Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 42 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Ja, ja, jarig!!
Yesss vandaag is de dag dat ik alweer 35 jaar op deze aarde rond mag zwerven! Om half 1 kwam ik ter wereld met alleen mijn vader en moeder aanwezig. Ik wil iedereen bedanken voor het warme welkom van lieve berichtjes op mijn hyves, facebook en twitter, heerlijk!

Met mijn moeder gaat het ook goed naar omstandigheden, dus ik vier het leven om me heen hoor!! Hang de slingers op en dans met iedereen Het leven is al veel te kort!

Ik zal gelijk ook even een update over mijn moeder neerzetten. Woensdag kwamen er positieve uitslagen van haar terug. Het snijvlak is schoon en in de geamputeerde borst was nog een tumor van een halve cm gevonden. Dus het is allemaal niet voor niets geweest. Nu volgt er de komende weken een zes keer chemokuur met drie rustweken ertussen om bij te komen. Ik hoor hele nare dingen over chemo en ik zie er erg tegenop dat ze hier doorheen moet. Maar als iemand het aankan is zij het. Wat is ze sterk, nuchter en realistisch en wat ben ik trots op hoe ze het allemaal handelt. En de kinderen reageerden ook heel goed op de ?nieuwe? oma. Zo geweldig, de kinderen hadden allebei hun eigen kijk op het geheel. Mila van 6 miste het kussentje van oma waar ze zo lekker tegenaan kan liggen. Dus mijn moeder zei dat ze voortaan altijd op de andere kant mag komen liggen. Nathan van 3 vroeg zich af of oma haar borst weer ging opblazen als de ?sticker? eraf gehaald werd. Hij vond het er nogal leeggelopen uitzien, haha! Mijn moeder lag echt in een deuk, heerlijk hoe relativerend dat werkt.

Ik ben net lekker naar de kapper geweest en de nieuwe Jan gescoord met een heerlijke fotoreportage met Marco erin. Leuk kado want een deel van de opbrengst gaat naar War Child! Zoals je ziet heb ik de verjaardagsknuffel van Jan en Marco binnen ;-)


Knuffelssssssss!
6-jarig!

HOERAAA!!
Vanmorgen begonnen we de dag met kadootjes en verjaardagsliedjes in bed op een veel te vroeg tijdstip. Mijn stoere, mooie meid wordt vandaag alweer 6 jaar! En oh wat is ze trots. De meesten in haar klas zijn immers al lang 6 jaar. Vandaag tracteert ze manderijntjes met een vrolijk prikktertje en een lekker spekkie. En nog een klein opschrijfboekje erbij. Dat komt vast goed.Vanmorgen kreeg ze al een prachtige muts aangemeten door de juf en huppelde ze trots door de klas.

Vanmiddag mag ze met een paar kindjes uit haar klas haar verjaardagsfeestje vieren. Ze wilde lekker gaan knutselen, dus dat zet ik zometeen allemaal klaar. Nathan kan niet wachten en ik krijg elke minuut de vraag wanneer de kinderen komen. Vanavond lekker pannenkoeken eten en dan iedereen weer thuis afleveren. Heerlijk, ik weet zelf ook nog wel hoe spannend ik dat vroeger vond JARIG zijn!! Ik hoop voor haar net zoveel leuke herinneringen te kunnen opbouwen! En als ik dat stralende snoetje zo zie, komt dat prima in orde!

Grieperdegriep Hoera!
Heerlijk om jarig te zijn, heerlijk om al je liefies om je heen te hebben! Alleen... kregen ik en Nathan gisteren de buikgriep kado die ook Mila al getroffen had. Dus dat is geen taartjes eten vandaag. Vanmorgen werd ik verblijd met een heleboel hieperdepiep hoewaaa en in de sloria liedjes. Gelukkig is Rob vandaag thuis gebleven om ons te vertroetelen, al een prachtig kadootje op zich! Het ergste van de buikgriep lijkt gelukkig achter de rug, dus zondag hopen we dat taartjes eten in te mogen halen!
Mila is 5 jarig!

VANDAAG IS HET FEEST!!!

MILA IS 5 JAAR GEWORDEN!!

 

Dan mag je natuurlijk zelf een taartje versieren met alle versierseltjes die er in huis zijn. Hmmm lekker!

 

Vijf kaarsjes erop, aansteken en weer uitblazen.

 


Daarna wordt er voor je gezongen en krijg je kadootjes waarmee je gelijk kunt gaan spelen!

Heerlijk toch als je vijf jaar wordt! Helaas is Mila deze week ziekjes, erg verkouden en niet fit. Ze is daarom lekker thuis. Gisteren na de M-griepprik stortte ze helemaal in. Ze had koorts en viel op schoot in slaap. Ook had ze erg last van een stijve arm, net als Nathan. Dus dat is wat lastig met de hieperdepiep HOERAAA bewegingen. Maar gelukkig gaat het vandaag alweer een stuk beter met haar. In overleg met de juf en de planning rondom Sint hebben we besloten haar verjaardag volgende week woensdag op school te vieren en zondag vieren we het voor familie. Dus ze heeft nog veel jarige dagen te gaan!

Lieve Mila van harte gefeliciteerd met je verjaardag kanjertje van me!

x Nienke

Surprise, surprise!
Gisteren hebben we de surprise party van Daantje gevierd. We kwamen na uiteraard weer een flinke file iets te laat in Amsterdam aan, maar het was gelukkig een succes!! Heerlijk pizza's en lasagna gegeten in Tivoli en daarna de dansvloer op bij Casablanca. Daar konden we ook nog aan de karaoke, dus de letter K log kan ik ook eindelijk gaan maken nu haha! Ik heb het zowaar aangedurft op het podium te gaan staan met de meidengroep voor Girls just wanna have fun, vriendschap, dromen zijn bedrog, like a virgin en ademnood... Wat hebben we gelachen. Nathalie deed nog een paar spetterende solo optredens en een duet over een dashboard lichtje met Marlies. Toen besloot ik voor een keer eens over mijn grens heen te stappen en me ook voor een solo-nummer op te geven. Want ik zag dat ze The Look van Roxette ook in het karaoke-repetoire hadden opgenomen. Uiteindelijk stond ik al buiten toen mijn nummer eindelijk een keer werd omgeroepen, dus mocht ik weer terug om hitting like a hammer als juvenile scam op het podium te gaan rocken! Het was best een kick, maar dood en doodeng haha! Er is niemand gillend weggerend, dus ik heb behoorlijk loyale vriendinnen!

Foto's heb ik op dit moment nog niet, dus het wordt een beetje een kaal logje zo!

Helaas had ik voor deze geslaagde surprise party een minder leuke surprise. Ik was donderdag in mijn vakantie gebeld door mijn manager of ik vrijdag op kantoor wilde komen voor een belangrijke bijeenkomst van de office leader. Ik voelde al wel aan dat het geen goede berichten gingen worden en dat bleek ook wel toen hij vertelde dat een groot deel van het personeel ontslag aangetekend kreeg... Het gaat niet goed met de zaken, maar dit is best rigoureus en nog nooit voorgekomen bij ons bedrijf.

Even later kregen we te horen wie er allemaal werden ontslagen en werden we een voor een binnen geroepen voor een gesprek. Ik mag gelukkig blijven, maar ik ben de enige van back-office die nog overblijft... Twee van mijn directe collega's, waaronder mijn maatje en vriendin, worden per 1 januari ontslagen.  En als de trend doorzet, vallen er misschien nog wel meer ontslagen. De reorganisatieplannen krijgen we nog te horen, en wellicht krijg ik een ander soort functie, we wachten het af. Dus het was wel effe behoorlijk heftig op kantoor met een hoop tranen. Ik probeer het van me af te zetten, want ik heb nu vakantie en daar wil ik ook van genieten!! Gelukkig was de surprise party voor Daantje een mooie afleiding en ik heb een superavond gehad. Daantje was ook helemaal blij, dus onze missie was geslaagd!!
Weblog van de week!
Oh wat heerlijk!!!! Zo net tussen het eten en het sporten door lees ik toevallig mijn e-mail of het sporten wel door kan gaan. Ik begin te stuiteren, want ik zie dat Nikki een reactie op mijn logje over haar concert heeft geplaatst. *klik*

11. Door: Nikki op 07-07-2009 16:33:10 Nou, nou... die steek ik zeker in mijn zak!! Ik ben echt heel blij dat je er zo van genoten hebt!

x
Nikki

En dan ziet mijn oog een dringend bericht van Angelique of ik even op MSN wil komen omdat ze mijn hulp nodig heeft.

Rob gaat net aan de slag met het eten, Nathan hangt aan mijn been om te knuffelen, Mila wil haar tekeningen van school laten zien en tussen alles door probeer ik op MSN te komen.

Eenmaal op MSN, heeft Angelique iets te uploaden voor me? Is dat iets wat ik denk dat het is?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
*IK BEN GEWOON WEBLOG VAN DE WEEK!!*

Woeiii, dit is wel een groot feest waard? Wat een heerlijk gevoel! Feesten jullie met me mee?!!

Oh wacht, filmpje komt ook binnen? En net nu krijgt mijn internet last van een storing! Snel modem herstart, tussen de warme hap door... Krijg geen hap door mijn keel...

Nog 10 minuten voordat ik ga sporten, gaat het nog lukken??

Jaaaaaaaaaaa GELUKT!! Geniet even met me mee!


Oh wat een heerlijk filmpje en opgenomen op een superplek (ook zo benieuwd?)!! Vooral dat stukje op 0.42 min. heb ik even op endless repeat gezet!!! Ik hoef strakjes niet meer te sporten, ik stuiter me nu al een ongeluk!!

Lieve Marco bedankt voor dit superleuke persoonlijke filmpje! Enneh, jij bent ook een schat!

21.00 uur en ik ben weer terug van het sporten. Ja, nog steeds hyper, echt heerlijk om Weblog van de Week te mogen zijn hoor!!
En het feestje gaat nog even zo door als ik deze recensie op de website lees.. Ik ben vanaf heden officieel onderdeel van het Borsato-interieur, haha geweldig!

Bron: www.borsato.nl

TNX zei het meubilair!!!

Jarig!!
 

Alweer 33 jaar geleden viel dit geboortekaartje overal in de bus en stond onderstaand berichtje in de schoolkrant.


Ik ben zo heerlijk jarig vandaag. Wakker geworden met twee zingende, klappende en juichende kindjes en een nog half slapende maar wel zingende man en ook mijn moeder is hier! Van Mila kreeg ik een zelf in elkaar geknutselde taart inclusief opvouwbaar papierkaarsje. Daarna lekker rustig ontbeten, Mila naar school gebracht een taart met haar getekend en nu loggen en felicitatiekaartjes lezen!

 

Ik vind het heerlijk om jarig te zijn en ben altijd blij dat ik mijn volgende levensjaar weer mag halen! Afgelopen weekend vierden Rob en ik onze verjaardag al, want hij is een weekje eerder jarig dan ik. Morgen cadeau nummer een, het concert van Marco!!

En mijn andere cadeau wordt een nieuwe digitale camera! Ik moet ?m nog uitzoeken, maar wat is dat lastig. Zoveel keus! Als iemand nog een tip heeft voor een goede camera voor het fotograferen van kinderen (snel) en concerten, let me know!

Greetz jarig jobje Nienke
Gefelicitaart Marco!!
Lieve jarige Marco, ik zie dat je overal op de logjes je felicitaties aan het ophalen bent op de vroege morgen vanaf je vakantieadres met postduiveninternet. Heerlijk lijkt me dat, zo voel je je vast ernstig jarig. Gezellig met alle webloggers een verjaardagsfeestje bouwen online!

Ik wil je natuurlijk ook nog even van harte feliciteren en een dikke virtuele knuffel en kus aan je geven. Lekker aan de taart strakjes, geniet ervan met je gezinnetje en maak er een gezellig feestje van! Fijne vakantie verder, je hebt het verdiend! 

Nienke

Mijn kinderen zingen ook nog even hieperdepiep HOERAAAAAA voor je!


Hoera, Mila is jarig!
Hoeraaaaaaa! Vandaag wordt mijn grote kleine meid alweer 4 jaar. Wat gaat de tijd toch snel...Het laatste jaar is ze echt groot geworden. Van 3 naar 4 jaar worden ze ineens zelfstandig en gaan ze echt verhaaltjes spelen. Ze geeft dingen zelf aan, helpt bij het koken en het tafeldekken. Ze moet natuurlijk straks op de basisschool veel zelf doen. Daar is ze volgens mij ook wel aan toe. Ze is erg leergierig. We complimenteren haar als ze "groot" doet. Dat is zo basisschool, zeg ik dan. Haha!

Vanochtend heb ik een mooie glitterpanty aan haar gegeven en de grote envelop van omi met een grote kaart en een kleurboek erin. Ze was helemaal blij! Op school kreeg ze een prachtige paarse prinsessenmuts met glitters. Dus dat paste helemaal bij haar paarse nieuwe outfit.

Ik heb tractaties meegegeven om uit te delen. Het zijn 2 bladen met daarop Bob de Bouwer die zwaait en pingu met een knapzakje. Er staat een tekst op: Na de kerst ga ik het maken op de basisschool, bedankt voor het spelen en alle lol. En in het zakje zit wat snoep en een echo microfoon en voor de juffen lekkere koeken. Mila stond helemaal te springen van enthousiasme, ze had er duidelijk zin in!


Zondag hebben we Mila's verjaardag al gevierd, omdat we vandaag niet allemaal thuis zijn. Het was een gezellige en drukke dag. We begonnen de dag om 7.30 uur toen Mila bij ons op bed kwam. We zongen voor haar en ze kreeg onze cadeau?s. Daarna gingen we lekker ontbijten en de boel klaarzetten. Om 11.00 uur was alles klaar, de kamer schoon, de slingers opgehangen en de taart stond te lonken. Mila wilde graag chocoladetaart, dus die hadden we zaterdag uitgezocht bij de Hema. Ook hebben Rob en Mila zelf een monchou-taart gemaakt. Helemaal geweldig! Om 12.00 uur hebben we de chocoladetaart met chocoladelettertjes en een treintje met 4 kaarsjes versierd. Mila mocht de kaarsjes uitblazen en ze glunderde van top tot teen. Dat is toch wel een hoogtepunt... De taarten vielen allebei erg in de smaak. Bijna alle familie is langs geweest. De buurtjes en kids en Inge en Marijke en kids zijn nog gekomen. Een klein clubje en daardoor kon ik zelf ook nog een beetje genieten. Het speelgoed werd gewillig uit de kasten getrokken en de kids speelden lekker over en met elkaar. Mila straalde, haar verjaardag was compleet. Ze is erg verwend met o.a. serviesjes, boekjes, playmobil, kleertjes en my little pony.

Wat is zo'n baby dan klein Mischa, Tara en Nathan
Nathan 1 jaar!
HOERAAAA! Vandaag wordt ons ventje alweer een jaar oud. Vannacht werd ik om 3.59 wakker en om 4.01 uur werd hij vorig jaar geboren, wat een toeval he? De bevalling ligt alweer een jaar achter me en Nathan is uitgegroeid tot een enthousiast, vrolijk en ondernemend mannetje.

Ik ben zo trots op hem en zo blij dat hij ons gezin is komen versterken! We maken er vandaag een mooi feestje van met taart, slingers en veel gezelligheid. Zoals een eerste verjaardag hoort te zijn!

HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Nathan is 1!

"Ik schreeuw je naam
En sluit mijn ogen"