Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univť
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 mopjes ;
en 2 gast mopjes .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Dichtbij mijn favoriete mannen
Gisteren zijn Rob en ik weer eens lekker een avondje samen uit geweest. En mijn lieffie gaat gelukkig graag een keer met me naar een concert van Marco. Helaas had hij wat licht last van migraine, maar het ging allemaal redelijk goed en hij wilde dit niet missen!†

Ik ben nog bezig met een concertverslag van Utrecht en Den Haag, dus dat volgt nog! Maar deze foto van mijn favoriete mannen moet even in een apart logje. Ze zijn me allebei zo dierbaar, staan zo dichtbij me en ik geniet zo van hun aanwezigheid en nu.... heb ik gewoon een foto met hen samen. *straal*

ROB en BORsato

Eerst twijfelde ik nog of ik een foto zou vragen omdat Marco zich zo ziek voelde. Maar volgens de handleidingschrijfster en expert Nathalie, zou ik de keus gewoon aan Marco zelf moeten laten of hij dat wel of niet zou willen. Deze wijze uitstpraak was precies dat kleine zetje dat nodig was om me over de streep te trekken (en geheel volgens de handleiding, haha). Marco riep al naar Rob, wat staat ze er mooi op he? Doelend op de foto van #1MB. Ik vroeg hem of het mogelijk was een foto te maken met mijn twee favoriete mannen en daar werd heel lief gelijk gehoor aan gegeven. Marco dirigeerde mij naar het midden, zoals het hoort. En daar stond ik dan een hemels ogenblik lang tussen mijn favo's!! Het meisje dat de foto maakte, hield mijn camera rechtop en drukte af. Toen zei Marco, maak hem ook nog even andersom, hij moet er ook nog op... Ook geheel volgens handleiding, want dan duurt het hemelse ogenblik nog langer. Haha, toen ik de foto's terugkeek, zag ik dat op de eerste inderdaad alleen Marco en ik en de arm van Rob te zien waren. Ze had, in de stress van het ogenblik dat ze oog in oog met Marco stond en dat hij ook nog in haar camera keek, helemaal over het hoofd gezien dat we met zijn drietjes stonden. Tja, ik begrijp dat dan weer wel... Heerlijk, ik ben er zo blij mee!!


Concert met Mila
Mila is net zo?n muziekliefhebber als ik. Deze zomer waren we even bij een after beach party bij een Zweeds hotel aan zee. Daar was een live band aan het spelen en Mila vond het te gek. Haar broer daarentegen stond met zijn vingers in beide oren. Herrie, mama kunnen we hier weg? Als we in de auto rijden, draaien we vaak de CD van Nikki omdat Mila haar muziek ook erg leuk vindt. Ondertussen zingt ze alle Engelse nummers al helemaal mee. Toen ik zag dat Nikki op het Paradie festival in Overschie zou optreden van 18.00-19.00 uur was het plannetje haar een keer mee te nemen snel gemaakt. Van de week vertelden we haar dat ze haar favoriete zangeres een keertje live zou kunnen zien. Dat gezichtje was onbetaalbaar. De hele week had ze het erover en we kochten oordopjes voor haar, want ze wilde graag helemaal vooraan staan
(Goh, van wie zou ze dat hebben).

Gisteren was het eindelijk zover! Helaas regende het heel hard en we schuilden tot Leonie Meijer kwam optreden. Toen zijn we vooraan bij het podium gaan staan. Mila genoot met volle teugen dat zij bij een concert kon zijn. Om 18.00 uur kwam eindelijk Nikki op het podium en Mila zat bovenop het hek. Ze vond het helemaal geweldig, daar stond Nikki voor haar neus te zingen. Gelukkig was het opgehouden met regenen en de zon brak zelfs af en toe door. Wat was het geweldig om Mila zo te zien genieten. Alles zong ze heel hard en enthousiast mee en ze stond in standje megablij! Tijdens het concert zei ze tegen me dat ze graag met Nikki op de foto wilde, dus hebben we een foto gemaakt voor het podium met Nikki ?op ons hoofd. En het was nog te proberen haar na het concert op te zoeken. Bij het laatste nummer was Mila helemaal verdrietig dat het al was afgelopen. Het hele uur had ze zitten swingen op het hek en no way dat ik haar naar beneden mocht halen!

Na afloop van het concert liepen we naar de zijkant van het podium waar een aantal fans en handtekeningen jagers zich hadden verzameld. Een fotograaf vroeg of Nikki nog handtekeningen zou komen uitdelen en ik zei dat ik dat voor Mila wel hoopte. Hij ging het even vragen en liep het hek binnen. Niet veel later kwam Nikki naar het hek om even met iedereen te kletsen en voor de gebruikelijke foto?s en handtekeningen. Nikki vroeg aan Mila of ze het concert leuk had gevonden en zakte door haar knieŽn voor een foto met haar. Nikki vond het knap dat ze alle nummers kon meezingen. Het stralende hoofdje van Mila zegt genoeg, ze vond het prachtig! Daarna wilde ik ook nog even met haar op de foto en Mila riep: ?Ik wil er ook op! Nikki zei: ?Kom er maar bij, en pakte Mila?s handje vast. Resultaat: wederom een superleuke foto! Toen gingen we uit de rij en Mila stond te stuiteren. Alleen, pruillipje, ze was vergeten een handtekening te vragen. Ik vroeg haar wat ze dan wilde laten signeren en toen kwam ze met haar cap aanlopen. Tinus stond vooraan en hij nam Mila bij zich voor een handtekening. Ze schreef: Voor Mila, Heel veel liefs x Nikki. En ik vertelde haar dat Mila Marco Borsato heeft afgezworen en toch echt fan van Nikki is geworden. Mila stond heel hard te knikken en Nikki aaide over haar wangetje: ?Wat ben jij een lieffie zei ze. Tja dat is punten scoren bij mijn meisje hoor!
Daarna kochten we met de laatste muntjes drie ijsjes en met een stuiterende Mila verlieten we het festival. Ik vond het echt heel bijzonder zo?n concert met mijn meisje, helemaal vooraan en nog een foto met Nikki gescoord ook! Gelukkig hebben we de foto's nog...

Welke veldingang E of L?
Hmmm heb ik eindelijk de bankpas in handen dus ik ga als een speer veldkaarten bestellen, krijg ik ingang L kaarten. Terwijl mijn dinnetjes ingang E hebben en ik volgens mij altijd bij ingang E lig te buurten bij mijn borsatie buddies. Je kunt de ingang niet kiezen he.. Hebben er meer ingang L?? Of wil er iemand ingang L misschien ruilen voor een ingang E?

Maar het goede nieuws is, IK HEB EEN KAARTJE voor woensdag 11 mei! Wie ga ik daar nog meer zien?
Mijn kids op het NOTP podium
Wat was ik trots! Mijn kids waren te zien op het scherm dat op het podium stond bij Night of the Proms tijdens het nummer If I could vertolkt door John Miles en Toots Tielemans. Je kon foto's insturen en ik stuurde een stuk of 6 foto's mee. Dan hadden ze wat keuze en misschien waren ze niet allemaal geschikt... Nou dat heb ik geweten, alle zes kwamen ze voorbij verdeeld over het nummer! Geweldig om mijn kleine moppies zo op dat grote scherm te zien! En gelukkig is het ook nog opgenomen... kunnen jullie meegenieten van het prachtige nummer en de prachtige figurantjes.

Nathan wijst naar het publiek:
Nathan wijst naar het publiek

Foto's gemaakt door Cisca Vlietman, thnx!!!
Ik op de Zweedse TV
Hahahaha, ik moest wel even heel hard lachen toen ik het volgende filmpje van een uitzending van de Zweedse televisiezender TV4 zag. Daar zijn de Roxettefans op te zien en ik kwam mezelf dus ook tegen. Je hoeft niet het hele Zweedse interview door te worstelen, ik ben te zien op 19 min. 18, haha!

** KLIK HIER voor mijn momentje†op de Zweedse TV**

Het is een heel leuk interview met een impressie van een†groot deel van het concert van Roxette tijdens Night of the Proms hier in Rotterdam. Gaaf om te zien! Ik ging vooral even uit mijn dak toen ik zag dat het moment dat ze ons in het publiek vond er ook op staat. Op 10 min. 38 dat moment kan ik me nog goed herinneren!

Ik hoop binnenkort†over onze meetings te kunnen loggen.

Fashionable Marco


Altijd leuk om kaarten te winnen voor een concert, zeker als het heerlijke muzikale entertainment van Marco betreft! Ik was zondag ook ?in de mode? en samen met buum Tinus en zijn vriend Erik reden we lekker relaxed naar de HMH. De volgende dag moest ik weer werken en mijn kids zie ik deze week bijna niet, dus ik wilde het relaxpakket een keertje nemen. Laat naar binnen, als de deuren al open zijn en gelijk na het concert weer naar huis. Buum vond dat ook wel wat en het is ons goed bevallen! Het was nog erg rustig toen we rond half 8 binnen kwamen en we konden nog een mooi stekkie bemachtigen op de 2e-3e rij.
Verslag NOTP @Sportpaleis Antwerpen
Gisteravond was het eindelijk zover, mijn avondje Night of the Proms samen met Rob. Rond 12 uur hadden we de kids bij opa en oma gebracht en vanwege de vele wegwerkzaamheden vertrokken we maar gelijk naar Antwerpen. Via wat binnendoorweggetjes bereikten we Antwerpen al om 14.30 uur! Vrij vroeg natuurlijk, maar het leek me erg leuk om weer wat good old times Roxette friends te zien. Er zaten pas een stuk of 10 mensen, allemaal internationale fans van de loyale oude garde en dus ook een paar bekende gezichten. En later schoven nog meer mensen bij ons aan, fans uit alle windstreken: Duitsland, Hongarije, Spanje en zelfs BraziliŽ en ArgentiniŽ. Om half 6 waren er nog steeds deuren vrij om te gaan zitten, het NOTP publiek is niet zo fanatiek haha! Het naar binnen gaan ging lekker rustig, maar dat kwam ook omdat de scanner het bij mij niet deed. Het werd opgelost. Eenmaal binnen moesten we nog een half uur wachten voordat we de zaal in mochten. We stonden te wachten achter een lintje en kregen telkens te horen dat er plek genoeg was voor iedereen haha! Maar ja, er zijn niet veel mooie plekken die we natuurlijk allemaal graag wilden bemachtigen. Even later mochten we naar binnen en we moesten achter een line-up van security de trappen af en later binnen de trappen op. Er stonden in het middenveld allemaal stoelen, dus daar moesten we langs. Gekkenhuis! Maar gelukkig met resultaat, want ik had een plekje recht voor het podium, 4 personen van de catwalk vandaan! Ik was superblij, want dat had ik niet meer verwacht. Achter ons hadden we nog ruim een meter dansruimte. Heerlijk!

Marco, friends & fans


Wat was het een heerlijke avond 21 oktober. Ik heb van begin tot eind genoten! Al carpoolend met buum Tinus en Manuel richting Arnhem gereisd, de touristische route van Arnhem genomen om een file te ontwijken en via vele omwegen toch bijtijds bij het Gelredome uitgekomen.

Foto van Erik Degeling

Yeah! Daar was het wachten met aangename en gezellige mensen tot het eindelijk 18.00 uur zou zijn en de hekken opengingen. Het binnenlaten ging dit keer vrij relaxed vond ik omdat we zoveel mogelijk ruimte hadden gehouden door lang te blijven zitten. Eenmaal binnen lagen er mensen voor de hekken om plaats te behouden voor vrienden. Ik ben lekker relaxed tweede rij gaan staan tussen gezellige Borsaties. Het beloofde een feestje te worden. Ik moest nog even het vak uit om twee kaarten aan mijn collega te geven die in de file had gestaan. Na veel circusartiest-waardige omwentelingen kreeg ik dat voor elkaar.

Foto van Erik Degeling
*Bovenstaande foto's gemaakt door†Erik Degeling, tnx!
Marco's TMF nominatie live in concert! Nikki Kerkhof
Marco heeft heel erg terecht Nikki Kerkhof genomineerd voor de TMF Borsato Award. Wauw, wat een energie, wat een kick en wat een enorm goede stem. En wat een leuke meid ook. Maar laat ik bij het begin beginnen. Een tijd geleden konden we ons inschrijven voor een concert dat georganiseerd werd door de Rabobank voor hun leden. Ze hebben een Bolvanvoordeel programma waarbij je kortingen kan krijgen bij lokale ondernemers/winkeliers en ze organiseren dus ook regelmatig workshops, lezingen of concerten waar je gratis naar toe mag.

Toen ik de nieuwsbrief binnenkreeg met de aankondiging van het concert van Nikki was Rob ook gelijk enthousiast. Haar wilden we erg graag een keer live zien en nu kon het in Park Rusthoff in Sassenheim, praktisch in onze achtertuin en nog gratis ook!

Uit met Guus Meeuwis en Marco Borsato
Vrijdag kreeg ik de kaarten voor het concert van Guus Meeuwis die we kregen als dank voor onze medewerking aan de commercial voor Univť. Tot mijn grote verbazing kreeg ik twee kaarten toegestuurd, dus Rob helemaal blij dat hij met me mee kon! En ik had er daardoor net even iets meer zin in. Lekker weer een avondje live muziek samen!

"Want niemand in dit paradijs
Is klaar aan het eind van de reis"