door mijn geboortestad, inmiddels al heel lang niet meer bezocht, was afleiding genoeg. De omgeving leek vertrouwd, toch anders. 'This used to be my playground' - Madonna, kwam in gedachten op. Alles verandert, mag, is ook goed, maar probeer iets van het verleden te behouden. 

De bus verliet de grote stad, op weg naar die andere grote stad, Antwerpen. Ik kom hier vaak, meestal voor bezoeken aan het Sportpaleis, of voor een combinatie shoppen in het Weinegem en een etentje in de avond. 

De bus kwam aan op het bekende Astridplein, behoorlijk te laat, van de 40 minuten overstaptijd, waren er nu nog maar 7 minuten over. Gelukkig wist ik het vertrekperron, nummer 5, die was snel gevonden. Daar zit ik, wederom in een rustige trein, nog een uurtje.

Elke halte werd omgeroepen, netjes. Tot en met vrijdag blijf ik bij familie, vanmiddag neuzen bij de Yves Rocher winkel in de straat, dat doe ik steevast als ik in Belgie verblijf. Vanavond naar het Sportpaleis, deze keer voor Shakira. Uiteraard heb ik ook Marco bezocht afgelopen maand, waar ik uiteraard heel veel van genoten heb. Morgen begint de reis terug naar huis. 

Dank voor het lezen, 

Liefs, Ocean. 
1. Door: Tifosi di Marco Borsato op 08-06-2018 20:06:50
Je hebt een flinke rit gemaakt dus. Maar wat leuk om naar Antwerpen te gaan. Je familie bezoeken en dan lekker genieten van Shakira. Maar een week is jammer genoeg zo voorbij. Hoop dat je terugreis iets vlotter gaat!
Groetjes,
Monique
Team Tifosi
1.1. Door: Ocean op 08-06-2018 20:13:45
De terugreis ging zeker voorspoedig, dank jullie
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Als je het lef hebt
Zeg het in mijn gezicht"