Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Marco, friends & fans


Wat was het een heerlijke avond 21 oktober. Ik heb van begin tot eind genoten! Al carpoolend met buum Tinus en Manuel richting Arnhem gereisd, de touristische route van Arnhem genomen om een file te ontwijken en via vele omwegen toch bijtijds bij het Gelredome uitgekomen.

Foto van Erik Degeling

Yeah! Daar was het wachten met aangename en gezellige mensen tot het eindelijk 18.00 uur zou zijn en de hekken opengingen. Het binnenlaten ging dit keer vrij relaxed vond ik omdat we zoveel mogelijk ruimte hadden gehouden door lang te blijven zitten. Eenmaal binnen lagen er mensen voor de hekken om plaats te behouden voor vrienden. Ik ben lekker relaxed tweede rij gaan staan tussen gezellige Borsaties. Het beloofde een feestje te worden. Ik moest nog even het vak uit om twee kaarten aan mijn collega te geven die in de file had gestaan. Na veel circusartiest-waardige omwentelingen kreeg ik dat voor elkaar.

Foto van Erik Degeling
*Bovenstaande foto's gemaakt door Erik Degeling, tnx!
Mijn vent logt!
*zomaar even een logje van Rob*

Een presentatie geven is niet mijn ding, of moet ik zeggen was.. Voor een intern talententraject heb ik vandaag een knallende eindpresentatie gegeven. 8 maanden zwoegen wordt afgerond in een luttele 20 minuten. En weet je wat? Marco heeft mij geholpen! Als man van een Borsati ken ik zijn klassiekers inmiddels. Hersenspoelen? Misschien, maar dan wel vrijwillig. Ik heb er geen moment spijt van dat ik ooit meeging naar een concert. Met lichte tegenzin want vanwaar die haast om vooraan te staan? Na 1 concert wist ik het, Passie en Power? Een energieboost van jawelste. Vooraan is de interactie zo groot! Sindsdien ga ik graag mee, de Wit licht tour zelfs twee keer.

En die Passie en Power heeft mij vandaag geholpen. Inzet van de presentatie was om inzicht te geven in je leerproces en tegelijk een kans om jezelf verder in de picture te zetten. Nou daar zet je natuurlijk wel een mooi krachtig nummer onder, ?ik heb het Witte Licht gezien!!?. Dus ja, die mooie intro van de live DVD Wit Licht was een krachtig einde aan een sterke presentatie. En die Passie, ja die zat er vanaf het begin van de presentatie goed in.

De ingrediënten? Als oppepper zing je zachtjes Wit Licht en denk je even terug aan die keren dat je samen met je Lief vooraan stond! Stop de Tijd. Wat nou presentatie...! En zo vloog ik (als Marco in het Gelredome) door die presentatie heen.

Groet Rob *ineens in een log-bui*
Nick en Ferry live in Leiden
Zaterdag 3 oktober, heerlijk feest in Leiden wegens het Leids ontzet. Kermis en overal live optredens. Marianne was zo lief om me te mailen dat Nick en Ferry die avond zouden optreden, dus we reden gisteravond samen met Mopje naar de stad.

Er was al een optreden aan de gang op het podium boven de ingang van De Veste. Lekkere muziek, fijne sfeer en Angelique en Jose kwamen daar ook heen. Even over elven begon het flink te hozen en zochten we dekking onder het podium. Dat bleek niet helemaal waterdicht, want al gauw begon het aan de andere kant te lekken. Niet alleen het dak bleek lek, want even later lekten een doornatte Ferry, Nick en Lodewijk binnen. We mochten van Nick even voelen hoe nat hij wel niet was. De toon voor de avond was weer gezet haha!

 
Voor Nathalie


Gewoon omdat je een kanjer bent... En mijn lieve dinnetje. Gewoon omdat dit heftige tijden zijn.
Gewoon omdat je er zo positief in staat.
Gewoon omdat ik even nergens tijd voor heb en je toch iets wil zeggen...

LUF JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gewoon daarom, dus...

He did it!
Een aantal jaar geleden klapte Rob met voetbal door zijn knie. Na een aantal maanden revalideren, mocht hij weer het veld op. Helaas duurde dat geluk niet lang en blesseerde hij weer zijn knie. In maart 2008 werd Rob geopereerd aan zijn knie omdat het niet beter werd (voorste kruisbandreconstructie en meniscus).

Een jaar later was hij gerevalideerd en mocht weer beginnen met sporten. Hij mocht ook zijn hardlooptik ook eindelijk weer gaan uitvoeren. Helaas begon daarmee zijn volgende blessure weer, een peesplaatontsteking die ook zeer hardnekkig is. Nu zit hij dus weer noodgedwongen stil. Maar een aantal maanden geleden had hij zich met zijn werk aangemeld voor de Dam tot Dam loop. Hij ging er vanmorgen heen met het idee, ik zie wel hoever ik kom. En ongetraind loopt mijn kanjer gewoon 16 km uit in 1 uur 34 min. met 3 korte stops. Geen wereldtijd natuurlijk, maar ik vind het zo'n prestatie dat hij hem netjes heeft uitgelopen zonder enige training vooraf. Ik wilde even vertellen dat ik ongeneerd trots ben op mijn kanjer!!Dit is een oude foto, de foto's van de Dam tot Dam loop staan helaas nog niet op de site.
Gratis chocola
Zeg gratis en zeg chocola... Dan ben ik om!
Klik hier voor een gratis proefpakketje met choconuts van Frangelico!
Hopelijk zitten we nog bij de eerste 2000 inschrijvingen.
Nagenieten van Silent Army
Zou Marco misschien eraan komen?Door de vakantie en alle activiteiten die daarbij komen kijken, kwam ik niet veel aan uitgebreid loggen toe. Ik ben nog aan het nagenieten van alle leuke dingen in de vakantie en eigenlijk wilde ik nog graag even stilstaan bij de bijzondere filmavond in Utrecht op 20 augustus. Silent Army met Marco, Leontine en Jean als gasten.
Ik heb gedoken!
Tijdens onze vakantie konden we gebruik maken van een animatieteam voor de kids. Niet dat we daar vaak zaten, want we gaan juist op vakantie met ons gezin om lekker samen dingen te doen. We animeren de kids zelf wel! Mila is een ochtend spelletjes gaan doen bij de kidsclub toen het toch flink bewolkt was. Elke avond was er een kinderdisco en Mila danste alsof haar leven er vanaf hing. Ze vond het prachtig! Nathan rende overal lekker doorheen.

 

Ook was er ?s avonds soms speciale entertainment als een papegaaienshow of flamenco dansers. We maakten verder geen grote planningen en keken gewoon wanneer we bij het hotel waren om iets te zien. Toen ik op het informatiebord zag dat je op donderdag een introductieduik mocht maken in het zwembad heb ik toch wel een beetje erop aangestuurd dat ik in het hotel was!

 
Onze vakantie eindigt in de ambulance…

Na een fantastische vakantie op Menorca kwamen we gisteravond toch een beetje vreemd terug op Schiphol? Tijdens het inzetten van de landing viel Nathan zomaar ineens weg! Ik schrok me echt kapot. Het ene moment zat hij nog vrolijk naar buiten te kijken en het andere moment viel hij ineens om en werd niet meer wakker. Het leek wel of hij was flauwgevallen en ik begon hem op zijn wangetjes te tikken en frisse lucht toe te wapperen, maar hij deed zijn oogjes niet open en reageerde nergens op. De purser kwam ongerust bij ons kijken en gaf ons wat natte gaasjes om hem koel te deppen, want hij begon enorm te zweten. We probeerden hem bij te krijgen door hem af te koelen, op gevoelige plekjes te knijpen maar we kregen geen enkele reactie. Rob checkte zijn hartslag en die was moeilijk te voelen. Het kabinepersoneel moest gaan zitten voor de landing en ze beloofden ons gelijk terug te komen met wat zuurstof zodra we aan de grond zouden staan. Ook gingen ze een ambulance waarschuwen om assistentie te verlenen bij de gate. We moesten eerst landen, de stewardessen gingen op hun plaatsen zitten en Mila zat enthousiast te roepen hoe alles groter werd vanaf de lucht. Voor mijn gevoel werd alles kleiner, want mijn mannetje lag daar doodstil bij papa op schoot. We keken elkaar bezorgd aan en ik voelde de adrenaline door me heen stromen. Gek genoeg voelde ik geen paniek, maar meer een alerte kalmte en ik hield me vast aan de gedachte dat hij nog bij ons was zolang hij een pols had en ademde.
Surprise, surprise!
Gisteren hebben we de surprise party van Daantje gevierd. We kwamen na uiteraard weer een flinke file iets te laat in Amsterdam aan, maar het was gelukkig een succes!! Heerlijk pizza's en lasagna gegeten in Tivoli en daarna de dansvloer op bij Casablanca. Daar konden we ook nog aan de karaoke, dus de letter K log kan ik ook eindelijk gaan maken nu haha! Ik heb het zowaar aangedurft op het podium te gaan staan met de meidengroep voor Girls just wanna have fun, vriendschap, dromen zijn bedrog, like a virgin en ademnood... Wat hebben we gelachen. Nathalie deed nog een paar spetterende solo optredens en een duet over een dashboard lichtje met Marlies. Toen besloot ik voor een keer eens over mijn grens heen te stappen en me ook voor een solo-nummer op te geven. Want ik zag dat ze The Look van Roxette ook in het karaoke-repetoire hadden opgenomen. Uiteindelijk stond ik al buiten toen mijn nummer eindelijk een keer werd omgeroepen, dus mocht ik weer terug om hitting like a hammer als juvenile scam op het podium te gaan rocken! Het was best een kick, maar dood en doodeng haha! Er is niemand gillend weggerend, dus ik heb behoorlijk loyale vriendinnen!

Foto's heb ik op dit moment nog niet, dus het wordt een beetje een kaal logje zo!

Helaas had ik voor deze geslaagde surprise party een minder leuke surprise. Ik was donderdag in mijn vakantie gebeld door mijn manager of ik vrijdag op kantoor wilde komen voor een belangrijke bijeenkomst van de office leader. Ik voelde al wel aan dat het geen goede berichten gingen worden en dat bleek ook wel toen hij vertelde dat een groot deel van het personeel ontslag aangetekend kreeg... Het gaat niet goed met de zaken, maar dit is best rigoureus en nog nooit voorgekomen bij ons bedrijf.

Even later kregen we te horen wie er allemaal werden ontslagen en werden we een voor een binnen geroepen voor een gesprek. Ik mag gelukkig blijven, maar ik ben de enige van back-office die nog overblijft... Twee van mijn directe collega's, waaronder mijn maatje en vriendin, worden per 1 januari ontslagen.  En als de trend doorzet, vallen er misschien nog wel meer ontslagen. De reorganisatieplannen krijgen we nog te horen, en wellicht krijg ik een ander soort functie, we wachten het af. Dus het was wel effe behoorlijk heftig op kantoor met een hoop tranen. Ik probeer het van me af te zetten, want ik heb nu vakantie en daar wil ik ook van genieten!! Gelukkig was de surprise party voor Daantje een mooie afleiding en ik heb een superavond gehad. Daantje was ook helemaal blij, dus onze missie was geslaagd!!
"Dus neem niet af, wat jij me gaf
Heb me lief, alsjeblieft, verlaat me niet"