Welkomsttekst
'Music is my life, the lyrics are my story.'

That is true. Muziek beluister ik elke dag. Op deze blog kies ik voor de naam 'Ocean', n.a.v. het houden van het water en de seas. De Aardse natuur is prachtig en verdient onze zorg. 

Ik ben rustig en graag creatief. Soms praat ik veel, andere keren ben ik still. Still zijn is soms nodig de energie weer aan te sterken, de zee doet dat overigens ook. 

Ik hou van bijna alle muzikanten en instrumenten. Panfluit, piano, viool, cello en elektrisch gitaar zijn mijn favorieten. Ik bezoek geregeld concerten, van veel artiesten en waar het budget het toelaat 6 tot meer keer per jaar. 

Ik heb heel veel plannen met mijn hobbies en wanneer de tijd rijp is, deel ik het. 

Liefs, 'Ocean.'
The lyrics are my story
''Don't give up' - Kate Bush
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Ocean
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Spannend!
Vandaag is de dag van de fanclubdag! Wat leuk voor iedereen! Ik wens iedereen veel plezier.  Dit jaar lukte voor mij nog niet. Hopelijk wel volgend jaar! Wel droomde ik van wat ik wat ik nu mis haha! Het concert in Antwerpen kwam ook terug in mijn droom, al zat ik heel ergens anders dan in het echt toen. Nu zat ik op de pre-sale plaats voor ons, de leiden van de fanclub en was alles heel anders. Het heeft ook toen indruk gemaakt. Dat gedeelte was leuk!

Helaas is er vroeger ook wat in het echt in mijn leven gebeurt dat 'onopgelost' voelt en dat komt herhaaldelijk in een droom terug. Ik kampte enkele jaren geleden met verlies van inkomen en kon de huur niet op brengen en moest toen weer intrekken bij familie. De langdurige spanning die ik in die tijd meemaakte en dat ik mijn woning moest opgeven is blijkbaar iets dat ik niet heb kunnen verwerken, misschien omdat ik nog steeds geen nieuw huis heb en nog kamp met dat 'verlies'. In mijn droom kom ik dan aan bij mijn oude huis maar er is telkens iets dat niet klopt. Zo heb ik wel sleutels voor de brievenbus en de portiekdeur, maar ontbreekt de sleutel van de gewone deur en kan ik er niet in. Of de nummers zijn opeens verandert, dat soort dingen. Hoop dat ik iets kan vinden om het af te sluiten. Zou rust geven. 

Gisteren heb ik in het echt me bezeerd met mijn fiets. Ik beef ergens achter hangen en de beveiliging van mijn trolley die ik gebruik voor wat zwaardere lading schoot los. Die werd ontkoppeld, vloog op zijn kant en mijn fiets kreeg een behoorlijke klap. Ik viel niet maar heb nu wel wat pijn rond mijn nek en shouders en in mijn rug. Hopelijk is dat wat snel weer hersteld. 

Ook heb ik me gisteren weer laten gaan tegen mijn baas tav irritaties op het werk en geroepen dat het opgelost moet worden of ik doe er wat aan, om meteen maar weer sorry te zeggen en het te nuanceren, maar ik heb deze irritatie al vaker kenbaar gemaakt en er verandert niks dan is het op een gegeven moment even klaar. Ook dat stuk geeft wat spanning. Ook zit ik al lang op een contract te wachten dat me beloofd is, maar meneer is niet de snelste. En het CBR zit zo vol met inplannen van mijn rij examen dat het weken duurt, en daar baal ik ook van want ik heb lesblokken van 1,5 uur en die kosten rond de 80 euro. Ik moet wel bij blijven dus kan ook lastig die weken overslaan. Kost dus een hoop onnodig geld. 

En ik las dat er veranderingen met deze weblog gaan gebeuren per vandaag? Ik kreeg er stress van lol, is de site straks weg? Hou ik nog wel mijn naam 'Ocean' die ik zo zorgvuldig heb uitgezocht? Wat gebeurt er met onze oude logjes? Het zal vast allemaal super en beter worden en ik ben erg benieuwd maar vind het ook een beetje spannend. 

Nu ga ik toch maar aan de koffie, fatsoenlijk wakker worden en daarna op pad. 

Veel plezier Vandaag iedereen !! Dikke knuf, 
Ocean 


 
Gek word ik ervan


Deze week al voor de tweede keer weer veel pijn in de enkel. Het brandt, voelt beklemd en ik kan er niet normaal op staan. 

Het heeft te maken met de luchtvochtigheid, is die hoog, dan komt de pijn opzetten. Ik heb al een aantal jaar klachten en onlangs heeft de fysio er naar gekeken. Ik heb stille en ook pittige hoop dat het nu een keer klaar gaat zijn, want de mate van die pijn is gekmakend. 

Ik ben niet iemand die snel van opgeven weet en ik heb een sprankeltje hoop, dat tegelijkertijd aangewakkerd wordt door mijn drift tamtrum van binnen die vind dat het nu wel lang genoeg geduurd heeft. Ik log netjes mijn klachten en in een paar weken heb ik weer een vervolgafspraak.

Eens kijken wat ze kan verzinnen op dat vocht dat in mijn enkel zit. Iemand opperde al steunkousen, misschien is dat ook een idee. 

You ain't know it if you don't try it. 

Toestanden om gek van te worden. 
Blij!!
Goedemorgen, 
Ik was even een momentje wat stiller, had een tijd verminderde energie, maar voel me inmiddels weer erg goed, al een tijdje hoor, maar was ook weer wat druk en met veel dingen tegelijk bezig. 

Van de week besloot ik wel naar de huisarts te gaan wegens terugkerende klachten na kneuzing blessures uit het verleden. 2 jaar terug heb ik een rontgen foto gehad waarom geen bewijs voor een breuk werd gevonden. Ditmaal vroeg ik om een MRI. 

Ik werd doorverwezen naar de fysio. Er ging meteen een hoop mis, maar ook gelijk goed. 

Allereerst was ik mijn telefoon vergeten mee te nemen, dus geen navigatie, en ja hoor, verkeerd gereden. De ouderwetse manier van een stratenmap bij een bushalte bood uitkomst. Flink te laat en excuserend dat ik ook niet Kon bellen kwam ik daar aan. En ze was helemaal niet boos! En zo aardig! Het was gelijk goed. Ik werd nagekeken en de week erop bood ze me gratis een echo aan. Ik was helemaal opgelucht.

Met een goed gevoel wide ik naar huis. En toen kwam de verassing, fiets aan de paal vast middels een klikslot, die zonder sleutel wel dicht kan, maar zonder de juiste sleutel dus niet open kan, en laat ik nu net de verkeerde bos mee hebben. Ook geen ov kaart, dus ik moest 20 minuten naar huis lopen, en weer met de bus terug. En omdat ik vrijwel zelden met de bus ga had ik de verkeerde lijn te pakken en was ik een half uur langer onderweg. Wat een dag... 

Inmiddels heb ik de echo gehad. Het grootste pijnpunt is vocht dat achter de enkelband rond het gewricht zit, daar naast is de peesplaat verdikte, heb ik littekenweefsel en verminderde beweeglijkheid door pezen die elkaar lijken te blokkeren. Nu heb ik oefeningen meegekregen en hoop ik dat het beter gaat op den duur. 

Zojuist is ook de nieuwsbrief binnen en lees ik een hoop leuke dingen!!! Dit jaar lukt de fandag nog niet voor mij maar ik wens iedereen heel veel Plezier! Geniet ervan! 
Ik gun jullie allemaal een super dag! 

Veel Liefs, 
Ocean.  
Energie terug
 De energie is weer terug, voelt goed! Binnenkort weer naar een vriendin aan de andere kant van het land, nabij Groningen Kortom weer genieten! 
Blij!!
Zojuist is mijn pasje binnengekomen! Ik vergat haast de rest van de post  

Vandaag moet ik nog werken maar mag zoals altijd zelf de tijd bepalen, was nog wat aan het liggen op de bank toen de post langskwam en me deze verassing bracht! 

Dat is een fijne opsteker!  

Fijn weekend nog iedereen. 
Liefs, Ocean. 
Teveel aan mijn hoofd.
Het moment 'stilte' duurt nu al eventjes, en nog steeds voel ik me niet beter qua energie. Het komt wel weer. Ik weet dat positiviteit ook positiviteit versterkt en andersom werkt het ook zo. Ik hou nog even rust. Ik zie wel dat er voor ons leuke Marco evenementen aan komen Ik wens jullie allemaal en ook Marco heel veel plezier!  
 
Energie kwijt, even herladen.


In mijn welkom tekst staat dat ik soms even still ben. Dat moment is even voor nu. Energie kwijt en dan is het tijd voor een stukje rust om te recharchen. Wel staan er goede dingen in het vooruitzicht. Tot gauw. 

Liefs, Ocean. 
Ik zie geen laatste updates meer
Ik kan het menukopje van de laatste logs niet meer terug vinden op de site? Ik zie nog wel de laatste reacties.

Zo kan ik niemands logjes lezen. 

Hebben meer mensen dit? 
Ik deelde nooit deze Aarde met je
Ik deelde nooit deze Aarde met je, maar nog steeds is er zoveel liefde voor je. Wat kunnen we anders? Ik Ken er geen met een 'Houten hart'. 
Daarna even rust :)

Vandaag dit Elfje afgemaakt. Verders is het erg druk en ben daardoor ook een beetje vermoeid. Nu ga ik een paar daagjes uitrusten. 
"Wat een figuur
Hé, fijne vent!"