Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Fijne feestdagen
De feestdagen zijn weer in volle gang. Na twee griepvirussen in twee weken, vreesde ik dat het feestgewoel aan me voorbij zou gaan, maar gelukkig was ik net op tijd weer beter! Voorgaande jaren ging ik in de kerstvakantie met mijn vader's vriendengroep in een huisje in Nederland bivakeren. Dan maakten we lange wandelingen en dronken we warme chocomel. In ons oude appartement probeerde ik altijd wat gezelligheid aan te brengen in de vorm van kaarsen, kaarten en kerststukjes. Het was te klein voor een echte kerstboom en grote scharen visite. Dus het was net niet wat ik voor ogen had. Mijn grote wens was in mijn nieuwe huis een mooie kerstboom te realiseren met vulling en natuurlijk veel mensen over de vloer. En dat is gelukt!
 
>> zelfgemaakte kerstfreubelstuk
 

 
Onze kerstboom is een scharrelboom uit Groningen die daar een goed leven heeft gehad. Na de kerst kan hij de grond weer in! In de boom hangen kerstballen die we van Rob's moeder hebben gekregen. Ook mijn moeder kwam met wat kadootjes die eerst onder de boom lagen en even later in de boom konden hangen. De inhoud was namelijk vrolijke kerststerren en duifjes. Heerlijk om die boom weer op te tuigen. Honderd lampjes, twee te kleine slingers, een piek, engeltjes die zich vastklampten aan de kersttakjes en lampjes, plastick stuiterballen op de onderste takken tegen de kleine grijpgrage handjes van Mila. Ik vind mijn allereerste echte kerstboom gewoonweg prachtig geworden. Op het raam heb ik plaklint geplakt en daartussen zitten nepsneeuw figuren. Precies zoals ik het altijd in gedachten had! Heerlijk om me weer eens lekker uit te leven met kerstfreubelspul! Ook hebben mijn moeder en ik een prachtig kerststuk in elkaar geprutst (zie bovenaan de log!). Eentje die niet alledaags is maar wel heel erg leuk!
 
De dag voor kerst kwamen mijn tante Kokkie en nicht Wies om vier dagen bij ons te logeren. Kokkie was zaterdag jarig, dus we hebben flink uitgepakt met een heerlijk diner en zelfgemaakte mokkataart. Rob was al weken van tevoren bezig met speciale dingetjes bedenken en de supermarkt werd platgelopen. Loes, Theo, Maayke en Martijn waren ook aanwezig. Maayke had een fles wijn van drie liter meegenomen... Best indrukwekkend. Het duurde ook wel even voordat hij op was!
 
Eindelijk konden we aan de feestmaaltijd beginnen. We hebben een heerlijke carpacciosalade als voorafje gegeten. Niet zomaar een carpacciosalade, nee eentje met veldsla, zelfgemaakte dillesaus, croutons, pijnboompitten, pistachenootjes en verse, geschaafde parmezaanse kaas. Daarna doken Rob en ik de keuken in om het hoofdgerecht te bereiden. Varkenshaasjes werden gebakken, fonduekaas gesmolten, stoomgroenten gestoomd en alle bakjes met andere groenten werden op tafel gezet. Heerlijk uitgebreid! We hadden ook nog een toetje, maar door de beperkte ruimte en toegetreden verzadiging, hielden we het op een lekker bakkie senseo en een verse bonbon... Zucht, als ik hieraan terug denk!!! Zo voelt het dus om volmaakt gelukkig te zijn. Je huisje vol met mensen die je liefhebt, warmte en gezelligheid om je heen, lekker eten, volmaakt en zo speciaal! En dat allemaal in ons eigen gezellige huisje.
 
Eerste kerstdag hebben we met z'n allen een heerlijke wandeling gemaakt over het strand en de boulevard. Het was stralend weer met een ijskoud windje, echt kerst!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met Mila gaat het ook perfect. Ze wordt steeds bijdehanter, praat je na, doet je na, oefent met lopen en ze is het stralende middelpunt van elke dag. We hadden leuke kleertjes van de buuf gehad, dus Mila had twee leuke kerstjurkjes met een sterretjes/sneeuwvlokjes maillot!
 
Hoe was jullie kerst?

"Hoe vertel je iemand
Dat de aarde niet meer rond is"