JARIG!
It's my 21st birthday!

Wat een gek gevoel, 21 jaar. De tijd gaat zo snel! Heb het vorige week al voor familie en vrienden gevierd. Vandaag komen nog enkele vriendinnen en m'n schoonouders langs 

Nagenieten
Lieve volgers,

nog steeds zijn we aan het nagenieten van 2 keer Symphonica in Rosso...
Wat was het een gave show zeg! De 2e keer stonden we iets dichterbij Marco zodat we wat goede foto's konden maken. Vond het mooi om te zien hoe Marco oprecht geemotioneerd raakt van het idee dat er zoveel mensen voor hem zijn. Het is ook een gevoel alsof je hem heel goed kent terwijl dat helemaal niet het geval is...

We hebben ook nog een traantje weg gepinkt, met het nummer afscheid nemen bestaat niet waren er prachtige wensballonnen op de achtergrond te zien. Een wensballon wie wij ook afgelopen zomer hebben opgelaten voor mijn lieve oma. We missen haar nog elke dag...

Daarom was het zo mooi dat we dit met ons vieren konden doen, samen naar de fanclubdag en dan naar zo'n mooi concert mogen. Marco bedankt!

Ook wil ik even terugkomen op het feit dat ik in de schijnwerpers stond afgelopen week, wat gaaf dat Marco mijn logje heeft uitgekozen, want hoewel ik er niet heel veel op zet geniet ik er wel echt van om te zien dat er altijd op gereageerd wordt! Erg leuk.

Hierbij wat foto's van onze avond:

Liefs,

Nienke
Kaarten binnen!
De gewonnen kaarten op de Fanclubdag voor Symphonica in Rosso zijn binnen! Na lang wachten zijn ze er dan eindelijk, ja wat een verwennerij mama en ik gaan 2 weken achter elkaar naar Marco!

Op 24 oktober hadden wij al kaarten aangeschaft en gaan we met mijn vriendin en haar ouders en mijn ouders. De week daarop 31 oktober gaan we met zijn viertjes: mijn 2 tantes en m'n moeder.

We hebben er zin in!Liefs,

Nienke
Bijna vakantie!
Na weken werken bij de PLUS, ga ik volgende week woensdag eindelijk op vakantie.. en dit keer naar Gran Ganaria! Nog even bikkelen tot en met zondag en dan kan de koffer worden gepakt! Als we terugkomen staat gelijk school voor de deur, maar goed dan zijn we in ieder geval lekker uitgerust. Ik ga met mijn vriend Martijn, waarmee ik deze week al een voorproefje heb mogen doen op het strand in Scheveningen. Wat was dit heerlijk zeg!


We hebben onszelf ook een onderwatercamera gekocht, dus net als Marco gaan we ook beelden van onder water maken. Ben benieuwd hoe dat allemaal gaat. Ook kijken we al stiekem uit naar oktober!!


Zijn jullie al op vakantie geweest en zo ja waarheen?

Liefs,

Nienke
Geslaagd!! 🎓
GESLAAGD MBO4! 🎉🎓
Hoop gebeurd
Wat een tijd geleden alweer dat ik heb geblogd. En wat is er een hoop gebeurd in de tussen tijd...
"Jij hebt mijn masker nooit gezien
Je zag alleen maar mij"