Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Hollands Next Topmodels
De fotoshoot vandaag was een groot succes! Eerst werd ik in vrolijke kleding gehesen en mijn haar en make-up werden gedaan. Mila stond al te trappelen op de schoentjes (ballerina's) die speciaal voor haar waren meegenomen. Ze waren wel te groot, maar dat deerde haar niet! Nathan liep te rellen op zijn tweejarige manier en alles was Nee! Hij had wel door dat er wat ging gebeuren. Met wat afleiding en heel veel geduld kregen we hem af en toe ook voor de camera. Hij wilde vooral met papa en vooral niet met mama. En dat is handig als je een foto nodig hebt met mama en de kids, haha! De fotograaf deed meer werk voor kinderbladen, maar hij probeerde niet heel hard de aandacht van de kinderen (en vooral Nathan natuurlijk) te trekken. De styliste stond met van alles te rammelen en deed wat pogingen met speelgoed. En het is ons uiteindelijk gelukt, we hebben zomaar weer eens prachtige plaatjes van ons gezin!!!

De fotograaf vond ons voorbeeldige modellen, want er zijn bijna geen foto's met dichte ogen en Mila bleef constant lachen! Tussendoor werd er telkens wat make-up bijgewerkt en aan mijn haar geplukt. Ik vond het allemaal erg leuk en relaxed gaan en dat is aan de foto's te zien!

Nathan zijn relletjes: vingers in je neus of je oren hahaha, mijn boefie is het!
 

Binnenkort staan we dus in de Zwitsal reclame/editorial te pronken in bladen als Kek Mama, Kinderen, Groter groeien etc.! Spannend hoor! Als we een blad binnenkrijgen waar het instaat zal ik een scan op mijn log zetten.

 
 
 

X Nienke
Professionele fotoshoot gewonnen!
Een tijdje geleden deed ik voor de gein online mee met een test op de site van Volgens Mama om je kennis van Zwitsal te testen. Ik had de PS van de mail niet gelezen, maar daar stond dat je er een prijs mee kon winnen. Ineens kreeg ik een mail dat ik een professionele fotoshoot had gewonnen. Al kon ik me niet echt herinneren waarmee dan, haha! Uiteindelijk begon het te dagen. Ik bleek alle vragen van de ZWitsal Quiz goed beantwoord te hebben en ik was uitgekozen met 10 andere moeders voor een fotoshoot samen met mijn kids!Zaterdag 27 maart komt er een team bestaande uit een visagiste, een styliste en een fotograaf bij ons thuis om ons te stylen en op te maken. Alle maten werden genoteerd en mijn kledingsmaak werd gevraagd. Het belooft een kleurige reportage te worden, zwart-wit was not done. En binnenkort? zijn we te zien in allerlei kinderbladen in een advertorial van Zwitsal. Dus als de Zwitsalmodelletjes je bekend voorkomen, dan kan dat kloppen!


Grieperdegriep Hoera!
Heerlijk om jarig te zijn, heerlijk om al je liefies om je heen te hebben! Alleen... kregen ik en Nathan gisteren de buikgriep kado die ook Mila al getroffen had. Dus dat is geen taartjes eten vandaag. Vanmorgen werd ik verblijd met een heleboel hieperdepiep hoewaaa en in de sloria liedjes. Gelukkig is Rob vandaag thuis gebleven om ons te vertroetelen, al een prachtig kadootje op zich! Het ergste van de buikgriep lijkt gelukkig achter de rug, dus zondag hopen we dat taartjes eten in te mogen halen!
De grote avonturen van Keine Mol in het theater


Mila had vorige week vakantie en mocht vier dagen logeren bij opa en oma in Bodegraven. Donderdag in de vakantie was de voorstelling De grote avonturen van Kleine Mol van Theater Terra in de Goudse Schouwburg naar het boek van Sjoerd Kuyper. Nick Bult had op Twitter al wat berichten gezet dat hij bezig was de muziek te componeren en toen ik op de site keek, leek het me wel een leuke voorstelling voor Mila. Opa en oma zijn ook helemaal gek op theatervoorstellingen en nemen Mila daar graag mee naartoe. Ik twitterde naar Nick voor welke leeftijden het was, en hij twitterde terug dat 5 jaar een prima leeftijd is. De kaartjes werden dus snel besteld, want zo?n voorstelling wilden we met zijn allen weleens beleven. Samen met nichtje van 14, opa en oma en Mila zaten we dus rond half 2 in de schouwburg.

 

Helemaal spannend natuurlijk op zo?n grote rode stoel. Al gauw zat Mila bij haar nicht op schoot. Het verhaal ging over een net geboren Mol en een net geboren Adelaar. Het waren poppen waar mensen achter liepen om de poppen te laten bewegen en spreken. De babymol wordt gevangen om als hapje te dienen voor de babyadelaar, maar ze vinden elkaar erg interessant en worden vriendjes. Dan gaan ze samen op avontuur als de mol een gat graaft in het nest en ze eruit vallen. Ze helpen elkaar, mol kan niet goed zien en adelaar kan niet goed graven. Ze gaan op zoek naar het huisje van de mol en of dat lukt? dat moet je zelf maar gaan bekijken. Ik vond het een erg leuke voorstelling, compleet met ingebouwde volwassenen grapjes. Zo kwamen ze in een restaurant terecht dat Brandenburger Tor heette waar je werd bediend door een tor. En toen ze de molshoop n iet konden vinden, gaf de kleine mol de hoop op. Dat soort geintjes tussendoor, afgewisseld met leuke liedjes, blote billen van de mol en vrolijke muziek. Goed gedaan die muziek Nick! De liedjes waren ook een mooi moment voor de kinderen om wat herrie te kunnen maken, haha.
Wij hebben genoten van de voorstelling, een aanrader wat ons betreft! Hij duurde een uurtje, precies mooi. Na afloop wilde Mila erg graag de CD hebben om het verhaaltje nog eens terug te luisteren, dus ze zingt af en toe de liedjes hier in huis. Na het eten ging ik weer naar huis en bleef Mila nog een dagje bij opa en oma. Ze is heerlijk verwend en heeft een prachtig elfenhuisje geknutseld, heel veel boekjes voorgelezen gekregen, lekker gespeeld met haar opa, oma en nicht en ze heeft zelf toetjes gemaakt. Een prima vakantie dus en absoluut weer voor herhaling vatbaar!!

Fotomodellen
Bij Mila op de NSO hadden ze het thema ?familie?. Er volgde een opa en omadag met levend ganzenborden en een broertjes en zusjesdag om eens te komen kijken bij Mila in de NSO groep. Een dag kwam er een schoolfotograaf op de NSO die het hele gezin op de foto zette. Helemaal leuk vond ik dat, want zo vaak doe je dat niet! Rob kwam wat laat aan en hij had zich een rotje gefietst om op tijd te komen. De kinderen waren lekker aan het spelen en die kregen we bijna niet weg voor een foto bij de fotograaf. Uiteindelijk zaten we toch nog braaf met zijn allen te lachen om de Bob de Bouwer pop van de fotograaf die zogenaamd poepjes aan het laten was... En met een fantastisch resultaat al zeg ik het zelf. De kinderen lagen echt helemaal dubbelgevouwen. We zijn weer een prachtige foto rijker en die wil ik even met jullie delen!!!


In bad bij kaarslicht
Gisteren zaten mijn kids lekker in bad en zat ik lekker op de deksel van de wc van hun kapriolen te genieten. Rondjes zwemmen om elkaar heen, tekenen met badschuimverf (smerf noemt Nathan dat), hoofdjes lekker vol met schuim van de shampoo, staartjes maken en vooral hard gillen en lachen. Ik kan daar altijd erg van genieten. Maar toen ineens, floep, het licht uit! En niet alleen in ons huis, ook de straatverlichting en alle andere huizen waren donker. Pikkedonker was het overal! Stroomstoring dus en een flinke ook. Gelukkig hadden we nog wat waxinelichtjes in het kastje liggen van een romantisch badderavondje, haha! En de aansteker had ik er heel slim bij laten liggen dus ik had vrij snel weer wat licht . De kids zaten al die tijd doodstil in het bad , danig onder de indruk van de donkerte om zich heen! Ik was blij dat ze in bad zaten, want we konden dat water gewoon gebruiken voor het uitspoelen van de haren. Onder de douche was dat lastiger geweest! In het kaarslicht uitkleden en een boekje voorlezen vonden ze maar wat bijzonder.
Interview & fotoshoot maandblad Entoenentoen
Maandblad Entoenentoen
Mijn nicht Lian is hoofdredacteur van het nieuwe voorleesblad Entoenentoen. Het is een heel leuk maandblad met allerlei korte voorleesverhalen, liedjes, rijmpjes, boek recensies en rubrieken over lezen, boeken en experts. Erg leuk voor kinderen tussen 2 en 7 jaar en ook voor de (groot)ouders. Ze is het zelf begonnen met een aantal mensen en in oktober kwam het eerste nummer uit. Tijdens het familieuitje heb ik het eerste nummer bekeken en het zag er erg goed uit! Een blad vol leuke plaatjes, korte verhaaltjes waarbij de geschikte leeftijd genoemd wordt en met medewerking van de stichting Lezen. Een maandabonnement op Entoenentoen stond gelijk op het verlanglijstje voor de Sint. En nog leuker, de goedheiligman heeft het ook nog kado gedaan! Het december/januari nummer was gelijk heel speciaal want... wij staan erin!
Verslag ontmoeting Roxette
Roxette live @NOTP 2009

Eindelijk heb ik na alle gezellige familie, spelletjes en vrienden Kersttijd een moment gevonden om over mijn Night of the Proms avontuur te loggen. Het is inmiddels al een tijdje terug, maar te leuk om niet over te loggen!

 

Wat was het fijn om een aantal Roxette fans weer te zien. Sommigen had ik tien jaar niet meer gesproken of gezien. Vroeger was er nogal eens haat en nijd tussen de fangroepen uit verschillende landen en daar is nu totaal geen sprake meer van. Het is al een wonder dat we onze jeugdidolen nog samen live op een podium mochten zien, dus we werkten nu samen om de beste plekken aan het podium te bemachtigen. Want de helft van Ahoy werd afgesloten met een lint, dus er waren niet veel plekken. En onze missie lukte elke avond! We spraken rond een uur of 4 af bij de ingang en zaten lekker te kletsen en goede herinneringen op te halen. Echt de gouden oude tijden?

Sligro NOTP 23-11 

Met Sharon den Adel van Within Temptation:
Sharon den Adel - Within Temptation Sharon den Adel en John Miles in duet
Mijn onverwachtse ziekenhuisavontuur
Het begon met een gewoon en uiterst vervelend buikgriepje op dinsdagnacht. Hoewel, gewoon, ik moet met mijn medische geschiedenis op het gebied van mijn darmen altijd goed uitkijken met dit virus. Anders dan bij gezonde mensen, moet ik extra alert zijn op uitdrogingsverschijnselen want dat ligt na een paar uur al op de loer. Normaal gesproken ga ik de buikgriep te lijf met flinke glazen ORS (glucose-zoutoplossing) om alle leukocyten, mineralen en kalium gehaltes aan te blijven vullen en een zetpil Primperan. Daar red ik het meestal wel op en knap ik na max. 2 dagen weer op. Het herstel gaat vaak langzaam, maar is wel duidelijk voelbaar. Dit keer bleef het er maar aan alle kanten uitlopen. Na de medicatie leek het even goed te gaan en ?s nachts ging het toch weer de verkeerde kant op. De volgende dag ging het weer beter en dacht ik er bovenop te zijn, maar helaas? Zaterdag na wéér een belabberde nacht voelde ik me echt heel duizelig, hoorde slecht, mijn spieren verkrampten, mijn hart ging als een razende tekeer en ik was een soort suffig, afwezig. Het was genoeg geweest en ik voelde dat het nu echt de verkeerde kant opging. Tijd voor actie.
Mijn kids op het NOTP podium
Wat was ik trots! Mijn kids waren te zien op het scherm dat op het podium stond bij Night of the Proms tijdens het nummer If I could vertolkt door John Miles en Toots Tielemans. Je kon foto's insturen en ik stuurde een stuk of 6 foto's mee. Dan hadden ze wat keuze en misschien waren ze niet allemaal geschikt... Nou dat heb ik geweten, alle zes kwamen ze voorbij verdeeld over het nummer! Geweldig om mijn kleine moppies zo op dat grote scherm te zien! En gelukkig is het ook nog opgenomen... kunnen jullie meegenieten van het prachtige nummer en de prachtige figurantjes.

Nathan wijst naar het publiek:
Nathan wijst naar het publiek

Foto's gemaakt door Cisca Vlietman, thnx!!!
"Zet je tranen en je zorgen opzij
En je maakt jezelf vrij"