Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Mystery guest

Afgelopen weekend mocht ik als mystery guest op bezoek bij een NH hotel. Een aantal weken geleden ontving ik op mijn werk een mailtje dat ik was uitgekozen als mystery guest. Dat hield in dat ik met mijn partner gratis mocht overnachten in een hotel naar keuze. Daar mocht ik de klantvriendelijkheid testen en bekijken of het voldoet aan de eisen die wij als klant aan hotels stellen.
Fotowedstrijd: Zon, zee en strand
Kijk, aan dat thema wil ik wel een logje wijden. Ik woon sinds 2000 officieel in Noordwijk, samen met Rob. Het is een badplaats met een prachtig en groot zandstrand. Vorig jaar is er een groot project geweest om de kust te versterken. Het strand was maandenlang niet toegankelijk en grote blokken beton zijn in de duinen gelegd om overstromingen te voorkomen. Hierdoor is er wel weer meer mogelijk geworden voor het toerisme. Tegenwoordig verrijzen ook de eerste permanente strandpaviljoens die niet afgebroken hoeven te worden tijdens de winter en er zijn nu strandhuisjes waar je op het strand kunt overnachten.

Vanaf 1988 heb ik in Noordwijkerhout gewoond, dus ik ben opgegroeid met het strand en mag er graag strandwandelingen maken. Ik vind het heerlijk dat de kids een prachtige grote zandbak dichtbij hebben en ik fiets regelmatig met ze naar het strand.

Die eerste kennismaking van je kind met dat wijdse zand- en zeegebied is onvergetelijk. Die gezichtjes die ze trekken als dat zand niet meer van hun handjes afgaat. Gespreide vingertjes een gezicht vol ongeloof, mama, WAT IS DIT?

En dan die enorme zee die telkens op ze afkomt en weer weg gaat, ongrijpbaar is, flink geluid maakt en de wijdheid ervan. Ik ben blij dat ik aan zee woon en die ervaringen bijna wekelijks mag meemaken. Heerlijk!!

Ik heb dan ook aardig wat strandfoto?s. Mijn meest favoriete foto is degene hieronder, gemaakt in de zomer van 2006.

Telkens als ik hem zie, herinner ik me dat relaxte gevoel van de hele middag op het strand bivakkeren met mijn wereldontdekkende kind. Lekker in d?r blote billetjes, een luchtig tuniekje aan tegen de felle zon, dat zachte huidje tegen het mijne. De avond begint te vallen en de warmte is dan echt aangenaam. Dat moment heb ik ook in een fotolijstje gedaan, samen met nog wat foto?s van Mila die schelpjes zoekt op het strand. Summerfun staat er tussen de foto?s en wat ingelijst zand.

Een kleine compilatie van de afgelopen jaren, ik en het strand:

Fotoreportage met Mila voor het artikel in het blad Kinderen ~ juni 2005

Strandfoto's 2005 en 2006. Mila's favoriete hobby is schelpjes zoeken. En met opa door het water rennen. Dan keek ik om en zag mijn kleine voeten naast mijn opa's grote stappen in het zand..

Zomer 2007: Nathalie legt een bijzondere en dierbare tijd vast op de foto (ik als strandbal). Welke plek is mooier dan het strand en de duinen? 

Op vakantie in 2008, de enige mooie dag gingen wij gelijk naar het strandje bij een meer op de Veluwe. De kids in een fietskar en Nathan was de kleine keienbijter met al die steentjes op het strandje. In het midden zie je een hagedisje dat in de duinen leeft, net of je in Spanje bent! En foto's van 2009. Mila durft nu heel dapper al een eind het water in. Vorig jaar waagde zich daar nog niet aan. Maar met papa aan haar zijde kan ze de hele wereld aan!

Dit jaar gaan we op vakantie naar Spanje. Hopelijk komen er in augustus nog meer van dit soort foto's bij! Heerlijk, ik kan niet wachten! Tot die tijd vermaken wij ons uiteraard wel op het prachtige en schone Noordwijkse strand.
VIP Weekendje
Binnenkort ga ik met Rob een VIP weekendje naar een vijf sterren hotel ergens in Nederland. Ik heb dan een bijzondere missie en daarom wil ik jullie vragen wat voor gekke/belachelijke dingen je weleens hebt meegemaakt in een hotel? En hoe werd dat opgelost? Trouwens, wie kan mij vertellen hoe gasten van een vijf sterren hotel zich gedragen? Mag je dan je (shop)tassen droppen bij de receptie en vragen of ze die naar je kamer willen brengen? Geef je dan een fooi? En hoeveel dan?

Weblog van de week!
Oh wat heerlijk!!!! Zo net tussen het eten en het sporten door lees ik toevallig mijn e-mail of het sporten wel door kan gaan. Ik begin te stuiteren, want ik zie dat Nikki een reactie op mijn logje over haar concert heeft geplaatst. *klik*

11. Door: Nikki op 07-07-2009 16:33:10 Nou, nou... die steek ik zeker in mijn zak!! Ik ben echt heel blij dat je er zo van genoten hebt!

x
Nikki

En dan ziet mijn oog een dringend bericht van Angelique of ik even op MSN wil komen omdat ze mijn hulp nodig heeft.

Rob gaat net aan de slag met het eten, Nathan hangt aan mijn been om te knuffelen, Mila wil haar tekeningen van school laten zien en tussen alles door probeer ik op MSN te komen.

Eenmaal op MSN, heeft Angelique iets te uploaden voor me? Is dat iets wat ik denk dat het is?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
*IK BEN GEWOON WEBLOG VAN DE WEEK!!*

Woeiii, dit is wel een groot feest waard? Wat een heerlijk gevoel! Feesten jullie met me mee?!!

Oh wacht, filmpje komt ook binnen? En net nu krijgt mijn internet last van een storing! Snel modem herstart, tussen de warme hap door... Krijg geen hap door mijn keel...

Nog 10 minuten voordat ik ga sporten, gaat het nog lukken??

Jaaaaaaaaaaa GELUKT!! Geniet even met me mee!


Oh wat een heerlijk filmpje en opgenomen op een superplek (ook zo benieuwd?)!! Vooral dat stukje op 0.42 min. heb ik even op endless repeat gezet!!! Ik hoef strakjes niet meer te sporten, ik stuiter me nu al een ongeluk!!

Lieve Marco bedankt voor dit superleuke persoonlijke filmpje! Enneh, jij bent ook een schat!

21.00 uur en ik ben weer terug van het sporten. Ja, nog steeds hyper, echt heerlijk om Weblog van de Week te mogen zijn hoor!!
En het feestje gaat nog even zo door als ik deze recensie op de website lees.. Ik ben vanaf heden officieel onderdeel van het Borsato-interieur, haha geweldig!

Bron: www.borsato.nl

TNX zei het meubilair!!!

Marco's TMF nominatie live in concert! Nikki Kerkhof
Marco heeft heel erg terecht Nikki Kerkhof genomineerd voor de TMF Borsato Award. Wauw, wat een energie, wat een kick en wat een enorm goede stem. En wat een leuke meid ook. Maar laat ik bij het begin beginnen. Een tijd geleden konden we ons inschrijven voor een concert dat georganiseerd werd door de Rabobank voor hun leden. Ze hebben een Bolvanvoordeel programma waarbij je kortingen kan krijgen bij lokale ondernemers/winkeliers en ze organiseren dus ook regelmatig workshops, lezingen of concerten waar je gratis naar toe mag.

Toen ik de nieuwsbrief binnenkreeg met de aankondiging van het concert van Nikki was Rob ook gelijk enthousiast. Haar wilden we erg graag een keer live zien en nu kon het in Park Rusthoff in Sassenheim, praktisch in onze achtertuin en nog gratis ook!

Derek Ogilvie Theaterfabriek 21 juni
Ik ben net thuis van de middagshow van Derek Ogilvie in de Theater Fabriek in Amsterdam. Wat een impact heeft deze show gemaakt. Er hing heel veel positieve energie. Ongelooflijk veel details kwamen naar voren. Hij wist weer dingen die de mensen zelf niet eens wisten en er kwamen prachtige boodschappen van overledenen aan hun dierbaren. Indrukwekkend. Het moet allemaal nog even bezinken. De show begon met Can you feel it? En we swingden en klapten gezellig mee. Daarmee kreeg je gelijk een leuke sfeer in de zaal en de energie die nodig was, kwam gelijk los. Derek begon na een kort entertainment moment gelijk met de readings.

Wat een precieze informatie kan die man toch doorgeven, echt ontzettend bijzonder. Derek was ook onder de indruk van de details waar de spirits mee kwamen, "Off the scale" zoals hij het vaak noemde. Er waren maar een stuk of 5 readings, maar allen erg intens.
Canvasje besteld
Zojuist heb ik een canvas besteld voor vaderdag van 90x90cm. Uiteraard ben ik wel te laat met bestellen, maar bij ons is het elke dag vader- en moederdag, LOL!

Dit gaat 'm worden:


Zo'n stralend stelletje wil je wel middenin je woonkamer hebben hangen natuurlijk! Ik heb 'm besteld bij http://www.top-canvasfoto.com/. Heeft iemand daar ervaringen mee?
Vakantie geboekt
Wij lappen die rottige kredietcrisis gewoon aan onze laars. Voor het eerst in zeven jaar gaan wij weer eens lekker naar het buitenland op vakantie!! We vieren dit jaar in augustus immers ons vijfjarige huwelijk en van onze huwelijksreis is het nog nooit gekomen. Dat alles samengevat, hebben we van de week maar liefst elf dagen Menorca - Cala 'n Bosch geboekt. Een heerlijk (buggy) eiland, uitermate geschikt voor de kids. De enige "eis" die we hadden was: uitrusten op een strand of bij het zwembad en relaxen in de zon. Komt goed lijkt me als ik onderstaande foto's zo eens bekijk...
Klein poepie
Mijn kleine poepie doet sinds kort een poepie op het potje.

Heerlijk die verwondering. Ik ben zo trots op mijn zoon! We laten hem nu rondrennen in zijn blote billen en dat is natuurlijk reuze interessant. Het potje staat prominent in de woonkamer en hij kan elk moment erop gaan zitten. En met resultaat dus, hij is al 3 dagen achtereen droog gebleven.Sinds Pasen laten we Nathan telkens op het potje plassen voordat hij in bad gaat. Zijn zus gaat dan op de wc zitten en hij doet haar graag na. Toen bleek hij dondersgoed door te hebben wat hij moest doen en elke keer verscheen er een klein geel plasje in het potje.

De eerste keer dat we hem zonder luier lieten rondlopen in de huiskamer, eindigde er wel een plasje op de grond. Maar daar was hij zo van onder de indruk dat hij het daarna niet meer heeft gedaan. Even later stond hij bij zijn autootjes aan het tafeltje, zijn bekende ff-een-poepie-doen-plekje. Ineens zei hij: Titten, nee. Vrij vertaald is dat "zitten, nee" en dat zegt hij als hij zijn broek vol heeft. Vervolgens voelde hij aan zijn billen en ontdekte verschrikt dat er geen luier aan zijn kontje zat. Hij rende naar zijn potje en zie daar? Uiteraard hebben we hem enthousiast toegejuicht.

Wat een mijlpaal weer!

Uit met Guus Meeuwis en Marco Borsato
Vrijdag kreeg ik de kaarten voor het concert van Guus Meeuwis die we kregen als dank voor onze medewerking aan de commercial voor Univé. Tot mijn grote verbazing kreeg ik twee kaarten toegestuurd, dus Rob helemaal blij dat hij met me mee kon! En ik had er daardoor net even iets meer zin in. Lekker weer een avondje live muziek samen!

"Je bent er wel en je bent er niet
Zoveel dingen waar je iets in ziet"