Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Foto's onder de kerstboom
Het is kerst!! Ik wil graag al mijn lieve vrienden en vriendinnen via deze weg een prachtige kerst en een nog prachtiger 2008 toewensen! 

Uiteraard heb ik voor jullie nog wat plaatjes van onder en naast de kerstboom...

MERRY X-MAS 
AND A HAPPY 
NEW YEAR!!!!
Kraamvisite!
Maanden leefden we naar de geboorte van onze kindjes toe en nu is het zover. Ook Inge is vorige week mama geworden!! Maandag 24 december mocht ik al bij haar langs komen om kleine Tara te bewonderen. Het liep de eerste week nog niet zo lekker met de voedingen, dus ze hielden het even rustig met de kraamvisite. Heel verstandig! En ik voelde me helemaal happy dat ik al zo gauw mocht komen. Ik was dan ook uitermate nieuwsgierig naar wat er al die maanden bij Inge in de buik had gewoond.

Eerste tandje!!
Nathan is nu 16 weken oud en gisteren ontdekte ik ineens... TWEE tandjes onderin!! Mila was ook ruim 4 maanden toen zij tandjes kreeg. Slik, mijn kleine mannetje wordt groot! Natandje hihi! Gelukkig heeft hij niet heel veel last van die twee nieuwe vriendjes in zijn mondje. Hij is er niet minder vrolijk om in elk geval. Nathan is een gezellig en tevreden ventje. Nu ik weer aan het werk ben en mijn verlof dus weer voorbij is, gaat de tijd wel heel erg hard. 

Ik heb vandaag geprobeerd de twee kleine pareltjes op de foto te zetten. Het was niet zo makkelijk en als je goed kijkt, zie je ze echt! En als we dan toch bezig zijn met foto's plaatsen, dan kan er nog wel eentje bij van broer en zus samen!

Hand in hand...
Vrolijkerd!

Wat een lekkere kerel wordt hij al he? Met de 3 maanden check op het consultatiebureau woog hij alweer 6,5 kilo en was hij 62,5 cm lang!

xx Nienke
"Het is zoals ik leef in mijn herinneringen
Het is alsof mijn wereld stil is blijven staan"