Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Mijn Mooie MMMannen
De M van MANNEN! Nou ik heb wel een aantal kanjers in mijn leven waaraan ik graag een logje wil wijden hoor!


De L van lekker Lijf
Ik kan oprecht zeggen dat ik blij ben met mijn lijf. Ik ben slank, vind mijn ogen mooi en sprankelend, heb een lekker kontje, mijn oren, benen, armen, alles is prima in proportie en niks steekt irritant uit of hangt enorm over.

Ja, ik heb vrij veel moedervlekjes, mijn smalle voeten staan stevig op de grond met hun maat 40 en ben niet al te groots bedeeld in borstomvang, maar daar zal ik allemaal niet over wakker liggen. Dat hoort bij mij.

Ik ben de dertig gepasseerd en merk wel dat mijn L begint te veranderen. Ik houd van mijn lijf en van wat ik ermee kan. Het heeft me bovendien ook twee heerlijke kinderen kunnen schenken en dat is meer dan ik had durven hopen.
Marco & loggers @ Movies That Matter Festival
Mijn ?buuf? Marianne mailde me of ik zin had een filmpje te pakken op maandag. En wel eentje waarbij Marco en Jean van de Velde de aftiteling zouden begeleiden. Nou daar hoefde ik niet lang over na te denken en mijn vrije uren werden snel ingediend. Gelukkig kon ik vrij krijgen en hadden we de kaarten al gereserveerd.

Samen met Wilma en Frenk treinden buuf en ik naar Den Haag waar het Movies That Matter Festival plaats zou vinden in het Filmhuis. Het was gelukkig niet moeilijk te vinden. Ik had nog 2 concertkaartjes liggen en had die voor de zekerheid meegenomen. De dame achter de kassa keek verward naar mijn concertkaartje, wat moet ik hiermee? Maar op de voorkant staat dat het kaartje een gratis entreebewijs is voor de film Wit Licht en laat ik daar nou net voor gereserveerd hebben! Mijn ex-concertkaartje werd ingewisseld voor een TMT-gast kaartje voor de film met de excuses dat ik nu geen concertkaart meer had als herinnering. Ach nu heb ik een nieuwe herinnering erbij, en dit kaartjeis nog veel unieker. Mijn andere vrijkaartje gaf ik aan mijn buuf en ik kreeg mijn treinkaartje van haar in ruil, liefffffff!
Laptop gewonnen!!
Ja, ik heb weleens van die weken dat ik ineens van alles win? Vorige week de uitnodiging voor de show van Derek en ook werd ik uitgekozen als testmoeder voor 2 leesboekjes met luitster CD door de website Volgens mama. Ik kreeg 2 boekjes van Winney de Pooh en Lady & Vagebond om voor te lezen en zelf te laten lezen/luisteren. Helemaal leuk natuurlijk en ik hoef alleen maar een testoordeel te schrijven.

Vrijdag werden op mijn werk 13 laptops verloot en daarvoor kon je je inschrijven. Het zijn gebruikte laptops, maar nog niet zo heel oud (service contract vernieuwt alle laptops om de zoveel tijd). Als je won, kreeg je hem voor 40 euro mee. Dat geld wordt overgemaakt naar het goede doel. Want ze willen het niet zomaar voor niks weggeven. Maar zeg nou zelf, dat is toch geen geld voor een Latitude 610 Dell laptoppie? De spanning steeg bij de loterij, de kans om te winnen was 1 op 4. En jawel, mijn naam werd genoemd!!! Dus ik ben nu in het trotse bezit van dit laptoppie incl. leren tas:
 

TOPPIE!! Ik ben er superblij mee. Nu nog draadloos internet regelen zodat we er ook op kunnen internetten.
Wat een luxe...
Nuttig filmpje
Er is een coöperatie gestart tussen mijn werk Krauthammer en de website NUzakelijk met nuttige filmpjes over timemanagement en dat soort zaken. Ik vind het wel leuk om ze te bekijken omdat mijn collega's erin acteren. En geloof me, ze zijn in de samenwerking echt niet altijd zo gemakkelijk en meegaand als ze op de filmpjes doen geloven!

Als er voldoende clicks zijn geweest, en de filmpjes dus goed bekeken worden, wordt deze samenwerking voortgezet. Dus mocht je je vervelen, klik dan even op de onderste link en start het filmpje!

"NUzakelijk en Krauthammer presenteren een wekelijkse handleiding, met vandaag tips om effectiever te werken. Een belangrijke factor hierin is een duidelijke en overzichtelijke manier wanneer je een idee presenteert."

filmpje een idee verkopen
Bijna ging Derek Ogilvie niet door!
Zoals ik schreef in mijn vorige logje is vandaag de show van Derek. We zouden afgelopen donderdag een mailtje ontvangen met de gegevens waar de show zou plaatsvinden. Maar donderdag ontving ik niets. Vrijdag werden we toch wat ongerust en omdat ik werkte en alleen maar in vergaderingen zat, belde mijn vriendin naar RTL4 waar we zondag naartoe moesten. Toen kreeg zij wel een heel vreemd verhaal te horen. Want als je geen mail had ontvangen zou je niet door de voorselectie heen gekomen zijn? Ze viel even van haar stoel, want over een voorselectie was helemaal niets gezegd in voorgaande gesprekken! Ze liet het er uiteraard niet bij zitten. Dat hadden ze wel even mogen communiceren, want wij gingen er vanuit dat we mochten gaan. En ook was niet vermeld dat we alleen een mail kregen als we naar de show mochten. Mijn vriendin kreeg de persoon aan de lijn die mij had gesproken. Toen ik dinsdag werd teruggebeld was mij gevraagd of ik en de andere genodigden goed Engels spraken. Toen moest ik in het Engels vertellen wat ik van Derek vond. Ik dacht dat ze mijn Engels wilden checken maar blijkbaar is dat misschien iets van een voorselectie geweest ofzo?! Bovendien kreeg ze te horen dat er helemaal geen vrienden mee mochten, enkel familie. Terwijl daar eerder geen probleem van werd gemaakt. Hij had alleen gezegd dat de kans op een reading misschien kleiner zou worden als er meer mensen aanwezig waren...

Kortom een grote miscommunicatie dus en een flink teleurgestelde vriendin. Gelukkig konden ze voor haar, haar man en haar vader toch nog plaats maken en mogen zij alsnog vandaag naar de show. Ze vond het erg lullig dat ik er nu niet bij kan zijn, maar ik ben er alleen maar heel erg blij om!! Want daar draaide het allemaal om, dat was immers mijn opzet. Ik hoop van harte dat zij een reading krijgt om antwoorden en rust te krijgen. Ik had haar opgegeven en niet mezelf. Uiteraard had ik het leuk gevonden om erbij te zijn, maar ik ben allang happy dat zij vanmiddag bij Derek in de show zit. Ik kan niet wachten om te horen hoe het was. Ondertussen duim ik me suf voor ze en stuur ik alle positieve energie hun kant op!
Uitgenodigd door RTL4


Maandag werd ik benaderd door RTL4 productions of ik dit weekend naar de show van Derek Ogilvie kon komen en welke dag het beste uitkwam. Ik begreep even niet waarom ik werd gebeld, want ik heb kaarten voor een theatershow in juni en niet in april, maar ik ben uiteraard wel te vinden voor een show van hem. Toen ik vroeg waar het precies om ging en ik eindelijk wat uitleg kreeg, begon het mij te dagen...
Goeie 1 april grap


Rob kreeg een mailtje van de receptie of hij
de heer De Leeuw wilde bellen...
Een keer raden... 

Hij kreeg Artis aan de lijn en de heer De Leeuw kenden ze niet. LOL!

Dus de heer Kat bellen ze niet terug, want dat is vast het dierenasiel. Hahahaha!

Heerlijk die een april grappen. Ben jij vandaag al in de maling genomen??
Ben je gefilmd?
Afgelopen zaterdag werden we flink gefilmd tijdens het concert. We staan er met de hele rij loggers erg close-up op. Zojuist was er een korte chat op de site van het Nieuwsblad.be. Daar heb ik Marco de vraag gesteld of hij wist waarvoor de opnames waren.

16:38 [Opmerking van Nienke Griffioen]
Heejj Marco! Waar waren de opnames op 21-3 van het publiek voor? Komt er soms een DVD uit van Antwerpen?

16:38 Marco Borsato: Hoi Nienke! Ben je gefilmd dan? De opnamen zijn bedoeld voor een documentaire die we aan het maken zijn!

Ik kon natuurlijk niet meer antwoorden omdat de vragen geselecteerd worden. Maar Marco het antwoord is ja, ik ben gefilmd! Ik ben erg benieuwd naar de documentaire en wanneer deze te zien zal zijn. Heeft iemand hier al wat over gehoord? En wie heeft nog meer de camera op zijn lieve snufferd gehad?

Voor wie nieuwsgierig is, hieronder staat de rest van de chat, al stond in Belgie de zomertijd al aan, het was 15.00 uur ipv 16.00 uur
Wit licht 21-3-2009 + filmpje dochters
Gisteren weer heerlijk naar Marco geweest in Antwerpen. Dit keer met Jessica erheen gereden. Onze navigatie stuurde ons door afsnijweggetjes waardoor we lekker op tijd bij het Sportpaleis aankwamen.

Voor de deur hebben we ons prima vermaakt tot de deuren opengingen. Yaiza vond nog een witte veer en als een eerlijke vinder bracht ze deze weer terug naar de rechtmatige eigenaar. De Belg in kwestie snapte deze Belgenmop alleen niet. De witte kippenveer was een regelmatig terugkerend item tijdens het concert, want in veel liedjes kun je een veer kwijt zijn of zijn er vogels die niet meer vliegen, haha!

Gevonden voorwerpen: witte kippenveer...
Gevonden voorwerpen: witte kippenveer...
"Oh ik zou wel willen vluchten
Maar ontsnappen heeft geen zin"