Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Ik op de Zweedse TV
Hahahaha, ik moest wel even heel hard lachen toen ik het volgende filmpje van een uitzending van de Zweedse televisiezender TV4 zag. Daar zijn de Roxettefans op te zien en ik kwam mezelf dus ook tegen. Je hoeft niet het hele Zweedse interview door te worstelen, ik ben te zien op 19 min. 18, haha!

** KLIK HIER voor mijn momentje op de Zweedse TV**

Het is een heel leuk interview met een impressie van een groot deel van het concert van Roxette tijdens Night of the Proms hier in Rotterdam. Gaaf om te zien! Ik ging vooral even uit mijn dak toen ik zag dat het moment dat ze ons in het publiek vond er ook op staat. Op 10 min. 38 dat moment kan ik me nog goed herinneren!

Ik hoop binnenkort over onze meetings te kunnen loggen.

Mila is 5 jarig!

VANDAAG IS HET FEEST!!!

MILA IS 5 JAAR GEWORDEN!!

 

Dan mag je natuurlijk zelf een taartje versieren met alle versierseltjes die er in huis zijn. Hmmm lekker!

 

Vijf kaarsjes erop, aansteken en weer uitblazen.

 


Daarna wordt er voor je gezongen en krijg je kadootjes waarmee je gelijk kunt gaan spelen!

Heerlijk toch als je vijf jaar wordt! Helaas is Mila deze week ziekjes, erg verkouden en niet fit. Ze is daarom lekker thuis. Gisteren na de M-griepprik stortte ze helemaal in. Ze had koorts en viel op schoot in slaap. Ook had ze erg last van een stijve arm, net als Nathan. Dus dat is wat lastig met de hieperdepiep HOERAAA bewegingen. Maar gelukkig gaat het vandaag alweer een stuk beter met haar. In overleg met de juf en de planning rondom Sint hebben we besloten haar verjaardag volgende week woensdag op school te vieren en zondag vieren we het voor familie. Dus ze heeft nog veel jarige dagen te gaan!

Lieve Mila van harte gefeliciteerd met je verjaardag kanjertje van me!

x Nienke

Roxette ontmoet!

Missie geslaagd, we hebben Roxette kunnen ontmoeten!!! Marie kwam 10 minuten bij ons zitten kletsen en bleef maar knuffelen en vertellen hoe gaaf ze het vond om ons te zien! Verslag volgt nog!

x Nienke

Vaccinatie circus
Vandaag werden de kids ingeent tegen de Mexicaanse griep. Ik heb wel even getwijfeld of ik het moest laten doen. Ze zijn op zich goed gezond. Maar ze geven je wel de kans dat je kinderen niet ziek worden. Voorkomen is beter dan genezen en die griep wens ik mijn kids niet toe. Dus toch besloten van de gelegenheid gebruik te maken. Vanmorgen hebben we even doktertje gespeeld en werden oma en mama flink vaak geprikt en gevaccineerd. Alle mogelijke scenario's werden besproken en nagespeeld. Vooral Mila wilde weten waarom ze een prikje nodig had. Ze is nogal verkouden en niet helemaal fit, dus ze is vandaag afgemeld op school.

 

De knuffels gingen mee en ze waren er klaar voor. We verwachtten grote rijen en een heleboel huilende kinderen in de sporthal. Maar dat viel enorm mee, we konden gelijk doorlopen. Er waren wel aardig wat zielig huilende, krijsende en bange kids. Eerst moesten we onze vaccinatiekaarten inleveren en we kregen een kaartje met een stempel erop. Ik gaf Mila en Nathan ieder hun eigen kaartje en dat mochten ze zelf inleveren als ze klaar waren voor de prik. Nou daar gingen ze hoor, dappere dodo's.

 Net gevaccineerd

Ik nam Nathan op schoot, hij keek naar zijn blote armpje, naar de prikker en weer terug. Wat doe jij nou? Maar hij gaf geen kik. De dame achter de desk riep hard uit: Hij verblikt of verbloost niet! Waren ze allemaal maar zo! Mila zat bij opa op schoot en was net zo'n bikkel als haar broer. Geen traan gelaten. Het was zo voorbij, niks aan, zei ze. Hihi!

Pleistertje erop! Goed gedaan!!

Ik voel me helemaal ubertrots op ze. Een klein beetje uitleg en relaxt ermee omgaan is volgens mij een hele goede manier. Hoe gingen de inentingen bij jullie kids?

** UPDATE** Hadden jullie kinderen bijwerkingen van de prik? Mila stortte echt helemaal in na de vaccinatie. Ze kreeg 38.6 graden koorts en viel na het eten zo in slaap op schoot. Niet helemaal des Mila's. Ook had ze erg last van een stijve arm. Nathan wilde de deur open maken met zijn linkerarm, zei auw en keek wat bedenkelijk. De volgende dag waren de meeste klachtjes al weg, behalve de stijve armpjes. Erg lastig met de hieperdepiep hoeraaaa bewegingen vandaag haha!
Fashionable Marco
 

Altijd leuk om kaarten te winnen voor een concert, zeker als het heerlijke muzikale entertainment van Marco betreft! Ik was zondag ook ?in de mode? en samen met buum Tinus en zijn vriend Erik reden we lekker relaxed naar de HMH. De volgende dag moest ik weer werken en mijn kids zie ik deze week bijna niet, dus ik wilde het relaxpakket een keertje nemen. Laat naar binnen, als de deuren al open zijn en gelijk na het concert weer naar huis. Buum vond dat ook wel wat en het is ons goed bevallen! Het was nog erg rustig toen we rond half 8 binnen kwamen en we konden nog een mooi stekkie bemachtigen op de 2e-3e rij.
Meet & eat met Marco
Na een lange week proberen bij te komen van een enerverend en prachtig weekend, was het vrijdag alweer tijd om te feesten! Met Maayke reed ik naar Alkmaar voor het etentje met de vrijwilligers. We waren voor de verandering eens eerder binnen dan Marco. Hij had ook zijn broer en moeder meegenomen. En het leukste was nog dat Marco precies dezelfde outfit aanhad als bij Borsato & friends. Rond 18.00 uur waren de meesten binnen en stak Marco van wal met zijn speech. Hij heeft een nieuw kantoortje van waaruit hij weer gaat werken en ideetjes wil oppakken. Hij heeft genoeg plannen in zijn hoofd die hij wil uitvoeren (hij verwoordde dat met zaadjes die moesten ontkiemen) en zit vol bruisend en positief enthousiasme. En hij wilde graag een beroep op zijn vrijwilligers doen in deze tijden. En wat mij betreft, graag! Het zou zo mooi zijn als we volgend jaar weer kunnen starten met wat moois opbouwen en uitvoeren! Marco sloot af met de zin dat we alles mochten pakken wat we lekker vonden. Wat een fantastische uitnodiging! Ik had mijn verlanglijstje al klaar, en daar stond niet alleen dat lekkere buffet pakken op. Tja, dat laten we ons geen 2x zeggen natuurlijk.
Vrijwilliger @ fanclubdag - kinderhoek
Borsato bingo @ de Eemhof
Wat hebben we een bijzonder weekend gehad in de Eemhof. Vrijdag na mijn werk ben ik met Esther naar Zeewolde gecarpoold. We kwamen na een voorspoedige reis rond 21.30 uur aan bij huisje 672 waar Benjamin, Jolien en Sjoerd zich al lekker genesteld hadden. We brachten een bezoekje aan de Action Factory en dronken een drankje met de andere Eemhofborsatobewoners. We besloten vroeg naar bed te gaan en uiteindelijk werd het door alle gezelligheid natuurlijk toch laat. De volgende ochtend konden we uitslapen, wat een heerlijkheid! Na het ontbijt werd ik ingewijd in het Skip Bo spelletje wat ik door mijn onwetendheid in de eerste ronde won. Na de overwinning van Esther gingen we de bingokaarten halen. Gelukkig waren de wachtrijen al helemaal weggewerkt! een rondje Subtropisch zwemparadijs doen in Aqua Mundo. Erg leuk, maar zoiets vind ik met de kids toch echt leuker. Een stukje wildwaterbaan, glijbaan, warm waterbad en bubbelbad later gingen we boodschappen doen en weer naar ons huisje terug om mijn zus Maayke op te wachten. Helaas stond Maayke in de file en kwam ze 2 uur later dan gepland pas bij de Eemhof aan. Helaas was de slagboom om 19.00 uur al dicht en kon ze niet met hutkoffer en dekens bij ons huisje komen. Sorry mevrouw dit is een autovrij park ?s avonds. Maar de woorden dat ze wat bij zich had voor de fanclubdag van Marco Borsato die ze af moest leveren (en daar was geen woord van gelogen, haha) openden gelijk alle barricades. Ik liep haar tegemoet, de rest van ons huisje ging vast een plekje zoeken in de Bingo zaal. De bingo zou om 20.00 beginnen, dus we laadden snel de spullen uit, warmden de door Benjamin gekookte macaroni snel op en reden snel de auto terug naar de parkeerplaats. Uiteindelijk kwamen we ruim op tijd voor de bingo aan en kon het feest beginnen. In ons hoekje viel helaas geen bingo, maar we hebben wel enorm veel lol gehad.
Herken jij jezelf?
Kijk nou waar Mila net mee aankwam... Voor Marco gemaakt, zei ze met trots. Of ik dat aan hem wil geven met de fanclubdag. Ik vind Marco sprekend lijken, vooral die uitgestrekte armen en zijn krullebol.

En zeg eens eerlijk, herken jij jezelf in het superblije publiek? Whahahaha!

Verslag NOTP @Sportpaleis Antwerpen
Gisteravond was het eindelijk zover, mijn avondje Night of the Proms samen met Rob. Rond 12 uur hadden we de kids bij opa en oma gebracht en vanwege de vele wegwerkzaamheden vertrokken we maar gelijk naar Antwerpen. Via wat binnendoorweggetjes bereikten we Antwerpen al om 14.30 uur! Vrij vroeg natuurlijk, maar het leek me erg leuk om weer wat good old times Roxette friends te zien. Er zaten pas een stuk of 10 mensen, allemaal internationale fans van de loyale oude garde en dus ook een paar bekende gezichten. En later schoven nog meer mensen bij ons aan, fans uit alle windstreken: Duitsland, Hongarije, Spanje en zelfs Brazilië en Argentinië. Om half 6 waren er nog steeds deuren vrij om te gaan zitten, het NOTP publiek is niet zo fanatiek haha! Het naar binnen gaan ging lekker rustig, maar dat kwam ook omdat de scanner het bij mij niet deed. Het werd opgelost. Eenmaal binnen moesten we nog een half uur wachten voordat we de zaal in mochten. We stonden te wachten achter een lintje en kregen telkens te horen dat er plek genoeg was voor iedereen haha! Maar ja, er zijn niet veel mooie plekken die we natuurlijk allemaal graag wilden bemachtigen. Even later mochten we naar binnen en we moesten achter een line-up van security de trappen af en later binnen de trappen op. Er stonden in het middenveld allemaal stoelen, dus daar moesten we langs. Gekkenhuis! Maar gelukkig met resultaat, want ik had een plekje recht voor het podium, 4 personen van de catwalk vandaan! Ik was superblij, want dat had ik niet meer verwacht. Achter ons hadden we nog ruim een meter dansruimte. Heerlijk!

 
Night of The Proms


Jaaaaaaaaaaaaa vanavond gaan Rob en ik naar NOTP in Antwerpen!! Ik heb hier zolang naar uitgekeken. De come-back van mijn jeugdidolen. Zeven jaar nadat ze eigenlijk zouden optreden tijdens NOTP (toen Marco er ook optrad) staat Roxette op het programma. Gisteren was de premiere en vanavond wordt het de mijne. Ik vond al een aantal leuke filmpjes op Youtube als voorproefje. Ik ben zo benieuwd! Marie is niet meer zo mobiel als voor haar hersentumor, maar met haar charisma weet ze het publiek in het sportpaleis vast te imponeren. Ik vind het zo stoer dat ze op hun 50e nog een come-back weten te maken!ROXETTE IS BACK!!!
En ook leuk om te weten, ze zijn bezig met het opnemen van een nieuw album. In hun hotelkamer hebben ze een hele recording studio staan. LOL! Ik ben benieuwd wat de toekomst nog brengt. Eerst de NOTP tour maar eens volgen!

Krantenartikel
"Omdat je weet dat je vroeg of laat
De drang weer voelt om terug te gaan"