Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
De kerstdagen
Eerste kerstdag zijn we al vroeg opgestaan. Om half 8 zaten we met zijn allen in de auto op weg naar Duitsland waar Henk en Pauline al waren, samen met een heleboel vrienden. Vroeger gingen we altijd met die vriendengroep en hun kinderen naar een vakantieboerderij. Het was weer als vanouds, want ik was toch 3 jaar niet meegeweest.
 
creatief kliederenMila vond het ook prachtig al die verschillende mensen. We hebben lekker gewandeld, gekletst, een puzzel gelegd van 2000 stukjes (in 1,5 avond!) en nog crea-bea gedaan. Suzan had schilderdoeken en acrylverf meegenomen, dus daar gingen we mee aan de slag. Het was de bedoeling een zesluik te maken. Maar dat idee werd al snel losgelaten. Mila kliederde vol enthousiasme een schilderdoek vol en ik heb er toch nog een tweeluik van weten te maken. Ik ben best trots op het eindresultaat!
 
Eindresultaat: Het eindresultaat schilderij Mila en Nienke
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tweede kerstdag zaten we rond half 10 allemaal aan tafel voor het ontbijt. Daarna hebben we een kasteel in Bad Bentheim bezocht. Dat was best een mooi kasteel met veel authentieke attributen uit de kasteelherentijd. Het was er best wel koud, dus daarna zijn we lekker naar huis gegaan om het houtvuur op te stoken en warme chocomel met slagroom te gaan drinken.

Kasteel Bad Bentheim

Paps doet gek  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tegen etenstijd hebben we eerst een apart voorafje genomen. Buiten...
 
Broodjes bakken boven een vuurtjeWe hadden twee houtkorven aangemaakt en daar gingen we zelf broodjes boven bakken. Een stukje deeg op een stok en draaien maar. Na 20 minuten hadden we een lekker eigengebakken broodje waar we roomboter en suiker op smeerden. Hmmmmm!! En na het broodje werden er stapels pannenkoeken gebakken die allemaal zijn opgegeten! Na het eten was het alweer tijd om huiswaarts te keren. Om half 11 waren we weer thuis.
 
Precies goed dit soort kerstdagen!!
 
Oh en we vonden ook nog een leuke ijssalon in Bad Bentheim...
 
Due Mila
 
x Nienke

Fijne feestdagen
Allemaal heeeeeeele fijne kerstdagen en een prachtig en gelukkig 2007
 
Dikke knuffels, kusjes en kroeltjes van Nienke, Rob en Mila
 

 
Kerstboom staat onder mijn arm hihi!
xxx
Etentje met Marco Borsato
Marco had alle vrijwilligers van zijn fanclubdag uitgenodigd voor een gezellig etentje. Erg lang hoefden we niet te wachten, want vrijdagavond 15 december was het al zover!
 
Na het werk reden Marijke, Inge en ik naar het restaurant waar Marco al aanwezig was met een aantal gezelligerds! Net als vorig jaar kwamen er allerlei tapasbakjes langs met heerlijkheden als carpaccio, wokschoteltje, gamba's op een stokje, mosterdsoep en ijs. We lieten het ons allemaal ontzettend smaken.
 
Marco kreeg van ons allen een prachtig verjaardagskado in de vorm van een bijzondere fles wijn uit zijn geboortejaar en een straatnaambord van het eerste Marco Borsato Plein. Hij vond het superkado's dus alle moeite van Anneke is niet voor niks geweest.
 
Iedereen was weer in opperbeste stemming en er werd flink geknuffeld, gedanst en foto's' gemaakt. Er zijn deze avond zoveel foto's gemaakt, dat woorden eigenlijk overbodig zijn... Erik en Bennie, bedankt voor het vastleggen van deze bijzondere avond! Ik zal wat foto's hier neerzetten voor de sfeerimpressie!! Ik ben best een beetje jaloers op mijn eigen foto's met Marco... Wat was hij weer lekker enthousiast aan het knuffelen!! Heerlijk dat Italiaanse temperament!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Zo we zijn weer klaar met kwijlen... Zucht, wat een avond!!
 
x Nienke
Leuke foto's!
Leuke foto's zijn er om op je logje te zetten.
 
Deze vind ik nou leuk!!
 

 
26-11: Fanclubdag Marco Borsato. Zucht wat was het gaaf en zucht, wat zien we er moe maar voldaan uit, hihi!
 

 
9-12: Onze eigen kerstboom omhakken in het kerstbomenbos in Huizen!!
 

 
Mama, mag ik deze omhakken?
 

 
Zo met die ballen erin istie nog mooier!! We hebben onze zelf omgehakte kerstboom opgetuigd in de woonkamer en we zijn er blij mee!
 
xx Nienke
 
"Je bent een wonder voor me
Denk ik, terwijl een doorn mijn vinger prikt"