Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Gooische vrouwen make-over
Via de Facebook site van de Etos won ik vorige maand een Gooische Vrouwen Make-Over door het visagisten team van de film. Helemaal leuk want ik houd wel van dat soort dingen! Vrijdag mocht ik naar de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam komen voor de make-over. Met de auto croste ik naar Rotterdam. Ik werd enthousiast onthaald door het stylistenteam. Er zat al een ander meisje in de haarstyling en ik mocht gelijk plaatsnemen. Zygia Jongbloed ging me in de professionele make-up zetten. Ze begon gelijk met het plukken van mijn wenkbrauwen en vroeg me of ik niemand had meegenomen. Tja, vrijdagmiddag werken de meeste mensen. De moeder van het meisje tegenover me was meegekomen. Waarom had ik mijn moeder niet meegenomen? Hmmm ja, die is gisteren met haar eerste chemo gestart, dus nee dat ging ?m ook niet worden.

Make-over setWerk in uitvoering - Zygia Jongbloed

Angelique Woudenberg - Styling haar

Het mocht de pret niet drukken, we zaten lekker te kletsen en al snel bleek Zygia Nathalie ook te kennen. Er werd gestunt met kwastjes, nepwimpers, verfjes en poedertjes en het resultaat was echt super mooi! Zygia gaf me nog wat tips en ze vond dat ik al goed op weg was met mijn eigen make-up qua kleur en opbrengen. Shimona maakte ondertussen wat foto?s van het geheel.Na de make-up mocht ik bij Angelique Woudenberg plaatsnemen om mijn haar te laten stylen. Zij voorzag me van een prachtige bos krullen. Goh, wat is dat een ander gezicht! En zo gaaf! De meiden van het stylingteam zagen wel potentie in me voor een modellencarričre. Ik dacht zelf de houdbaarheidsdatum al lang te zijn overschreden, maar er is overal wel markt voor. Nou wie weet schrijf ik me ooit nog eens in. Shimona schoot nog wat superleuke foto?s. Meet the new me!

Gooische vrouw of niet?
Ja, ja, jarig!!
Yesss vandaag is de dag dat ik alweer 35 jaar op deze aarde rond mag zwerven! Om half 1 kwam ik ter wereld met alleen mijn vader en moeder aanwezig. Ik wil iedereen bedanken voor het warme welkom van lieve berichtjes op mijn hyves, facebook en twitter, heerlijk!

Met mijn moeder gaat het ook goed naar omstandigheden, dus ik vier het leven om me heen hoor!! Hang de slingers op en dans met iedereen Het leven is al veel te kort!

Ik zal gelijk ook even een update over mijn moeder neerzetten. Woensdag kwamen er positieve uitslagen van haar terug. Het snijvlak is schoon en in de geamputeerde borst was nog een tumor van een halve cm gevonden. Dus het is allemaal niet voor niets geweest. Nu volgt er de komende weken een zes keer chemokuur met drie rustweken ertussen om bij te komen. Ik hoor hele nare dingen over chemo en ik zie er erg tegenop dat ze hier doorheen moet. Maar als iemand het aankan is zij het. Wat is ze sterk, nuchter en realistisch en wat ben ik trots op hoe ze het allemaal handelt. En de kinderen reageerden ook heel goed op de ?nieuwe? oma. Zo geweldig, de kinderen hadden allebei hun eigen kijk op het geheel. Mila van 6 miste het kussentje van oma waar ze zo lekker tegenaan kan liggen. Dus mijn moeder zei dat ze voortaan altijd op de andere kant mag komen liggen. Nathan van 3 vroeg zich af of oma haar borst weer ging opblazen als de ?sticker? eraf gehaald werd. Hij vond het er nogal leeggelopen uitzien, haha! Mijn moeder lag echt in een deuk, heerlijk hoe relativerend dat werkt.

Ik ben net lekker naar de kapper geweest en de nieuwe Jan gescoord met een heerlijke fotoreportage met Marco erin. Leuk kado want een deel van de opbrengst gaat naar War Child! Zoals je ziet heb ik de verjaardagsknuffel van Jan en Marco binnen ;-)


Knuffelssssssss!
Mams is ernstig ziek, als het uur van de strijd is gekomen
Waar moet ik beginnen?? Mijn gedachten en gevoelens razen door mijn lijf en zoeken een uitweg. Hopelijk lucht het wat op om het op te schrijven. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven, ben daardoor een kei in relativeren en optimistisch blijven. Maar nu weet ik even niet wat ik met mezelf aanmoet.

6-jarig!

HOERAAA!!
Vanmorgen begonnen we de dag met kadootjes en verjaardagsliedjes in bed op een veel te vroeg tijdstip. Mijn stoere, mooie meid wordt vandaag alweer 6 jaar! En oh wat is ze trots. De meesten in haar klas zijn immers al lang 6 jaar. Vandaag tracteert ze manderijntjes met een vrolijk prikktertje en een lekker spekkie. En nog een klein opschrijfboekje erbij. Dat komt vast goed.Vanmorgen kreeg ze al een prachtige muts aangemeten door de juf en huppelde ze trots door de klas.

Vanmiddag mag ze met een paar kindjes uit haar klas haar verjaardagsfeestje vieren. Ze wilde lekker gaan knutselen, dus dat zet ik zometeen allemaal klaar. Nathan kan niet wachten en ik krijg elke minuut de vraag wanneer de kinderen komen. Vanavond lekker pannenkoeken eten en dan iedereen weer thuis afleveren. Heerlijk, ik weet zelf ook nog wel hoe spannend ik dat vroeger vond JARIG zijn!! Ik hoop voor haar net zoveel leuke herinneringen te kunnen opbouwen! En als ik dat stralende snoetje zo zie, komt dat prima in orde!

Welke veldingang E of L?
Hmmm heb ik eindelijk de bankpas in handen dus ik ga als een speer veldkaarten bestellen, krijg ik ingang L kaarten. Terwijl mijn dinnetjes ingang E hebben en ik volgens mij altijd bij ingang E lig te buurten bij mijn borsatie buddies. Je kunt de ingang niet kiezen he.. Hebben er meer ingang L?? Of wil er iemand ingang L misschien ruilen voor een ingang E?

Maar het goede nieuws is, IK HEB EEN KAARTJE voor woensdag 11 mei! Wie ga ik daar nog meer zien?
Vrijwilligers eet-, feest-, knuffel-, foto- en luistersessie
Wat hebben we gisteren werkelijk een waanzinnig feestje gehad met alle vrijwilligers en de fanclub. Nathalie had het dit jaar in Almere een zaaltje geregeld waar veel meer ruimte was. En er zou zelfs een Karaoke DJ komen, als Marco weer weg was. Ik haalde Marianne en Erik op en we reden samen naar Almere. Het was weer een feest van begroetingen, ?he, lang niet gezien!. Want op de fanclubdag hadden we elkaar amper gesproken.

Marco kwam handenwrijvend binnen en begon gelijk met een heerlijke knuffel- en zoensessie. Heerlijk om zo begroet te worden:Daarmee zette hij de trend voor de rest van de avond. Want er werd wat afgeknuffeld, gedanst, of zelfs geslowd (geschuifeld, of hoe noem je het?). Marco kwam er al trots mee binnen: de demo van de nieuwe CD en het duurde niet lang of hij nam plaats achter het schuifpaneel. En niet veel later kwam er al geluid uit. Marco kondigde een aantal nummers aan en vertelde het achtergrondverhaal. Heel bijzonder om zomaar ineens een luistersessie te krijgen tijdens dit feestje. Voor wat ik gehoord heb, heb ik maar een woord: GENIAAL!!! Precies wat ik van de nieuwe CD gehoopt had. Dat heb ik hem ook even toegefluisterd. Uptempo, vrolijk, emotioneel en gevoelig, nummers naar mijn hart. Marco peilde de reacties in de zaal en zag dan weer huilende, dan weer feestende mensen. Hij genoot ervan zijn nieuwe CD met ons te Delen. Ook vertelde hij nog even over de nieuwe website waar weer veel Dimensies bijkomen!! Ik voorspel een nieuwe hobby!

Fanclubdag in de fotokraam
Dit jaar mocht ik weer als vrijwilliger helpen een fantastische fanclubdag neer te zetten. Inmiddels ken ik het klappen van de zweep en dat komt vaak goed van pas. Het begon allemaal met het bericht dat we om 8.00 uur zouden beginnen. Gezien de vele wegafzettingen, besloten mijn zus en ik lekker te overnachten in Regardz Nijkerk. Erik besloot zich bij ons te voegen en mee te rijden en zo zaten we rond 20.00 uur in het hotel. Het hotel beschikt over een solarium, sauna en zwembad en aangezien wij graag ?spa? dagjes houden, lagen we al gauw te bakken onder de zonnebank en te drijven in het zwembad. Heerlijk relaxed doken we om 22.00 uur de kamer weer in. De volgende morgen waren we op tijd weer wakker en vonden al een groot aantal Borsaties en vrijwilligers aan het ontbijt.

Even voor achten gingen we naar Hart van Holland en daar zag ik Nathalie al met haar volle bus rijden. We liepen gelijk door naar de achterkant omdat daar de vrachtwagen gelost wordt. Het sjouwen en tussendoor begroeten, kon beginnen. Al gauw stonden er hele stapels dozen op het plein en om dit niet nogmaals te hoeven verplaatsen, ging ik snel op zoek naar de plattegrond. Deze had ik gelukkig snel te pakken, maar er stonden geen kraampjes op de plaats waar kraampjes moesten staan. Gelukkig wist Nathalie waar die stonden en hebben we deze naar het plein gereden. Vier kraampjes voor de SIR en wit licht merchandise stonden in no time overeind. Daarna werden de dozen naar het juiste kraampje gebracht.

Nieuw nichtje
Vol trots wil ik jullie ons nieuwe nichtje laten zien! Na ruim vijf jaar hoop en verlangen naar een tweede kindje werd een grote droom eindelijk werkelijkheid. Mag ik jullie voorstellen aan ons prachtige nichtje Jolien, zusje van Koen en dochter van Ivo en Marlies:

Lang verwacht
Stil gezwegen
Niet verwacht
Toch gekregen...
Met trotse broer Koen en nicht MilaHeerlijk weer zo'n klein poepie in de familie!

x Nienke

(P.S: Sorry voor de lange afwezigheid hier op mijn log! Ik zal proberen weer wat vaker te updaten!!!)
Geen WarChild maar wel....Nikki Kerkhof doet vandaag mee met de actie Zip Your Lips. Ze eet 24 uur niets, zoekt daarvoor sponsors en haalt geld op voor aids- projecten van World Vision in Afrika. Met elke 24 euro help je een jongere daar!  Meedoen?  Ze hoopt vandaag 1000 euro op te halen voor dit goede doel. Wie wil haar helpen het doel te halen? Anders ook zo demotiverend voor haar als het aantal donateurs blijft hangen... en ik vind het echt supergoed dat ze zich inzet voor grote wereldproblemen. Nikki heeft het allemaal met eigen ogen gezien hoe het er daar aan toe gaat. Ik heb een kind in Afrika gesteund en hoop dat er misschien meer Borsaties willen volgen!! Doen jullie mee? Klik dan HIER!

En hier de live-stream videochat van Nikki dat ze mijn sponsoring ziet op 1.14: KLIK HIER
Leuk hoe ze dat doet met videochats vanuit haar bed hahaha! En zojuist heeft ze aangekondigd dat ze een nieuw nummer online zet als ze de 1000 euro sponsorgeld gaat halen. Ze is op de helft, dus nog een beetje te gaan!

Nog even een samenvatting van het doel:
In Afrika verliezen twaalf miljoen kinderen per jaar een of beide ouders aan de gevolgen van hiv en aids. Dit zijn enorme aantallen, maar cijfers vertellen niet hoe deze kinderen zich voelen; ze hebben honger en zijn vaak alleen. Wie zorgt er voor deze aidswezen? Zij moeten voor zichzelf en hun broertjes en zusjes zorgen. Daardoor kunnen zij niet naar school en weten ze niet dat ook zij geinfecteerd kunnen raken met hiv.

World Vision helpt deze jongeren! De opbrengst van Zip your Lip gaat naar aidsprojecten van World Vision in Oeganda, Oost-Congo en Somaliland. Daarnaast wordt het geld besteed op andere plekken waar dit het hardst nodig is. Zo geven we samen een toekomst aan kinderen uit arme gezinnen en kinderen die door aids of oorlog wees zijn geworden. Want elk kind heeft recht op bescherming, ontwikkeling en onderwijs.

Met jouw opbrengst zorgt World Vision er voor dat:

?Kinderen en jongeren voorlichting krijgen over hiv en aids;
?Kinderen naar de basisschool kunnen;
?Jongeren een vakopleiding kunnen volgen;
?Kinderen en jongeren hulp krijgen bij het verwerken van hun trauma.

Tnxxx Nienke
 
Tnxxx 4 helping!!

 

Nikki Kerkhof clubtour @Patronaat

Toen Rob en ik vorig jaar bij het openlucht concert van Nikki waren geweest (zie log), wilden we haar allebei heel graag nog eens live zien.

Ze kwam dit jaar tijdens haar clubtour ook in Haarlem in De Patronaat en de kaartjes (maar 10 euro!!) waren dus al snel geboekt.

Na een vreselijk nare dag op mijn werk was ik wel toe aan wat energie en lekkere muziek! We reden naar de binnenstad en vonden zowaar een mooi plekkie voor de auto dichtbij. De deuren waren al open en we konden zo doorlopen naar de tweede rij bij het podium. Lekker relaxed!!

"Binnen sinds de dag
Dat ik voor jou viel"