Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Energie kwijt, even herladen.


In mijn welkom tekst staat dat ik soms even still ben. Dat moment is even voor nu. Energie kwijt en dan is het tijd voor een stukje rust om te recharchen. Wel staan er goede dingen in het vooruitzicht. Tot gauw. 

Liefs, Ocean. 
Ik zie geen laatste updates meer
Ik kan het menukopje van de laatste logs niet meer terug vinden op de site? Ik zie nog wel de laatste reacties.

Zo kan ik niemands logjes lezen. 

Hebben meer mensen dit? 
Ik deelde nooit deze Aarde met je
Ik deelde nooit deze Aarde met je, maar nog steeds is er zoveel liefde voor je. Wat kunnen we anders? Ik Ken er geen met een 'Houten hart'. 
Daarna even rust :)

Vandaag dit Elfje afgemaakt. Verders is het erg druk en ben daardoor ook een beetje vermoeid. Nu ga ik een paar daagjes uitrusten. 
I am sorry Tina
Lieve Tina, wat heb je een moeilijke dag, vele zullen aan je denken, en zouden willen dat het anders was. Je verdient de wereld, voor zo een mooi en sterk mens dat je bent.

Ik doe er toch maar een plaatje bij van je Lach, zo ben je mooi. Het is aan jou wanneer die mooie Lach bij je terug mag komen. 

Liefs, Ocean. 

 
Je was mooi

Mooi, boordevol talent, en naar wat ik mocht vernemen ook angstig dat je die spotlights niet aan zou kunnen. 

Je mistte de waardering voor jezelf, voor het mooie mensje dat je was. Zonde.

'You know that I am no good' 
Feeling their stories

'Her voice tells the stories of those living the hard lives in the suburbs of the cities, maybe much like a story of her own'. - Ocean

Musicians are the voice of feel that tells the story of those who can sing less. 
Fysieke pijn
Het is bij mij gaan horen, maar ik wen er niet aan. Na een Val is er iets in me beschadigd geraakt en af en toe komt de pijn weer boven. Gelukkig niet elke dag en ook niet elke keer even hevig. Toch is het nu erg pijnlijk en kan ik niet slapen. Muziek is wat me altijd helpt. Mijn lieverlingsnummer van Marco is De Bestemming, die luister ik nu. Nu te moe om het plaatje en link erbij te doen, dat komt gauw.

Hopelijk slaap ik straks nog een beetje. 
Not happy right now
Werk om 1 uur snachts en geen antwoord want ze slapen vast, maar ik krijg natuurlijk alles veel te laat binnen en dan mag ik het weer oplossen. 

Gesprekje voeren binnenkort... 
Feeling amused
Alles goed gegaan. Ondanks dat ik me had voorgenomen wakker te blijven was ik toch in slaap gevallen. Gelukkig werd ik om 8.15 wakker en zat ik toch om 9 uur in de trein. Bus netjes op tijd. Wel vond ik het vervelend dat het busbedrijf bussen tekort komt en bussen gehuurd heeft die geen USB opladers hebben. Mijn treinkaart had ik eigenlijk uit moeten printen maar daar was ik te laat mee en de print shop ging pas om 12 uur open. Nood zaak dus dat die foon het de hele 4 uur zou volhouden. 

Ik heb nog steeds geen powerbank gekocht want het type dat ik graag wil hebben is behoorlijk prijzig en ik ben een lastige voor mezelf, en koop ondertussen ook geen andere. Komt wel  

AL met al netjes en op tijd aangekomen. We besloten niet naar het zwembad te gaan omdat ik vanwege mijn gevoelige huid nu even niet het water in wil, en het Dan Zonde van de entreekosten is. 

We zijn nu maar wat gaan klussen, wat ik ook leuk vind, al ben ik wel iemand van 'Goed gereedschap is het halve werk.' Verf afschuren met een stukje schuur papier had ik snel gezien. Gelukkig is er ook een heat gun in huis en dat werkt prima! Het is wel inmiddels 32 graden in huis haha! Schat ik want de thermostaat is nog niet digitaal. 

Aangezien de keukendeur thuis ook nog moet gebeuren heb ik besloten morgen ook maar meteen een heat gun te kopen. Heb ik dat ook alvast nu ga ik weer verder, de klus roept! 

Life's, Ocean. 
"Je lokt me met je lippen
Verleidt me met je ogen"