Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Vakantie @Zweden
We hebben een heerlijke vakantie achter de rug in Zweden. Twee weken lang in een typisch Zweeds huisje 50 meter van zee, naast een prachtig afgezet natuurgebied. De vakantiepret begon al met de autorit erheen van 1100 km. De eerste stop was bij oma Loes en opa Theo waar Mila aan het logeren was. Ze heeft mijn moeder door de laatste chemo heengesleept en ze was heel blij dat ze Mila heeft mogen lenen. Mila hield haar lekker gaande en leidde de aandacht af van alle pijntjes en bijwerkingen van de chemokuur. Na een lange stop namen we onze dochter mee. Mila en Nathan zaten lekker op de achterbank met een zak popcorn en de DVD spelers en de reis ging heel voorspoedig. We overnachtten in een familiekamer in een Gasthaus in Tarp, net voor de Deense grens. De volgende dag reden we door naar Zweden en beide dagen heeft het heel erg hard geregend. We hadden een zomerhuisje in Haverdal in Zuid-Zweden, vlakbij Halmstad. Het weer was op zich redelijk, veel bewolking af en toe een regenachtige dag en zelfs een paar zonnige dagen ertussen. En de temperatuur was over het algemeen lekker rond 18-19 graden.

De vakantie hebben we lekker ingevuld met allerlei verschillende activiteiten. Wandelingen maken door het natuurgebied en spannende paadjes ontdekken, picknicken in het bos, 3 dagen bakken op het strand, BBQ in de enorme tuin, avonturen park bezoeken, ijsjes snoepen, enorme 2000-5000 m2 bubble jungle/ballorig achtige indoorspeeltuinen en zelf cupcakes bakken en versieren op de regenachtige dagen, dorpjes in de buurt bezoeken en lekker uit eten met zijn allen. Daarnaast ben ik nog naar 2 Roxette concerten geweest in Tivoli in Kopenhagen en in Goteborg. Heerlijk om mijn Internationale vriendinnen van vroeger weer te zien en te knuffelen! 
Vakantie Zweden 2011


Op de terugweg zijn we met de boot van Rodby naar Puttgarden gegaan en konden we met de eerste boot mee zonder dat we hadden gereserveerd. Daarna overnachtten we in Lubeck en reden we de volgende dag door naar Loes en Theo om daar nog een nachtje te logeren en vervolgens Nathan achter te laten voor een logeerpartijtje.

Kortom een heerlijke vakantie! En Zweden is echt een prachtig land, een aanrader wat ons betreft. Waar zijn jullie in de zomervakantie heen gegaan?
Ik heb gedoken!
Tijdens onze vakantie konden we gebruik maken van een animatieteam voor de kids. Niet dat we daar vaak zaten, want we gaan juist op vakantie met ons gezin om lekker samen dingen te doen. We animeren de kids zelf wel! Mila is een ochtend spelletjes gaan doen bij de kidsclub toen het toch flink bewolkt was. Elke avond was er een kinderdisco en Mila danste alsof haar leven er vanaf hing. Ze vond het prachtig! Nathan rende overal lekker doorheen.

 

Ook was er ?s avonds soms speciale entertainment als een papegaaienshow of flamenco dansers. We maakten verder geen grote planningen en keken gewoon wanneer we bij het hotel waren om iets te zien. Toen ik op het informatiebord zag dat je op donderdag een introductieduik mocht maken in het zwembad heb ik toch wel een beetje erop aangestuurd dat ik in het hotel was!

 
Onze vakantie eindigt in de ambulance…

Na een fantastische vakantie op Menorca kwamen we gisteravond toch een beetje vreemd terug op Schiphol? Tijdens het inzetten van de landing viel Nathan zomaar ineens weg! Ik schrok me echt kapot. Het ene moment zat hij nog vrolijk naar buiten te kijken en het andere moment viel hij ineens om en werd niet meer wakker. Het leek wel of hij was flauwgevallen en ik begon hem op zijn wangetjes te tikken en frisse lucht toe te wapperen, maar hij deed zijn oogjes niet open en reageerde nergens op. De purser kwam ongerust bij ons kijken en gaf ons wat natte gaasjes om hem koel te deppen, want hij begon enorm te zweten. We probeerden hem bij te krijgen door hem af te koelen, op gevoelige plekjes te knijpen maar we kregen geen enkele reactie. Rob checkte zijn hartslag en die was moeilijk te voelen. Het kabinepersoneel moest gaan zitten voor de landing en ze beloofden ons gelijk terug te komen met wat zuurstof zodra we aan de grond zouden staan. Ook gingen ze een ambulance waarschuwen om assistentie te verlenen bij de gate. We moesten eerst landen, de stewardessen gingen op hun plaatsen zitten en Mila zat enthousiast te roepen hoe alles groter werd vanaf de lucht. Voor mijn gevoel werd alles kleiner, want mijn mannetje lag daar doodstil bij papa op schoot. We keken elkaar bezorgd aan en ik voelde de adrenaline door me heen stromen. Gek genoeg voelde ik geen paniek, maar meer een alerte kalmte en ik hield me vast aan de gedachte dat hij nog bij ons was zolang hij een pols had en ademde.
Vakantie geboekt
Wij lappen die rottige kredietcrisis gewoon aan onze laars. Voor het eerst in zeven jaar gaan wij weer eens lekker naar het buitenland op vakantie!! We vieren dit jaar in augustus immers ons vijfjarige huwelijk en van onze huwelijksreis is het nog nooit gekomen. Dat alles samengevat, hebben we van de week maar liefst elf dagen Menorca - Cala 'n Bosch geboekt. Een heerlijk (buggy) eiland, uitermate geschikt voor de kids. De enige "eis" die we hadden was: uitrusten op een strand of bij het zwembad en relaxen in de zon. Komt goed lijkt me als ik onderstaande foto's zo eens bekijk...
"Ik kan uren naar je kijken
Zonder dat je mij ooit ziet"