Welkomsttekst
Hoi,

ik ben Nikita en ik ben 24 jaar. Ik ben 4e jaars pabostudent. Mijn hobby's zijn hockeyen, zingen, lezen, een filmpje kijken, muziek luisteren en lekker creatief bezig zijn. Ik ben al superlang fan van Marco, ik ben namelijk met zijn muziek opgegroeid. Toen ik 1,5 jaar was stond ik te dansen op de meeste dromen zijn bedrog en de passie voor zijn muziek is nooit meer weg gegaan. Kom later gezellig nog eens een keertje langs en laat een berichtje achter!

Veel liefs, 
Nikita
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
In de schijnwerper
In de schijnwerpers op 30-12-2015 week 53/1Wauw echt supertof, net een maand actief op de Borsatoweblog en dan wordt je al in de schijnwerpers gezet! Echt mega tof. Ik heb hier dan ook een stuiterend logje over geschreven!! 

Whaaaaah ik sta in de schijnwerpers!!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Beste weblog
Op 10-1-2016 stond ik bovenaan als beste weblog van de week. Dit had ik totaal niet verwacht maar ik vond het wel erg leuk! 
Profiel
Naam: Nikita
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
de Tifosi!!!!!!!
 Zaterdag was het eindelijk zover, na een lange dag werken vond ik de Tifosi di Marco Borsato samen met mijn ledenpas op tafel!!!! Yessss! Supergek maar op de een of andere manier voelde ik mij door mijn ledenpas nu toch echt lid!!!Ik ben eigenlijk eten begonnen met lezen, want wauw wat zag het blad er onwijs tof uit, mijn complimenten aan iedereen die er zo hard aan heeft gewerkt, echt een geweldig mooi blad!!!!Ik ben dyslectisch maar ondanks dat ik dus wat langzamer lees had ik het blad binnen een noodtime uit!! Wat een boel leuke weetjes stonden er in zeg. Veel dingen had ik al gedeeltes van mogen lezen op borsato.nl maar nu stond alles er veel uitgebreider in en ik vond het ook enorm leuk om wat te kunnen lezen over de mensen die zoveel werk voor de fanclub verrichten. Ik heb er enorm van genoten en ik kan nu al niet wachten tot mijn tweede tifosi binnen komt!!!!Ik was dan ook zo enthousiast dat ik meteen wat op mijn facebook en in de groep met fans plaatste en jeetje wat een leuke en lieve reacties allemaal.Ik heb me al ingeschreven voor de melding van de kaartverkoop voor het festival Zand. Ik heb er in ieder geval weer een verzamelitem bij en ik heb kunnen lezen dat ik mezelf een echte fan mag noemen volgens de situaties die omschreven zijn in het stukje ' Marco Borsato Fans Be like...'. Ik kon namelijk de volgende situaties aanvinken:


- 85x checken of je wel echt de kaartjes bij je hebt.
- Een rood jurkje aanwillen naar #SIR maar niet de hele avond op hakken willen staan.
- Een gat in de lucht springen als 'Borsato' je foto leuk vindt maar naar buiten heel cool reageren alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
(Dit is me nog nooit gebeurd, maar ik weet zeker dat ik enorm zal stuiteren als het ooit eens zal gebeuren).
- Niet meer uit je oorden kunnen komen als hij naast je staat (iets wat bij mij veranderde in ongecontroleerd praten waardoor ik mezelf onwijs voorschut gezet hebt hahaha!! Nu al besloten de volgende keer iets te nemen om rustig te blijven want dit gaat me niet nog een x gebeuren... hopelijk!! )
- Je ongemakkelijk voelen als er een nummer van Marco op de radio komt en iedereen naar jou kijkt (Sta in de telefoon van mijn personal trainer zelfs onder de naam: Nikita Borsato...)
- Steeds moeten uitleggen waarom je meerdere keren naar 'dezelfde' show gaat. Zucht... het is niet iedere avond hetzelfde.
- Als je hoort dat Marco bij RTL Boulevard komt, de hele uitzending bekijken terwijl hij altijd pas als laatste item is.
- Als om 10.00 de kaartverkoop begint, om 9.30 al inloggen voor het geval het toch eerder start.
- Kledingstress omdat je over 3 maanden naar een concert gaat
(Inmiddels heb ik meerdere rode outfits maar heb ik nogsteeds stress of ik t wel een leuke outfit vind en dus of ik niet nog een andere outfit moet aanschaffen!!!)
- Vijfhonderd keer tegen je vriendinnen herhalen wat Marco Borsato tegen je gezegd heeft.
- In allerlei zinnen een liedje van Marco herkennen en deze dan ook zingend afmaken
(Om hem vervolgens heel de dag in mijn hoofd te houden).
- Als fans onder elkaar deze dingen niet alleen begrijpen, maar ook niet veroordelen.

Nu kwam ik in dit stukje de volgende situatie tegen: Ongeveer 37 pakjes drinken in je tas stoppen omdat je niet meer weg wilt vooraan bij het concert, maar niet durven te drinken omdat je bang bent te moeten plassen. 

Nu vroeg ik me af of dit mocht? Want ik had dus gelezen dat het niet toegestaan was om drinken mee te nemen maar ik ook al in dubio was hoe we dat met het drinken zouden gaan doen. Vermoedelijk niets drinken inderdaad
.


Ik hoor het graag van jullie hoe jullie dit doen en of dit is toegestaan!! Na mijn mooie ledenpas en de toffe tifosi ben ik nu alleen nog in afwachting van mijn borsatoverrassingspakket!! Ik ben echt onwijs benieuwd naar wat er in zal zitten. Ook ben ik onwijs benieuwd naar de uitslag van het P logje!!!! Ik hoop hier snel wat over te lezen er waren zulke mooie logjes dus ik weet zeker dat iedereen het even veel verdient.

EN NATUUUURLIJKKKKKK ZAL IK JULLIE METEEN LATEN WETEN WAT ER IN MIJN PAKKETJE ZIT ALS IK HET HEB ONTVANGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hebben jullie het blad ook al ontvangen, ik hoop het wel!! Hoeee vonden jullie hem??? Ik ben erg benieuwd.

Liefs,
Nikita
1. Door: Jolanda Dobbelaar op 18-01-2016 23:51:15
Nou, het is altijd gevaarlijk als de Tifosi binnenkomt. Wil em altijd gelijk lezen en dat gaat niet altijd. 
Vanmorgen heb ik em uitgelezen en kwam tegen kwart voor 12 erachter, dat mijn 2e was nog in de wasmachine zat.
En om 12 uur moet ik naar school de kinderen gaan halen.
Ja, dan maar even de turbo aanzetten.  net als de tafel voor het eten.

liefs
Jolanda
xx

djw nog voor je lieve reactie


 
2. Door: Nikita op 19-01-2016 21:34:41
Haha, superleuk, ik herken het helemaal, ik zat ook helemaal in het magazine!! Wat leuk dat ik daarin niet de enigste ben! Graag gedaan hoor, bevalt je nieuwe bank? Misschien was dat ook een extra reden dat je de tijd vergeten was, je zat zo lekker op je bank te lezen! Hihi ik zie het helemaal voor me.

Liefs,
Nikita
3. Door: moniquepaula op 19-01-2016 22:15:38
Oei, ik moet hem nog lezen. Nog even geen tijd gehad. Heb hem wel doorgebladerd en zag al wel mooie foto's staan.
En over die pakjes drinken, ik neem er ook altijd wat mee, geen 37 hoor.
Daar zeggen ze verder niets van.
liefs Monique
3.1. Door: Nikita op 20-01-2016 22:42:58
Bedankt dat je me daarop ook een reactie geeft!! Ik hoop dat je snel de tijd zult vinden om hem te lezen. Hij is zeker de moeite waar. Ik heb er enorm veel leesplezier mee gehad in ieder geval. Ik zal het in mijn achterhoofd houden voor 3 maart van de pakjes drinken.

Liefs,
Nikita
4. Door: Annelies op 20-01-2016 13:27:41
Ja heb hem al uit hoor, helemaal te gek, ik zag dat jij er ook in staat, haha met je profielfoto van de weblog !
Liefs Annelies.
4.1. Door: Nikita op 20-01-2016 22:45:51
Waaaaahh, jaaa ik zag het oook, ik was meteen aan het stuiteren, mijn moeder begreep er niks van hahahhah! Dus ik liet het haar zien en toen zei ze jeetje daar moet ik even een vergrootglas voor pakken! Maar wat leuk dat je dat ook gezien hebt. Ik vond het ook een geweldig magazine!

Liefs,
Nikita
5. Door: Lunarda op 20-01-2016 21:41:13
Hihi, wat een ontzettend vrolijk logje is dit. Ik zag je leuke foto ook gelijk voorbij komen op het FaceBook account van Tifosi'.
Nu ik dit zo lees, kan het niet anders dan dat je een echte fan bent
Welkom bij onze club Nikita, ben benieuwd wanneer je naar SIR gaat.
Ik ga je natuurlijk gaan volgen op instagram, want ik wil die stuiterende reactie van je beslist niet missen

Lieve groetjes Lunarda
 
5.1. Door: Nikita op 20-01-2016 22:53:14
Hihi, dankjewel!!! Ik was enorm opgetogen toen ik het blad vond, wat een heerlijk leesvoer was het zeg. Er stond ook een heel leuk stukje over jou in en wat heb je een prachtig stukje geschreven over War Child!! Echt heel tof. Danjewel, ik moet eerlijk zeggen ookal ben ik nog niet lang 'officieel' fan ik heb me altijd al een echte fan gevoeld. Ook voel ik me vanaf moment 1 al 100% welkom. Iedereen is zo onwijs lief voor elkaar. Echt heerlijk is dat! Ik mag er met de tweede reeks van SIR 2x bij zijn. 1x op 2 maart en 1x op 3 maart! En 3 maart staa ik voor het aller eerst oook in de zaal. Ik ben dan ook van plan om vooraan te staan, ik hoop dat dit me gaat lukken. Ik heb je verzoek inmiddels geaccepteerd op instagram en ik volg jou vanaf nu ook. Bedankt voor je lieve reactie.

Liefs,
Nikita

P.S ik had je tijdens de signeersessie al gezien, ik stond toen net binnen bij de Mediamarkt en je was net met Marco op de foto geweest en je verzekerde ons dat het echt de moeite waard was!!! Vond het toen al enorm leuk, niet wetende dat je ook lid was van de fanclub.
6. Door: Martine op 20-01-2016 22:43:10
Hoi Nikita

Aan je antwoorden te zien ben je volgens mij een echte fan hoor !

Effen over je vraag over het drinken.
Is echt wel moeilijk want meestal mag het niet mee naar binnen.
Vind het niet echt een probleem als je vooraan staat en er drank wordt bedeeld ook al is het meestal duur.
Probleem is als dat niet gebeurt en je zelf nog om je drankje moet gaan......tja wat doe je dan ????
Een ganse avond zonder drinken als je gaat dansen en springen kan natuurlijk ook niet.
Maar hopen dat je plek niet is ingenomen als je terugkeert 

Groetjes

Martine 


 
6.1. Door: Nikita op 20-01-2016 22:56:19
Hoi Martine, 

bedankt voor je reactie, jaa dat had ik me inderdaad ook al voorgesteld. Als je dan eenmaal vooraan staat dan ga je niet makkelijk meer drinken halen en al helemaal niet makkelijk terug! Dat is het precies, ik hoop ook nu al van harte dat ik niet moet plassen van de zenuwen want ik weet niet of ik dan nog terug kom op mijn plek!! In ieder geval bedankt voor je ervaring!!!!

Liefs,
Nikita
6.1.1. Door: Martine op 21-01-2016 10:00:26
Graag gedaan Nikita !

Schiet me nog net een interessant weetje (uit ervaring ) te binnen.
Als je goed beweegt en danst ga je automatisch meer transpireren en mijn ervaring leert dat ik dan veel minder snel naar het toilet moet....dus zeker niet blijven stilstaan tijdens het concert   

En het is ook een kwestie van je blaas te trainen. 
Je hebt nog een maand de tijd dus je kan meteen aan de slag !

Een mens moet er wat voor over hebben he 

Groetjes
 
Martine 
6.1.1.1. Door: Nikita op 21-01-2016 17:17:51
Hahaha ik ga mijn best doen!!!! Bedankt.

Liefs,
Nikita
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Voel je vrij
Als je denkt dat het zo beter is"