Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Vanouds goed Wit Licht concert!
Wat was het weer heerlijk gisteren in Antwerpen! Op Belgisch grondgebied weet je niet altijd wat je kunt verwachten. Moet je rechts de ring volgen, staat er een bord voor met verboden rechtsaf te slaan, dat soort dingen. Of verwacht je een bordje Sportpaleis te kunnen volgen, krijg je na het eerste bord geen volgende meer? Ik kon het me nog allemaal goed herinneren uit 2004 en 2005, dus ik was blij dat Inge met TomTom richting het Sportpaleis reed! Onderweg kwam er nog een mooie Blof sticker voorbij gesjeesd, dat kon alleen maar Marlies zijn. En ja hoor, even later stonden we met zijn allen voor het stoplicht te zwaaien en ook Chris met de meiden kwamen we tegen onderweg.
Jarig!!
 

Alweer 33 jaar geleden viel dit geboortekaartje overal in de bus en stond onderstaand berichtje in de schoolkrant.


Ik ben zo heerlijk jarig vandaag. Wakker geworden met twee zingende, klappende en juichende kindjes en een nog half slapende maar wel zingende man en ook mijn moeder is hier! Van Mila kreeg ik een zelf in elkaar geknutselde taart inclusief opvouwbaar papierkaarsje. Daarna lekker rustig ontbeten, Mila naar school gebracht een taart met haar getekend en nu loggen en felicitatiekaartjes lezen!

 

Ik vind het heerlijk om jarig te zijn en ben altijd blij dat ik mijn volgende levensjaar weer mag halen! Afgelopen weekend vierden Rob en ik onze verjaardag al, want hij is een weekje eerder jarig dan ik. Morgen cadeau nummer een, het concert van Marco!!

En mijn andere cadeau wordt een nieuwe digitale camera! Ik moet ?m nog uitzoeken, maar wat is dat lastig. Zoveel keus! Als iemand nog een tip heeft voor een goede camera voor het fotograferen van kinderen (snel) en concerten, let me know!

Greetz jarig jobje Nienke
Voor alle (aanstaande) moeders
Dit is echt hilarisch!! Voor alle (aanstaande) moeders.

Hoe maak je kinderen iets duidelijk?Waarom moeders niet rustig aan yoga kunnen doen..Als je ooit een slecht humeur hebt, halen kinderen je er zo weer uit. Ik heb mijn portie lol weer gehad voor vandaag hihi!
Oproepje

*UPDATE*
Jaaaaaaa! Ik heb een DATE met Jessica, je weet wel, die stuiterende hotbabe die weblog van de week is! Leuk meid, ik heb er zin in!
*UPDATE*

Hoi! Gaan wij misschien carpoolen 21 maart naar Antwerpen?
 


Ik ben op zoek naar een hot date, een carpooldate!!!
Wie oh wie uit de wijde omgeving van Noordwijk/Leiden gaat er op 21 maart richting Antwerpen en heeft nog een plaatsje over in de auto? Ik ben uiteraard van harte bereid naar een centralere plaats toe te rijden voor onze date. Of een zwembad ofzo...


Ik hoop dat er iemand zin heeft om gezellig een retourtje Antwerpen met mij te maken. Reiskosten worden natuurlijk vergoed!! Ben benieuwd naar jullie reacties, je mag me ook mailen op nienke@borsatoweblog.nl

x Nienke
Gewonnen op de laatste chatdag
De chat is niet meer, echt nooit meer. Voor velen een icoon en ook ik heb er goede herinneringen aan. Mijn mooiste herinnering is de herdenking-chat die in 2003 voor mijn overleden Borsato din Marielle gehouden werd. Een grote opkomst, eensgezindheid, veel steun en lieve woorden van de fans en zelfs Marco die even zijn laatste eerbetoon aan haar kwam brengen. Ik was zwaar onder de indruk. Dat jaar bleef ik in de chat plakken en leerde veel borsaties kennen. Tijdens de laatste loodjes van mijn eerste zwangerschap kon ik mijn verveling doden op de chat. Daar was altijd wel iemand aanwezig om mee te kletsen en het waren tenminste geen halve garen die het alleen over sex hadden zoals je op andere chatsites nogal veel tegenkwam. Mijn eerste voorweeën heb ik zelfs nog op de chat weggepuft. Af en toe een harde buik en de hele chat was in spanning. Het zette allemaal niet door en ik was blij met het moederlijke advies van de borsaties die het allemaal eens hadden meegemaakt. Op de chat vond je altijd wel een luisterend oor en medeleven en dat vond ik heel erg bijzonder.
"Ik doe niet aan mascottes en ik ben niet helderziend
Al is er met mijn ogen weinig mis"