Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Premiere Wit Licht, ik ga erheen!
Het Borsatojaar 2008 is al bijna voorbij. De drieluik Wit Licht is bijna compleet... En het laatste deel vind ik toch wel het spannendste. De film Wit Licht. Maandag 8 december gaat hij in premiere en ik ga erheen! 

Ik weet niet of ik naar binnen mag, maar daar gaat het me niet om. Ik wil erbij zijn, de sfeer proeven, Marco laten zien dat ik achter hem sta bij dit voor hem zo belangrijke project. En ik wil natuurlijk mijn armen uit mijn lijf wuiven naar Nathalie, Marlies en alle andere bekende Nederlanders. Ik kan niet wachten dit unieke en bijzondere werk van Marco te mogen bekijken en beleven. Hij heeft het onze support verdiend, deze film is iets unieks en ik vind het zo dapper dat hij dit heeft aangedurft! De fragmenten van Wit Licht in het Gelredome maakten al enorm diepe indruk op me, dus ik ben benieuwd hoe het eindresultaat is geworden. Ik ben benieuwd of ik Marco als Eduard zal gaan zien, hoe ik de emoties zal ervaren die ongetwijfeld van het scherm afspatten, hoe Marco's acteerprestaties en persoonlijkheid tot uiting komen in het zandhap avontuur. Wat ik gezien heb aan fragmenten, gaat deze film andere Nederlandse producties ver te boven.

De film ga ik zeker een aantal keer zien. Of dat al op 8 december zal zijn, weet ik nog niet. We wachten de uitslagen van Univé af en duimen hard dat er een uitnodiging in de mail staat. Ik ga sowieso nog een keer met Rob, met alle loggers op 14 december (dan maken we er onze eigen premiere van!) en ik heb nog wat dates uitstaan die nog onbevestigd zijn. Ik heb immers 5 concertkaartjes die ik kan inruilen voor een plaatsje in de bios! Oh en voor de Sint vraag ik uiteraard bioscoopbonnen, haha!

Tijdens de Meet & Greet op de fanclubdag riep Marco ons allen op ook naar de rode loper te komen. Hij hoopt op rijen mensen bij de premiere, voor degenen die nog twijfelen hieronder zijn enthousiaste en bescheiden oproep.


Zoiets maar dan donkerblauw :-)Mijn galajurk heb ik al aangeschaft. Ik ben premiere-gereed en -waardig! Ik had toch nog een galajurk nodig voor het kerstgalafeest op mijn werk, dus dat was een goed excuus. Hij is prachtig, dark-moon-blauw, strapless hij zit vol Wit Licht-achtige glimmende steentjes.

Ik wil hem dolgraag showen, maar twijfel eerlijk gezegd nog of ik hem zal aantrekken als ik alleen ga wuiven bij de rode loper. Ik hoop van harte dat het niet regent de 8e!

Ik ga sowieso 8 december, komen jullie ook?
Soms zijn woorden overbodig
Wat heerlijk wakker worden op deze zondagmorgen...
Bedankt!
Annemieke bedankt voor de screenshot!
Marco's harem

Kiekeboe, kijk mijn moppies nou..
Jawel, het is weer nageniet tijd.
Hier een paar foto's van Marco en zijn harem, haha!

Hoera, Mila is jarig!
Hoeraaaaaaa! Vandaag wordt mijn grote kleine meid alweer 4 jaar. Wat gaat de tijd toch snel...Het laatste jaar is ze echt groot geworden. Van 3 naar 4 jaar worden ze ineens zelfstandig en gaan ze echt verhaaltjes spelen. Ze geeft dingen zelf aan, helpt bij het koken en het tafeldekken. Ze moet natuurlijk straks op de basisschool veel zelf doen. Daar is ze volgens mij ook wel aan toe. Ze is erg leergierig. We complimenteren haar als ze "groot" doet. Dat is zo basisschool, zeg ik dan. Haha!

Vanochtend heb ik een mooie glitterpanty aan haar gegeven en de grote envelop van omi met een grote kaart en een kleurboek erin. Ze was helemaal blij! Op school kreeg ze een prachtige paarse prinsessenmuts met glitters. Dus dat paste helemaal bij haar paarse nieuwe outfit.

Ik heb tractaties meegegeven om uit te delen. Het zijn 2 bladen met daarop Bob de Bouwer die zwaait en pingu met een knapzakje. Er staat een tekst op: Na de kerst ga ik het maken op de basisschool, bedankt voor het spelen en alle lol. En in het zakje zit wat snoep en een echo microfoon en voor de juffen lekkere koeken. Mila stond helemaal te springen van enthousiasme, ze had er duidelijk zin in!


Zondag hebben we Mila's verjaardag al gevierd, omdat we vandaag niet allemaal thuis zijn. Het was een gezellige en drukke dag. We begonnen de dag om 7.30 uur toen Mila bij ons op bed kwam. We zongen voor haar en ze kreeg onze cadeau?s. Daarna gingen we lekker ontbijten en de boel klaarzetten. Om 11.00 uur was alles klaar, de kamer schoon, de slingers opgehangen en de taart stond te lonken. Mila wilde graag chocoladetaart, dus die hadden we zaterdag uitgezocht bij de Hema. Ook hebben Rob en Mila zelf een monchou-taart gemaakt. Helemaal geweldig! Om 12.00 uur hebben we de chocoladetaart met chocoladelettertjes en een treintje met 4 kaarsjes versierd. Mila mocht de kaarsjes uitblazen en ze glunderde van top tot teen. Dat is toch wel een hoogtepunt... De taarten vielen allebei erg in de smaak. Bijna alle familie is langs geweest. De buurtjes en kids en Inge en Marijke en kids zijn nog gekomen. Een klein clubje en daardoor kon ik zelf ook nog een beetje genieten. Het speelgoed werd gewillig uit de kasten getrokken en de kids speelden lekker over en met elkaar. Mila straalde, haar verjaardag was compleet. Ze is erg verwend met o.a. serviesjes, boekjes, playmobil, kleertjes en my little pony.

Wat is zo'n baby dan klein Mischa, Tara en Nathan
Eat & greet met Marco
Mijn internet lag er een paar dagen uit, maar inmiddels doet alles het weer dankzij de hulp van Erik (dank!). Uiteraard moet er nog even gelogd worden over het fantastische etentje van Marco vrijdag, want dat was weer historisch gezellig!! Marco was zo lief ons aan het eind van de fanclubdag wederom uit te nodigen voor een bedank etentje. Ik vind het super dat hij een hele avond vrijmaakt voor ons, want hij hoeft dat niet te doen. Gelukkig vindt hij het avondje net zo leuk als alle vrijwilligers! Ik vond het fijn dat het ook zo snel na de fanclubdag gerealiseerd kon worden. Dan zit je nog een beetje in die roes!

We kennen ondertussen de weg naar Alkmaar en we weten ook van die verschrikkelijke file op de A9. Gelukkig kon ik een uurtje eerder weg van mijn werk en carpoolde ik met Tinus naar de A4 richting Marijke en Inge. En lang leve de TomTom van Inge want die vond een alternatieve route rondom de blokkade op de A9. Leuke sightseeing door Haarlem gehad en een paar keer extra linksaf richting parkeergarage, ga hier links, oh nee de volgende.

Praatje makenRond 18.40 uur waren we eindelijk binnen en bleek de sfeer al prima. Marco stond naast de bar, flink in de weg, zodat je hem wel moest zoenen om binnen te komen. Heeeeel ernstig lekker dat prikbaardje op je wang waardoor je gelijk gaat gloeien! Hij vroeg gelijk waar mijn zus was. Die had een tapas-maak-avondje met haar sport team, dus ze kon helaas niet aanwezig zijn. Maar gelukkig had zij mij de opdracht gegeven Marco zoenen van haar te geven, wat met groot enthousiasme werd onthaald, haha! Na de 6 zoenen van Marco liep ik Marieke en Mary tegen het lijf. Zij hadden nog geen zoenen van Marco gehad, dus ik gaf Marco een kleine hint. Vervolgens zoende hij het vergeten rijtje nog even, hoe meer gloeiende wangen hoe beter.

Nadat alle vrijwilligers aangekomen waren, heette Marco ons welkom. Hij bedankte ons nogmaals voor onze inzet op de fanclubdag en nodigde ons vooral uit foto's te maken in verschillende standjes en als we wat wilden vragen, dan was dit het moment. Hij eindigde met "pak vanavond alles wat je lekker vindt"... Wat een fantastische uitnodiging! Ik had mijn verlanglijstje al klaar, en daar stond niet alleen dat lekkere buffet pakken op. Vervolgens heette Peter Visser ons welkom en trok fantastische champagne voor ons open. De tendens van de avond was gezet.

Broodje kroketHet eten bestond uit een heerlijk buffet. Wraps, salades, kaasjes, verse pasta en broodjes. Keus genoeg, zelfs speciaal een broodje kroket voor de liefhebbers! Ik vind het etentje is toch wel iets bijzonders. De vrijwilligers onderling kunnen het goed met elkaar vinden, iedereen is ontspannen en in lollige doen. Het is ook zo fantastisch om op te kijken van je gevulde bordje en Marco daar zomaar ontspannen te zien praten en eten. Ik kan je vertellen dat garnaaltjes nog veel lekkerder gaan smaken als Marco vlak achter je staat. Hij was dit jaar ook erg op zijn gemak, knuffelde veel, liep lekker veel rond en maakte overal een praatje. Hij vertelde over Afrika, Smakelijk eten!!hoe hij het had ervaren. Drie dagen in de week hadden ze geen stroom omdat het werd verkocht aan het buitenland. Maandenlang had hij totaal geen luxe om zich heen, koud en viesbruin water, beestjes, stof, geen internet. Een hele andere wereld. Van zijn film kwam hij vermoeider terug dan verwacht. En daarna moest het album nog af. Drie weken voordat Wit Licht in de winkel lag, was alles pas klaar. Vervolgens stond hij drie weken later alweer in het Gelredome. En dan toch maakt hij alle tijd voor zijn fans op de fanclubdag en nu weer tijdens het etentje. Ik vind het bewonderenswaardig. Wat een jaar heeft hij achter de rug.

Toen het buffet leeg was, ontstond er een kodakmomentje en ging Marco met iedereen op de foto. Even lekker aan hem snuffelen en met hem knuffelen. Hij legde zijn arm om me heen en deze foto werd gemaakt.


Maar... Marco had ook andere standjes beloofd, dus... die kreeg ik ook (al had ik een ander standje in mijn hoofd). We werden weer van vele kanten genomen.
Ander standje?

Van de zijkant genomen

Nathalie: volgens mij bedoelde jij een ander standje, ik zag het!

Even later grapte ik tegen Erik dat mijn foto vast overbelicht was door mijn Geile-gemma-glitter-shirt, Marco had me toch meer moeten bedekken. Voor ik het wist, stond ik dus weer in zijn armen...
Bedekt

We mochten pakken wat we lekker vonden, dus we hebben zijn advies braaf opgevolgd en het ervan genomen! Vervolgens draaide Erik zich naar ons toe om te checken of de foto niet overbelicht was. Hij zoomde in op mijn decolleté en Marco merkte droog op: dat vind ik een prachtige uitsnede. Haha, ik voelde ineens een decoLOGté in me opkomen... De avond was nog jong, er werd lekker gedanst en gedronken. De muziek vond ik niet zo lekker als voorgaande jaren, want er was een DJ in de grotere zaal die de muziekkeus in zijn hand had. Dat vroeg dus om een verzoekplaatje. Gelukkig had hij Madonna bij zich, maar de Dolly Dots waren thuis gebleven. Evengoed hadden we het toch wel naar ons zin. Maar Marlies was er niet, dus het niveau bleef te hoog. Ik heb nog wat pogingen gewaagd om foute foto's voor elkaar te krijgen, maar nee dat kwam niet van de grond. Marlies je bent ernstig onmisbaar!!!

Marco nam rond 21.45 uur afscheid van ons allen. Met de welgemeende uitspraak "tis nat, tis glad, dus rij voorzichtig", kon mijn avond echt niet meer stuk... Om 23.00 uur liepen we door de hagel en sneeuwbui weer naar de auto en reden we langzaam en voldaan weer naar huis. Volgens Marco doen we het volgend jaar weer, ik kijk er nu al naar uit!!!

Lieve Marco, bedankt voor je praatje, aandacht en lieve knuffels. Lieve medevrijwilligers, bedankt voor alle gezelligheid en lol. Ik geniet nog lang hiervan na!
Fanclubdag vanuit de kinderhoek
Marco en de zussenDe fanclubdag is geweest, wat een feest was het weer!! Net als voorgaande jaren, mocht ik weer helpen en entertainen in de kinderhoek samen met Inge, Marijke en Linda. Dit jaar zou het wel een unieke fanclubdag worden, want mijn zus, man en dochter zouden ook komen! Het is toch een beetje mijn ding, dus ik vond het erg leuk en ook wel spannend om dit avontuur met hen te delen. 

Ik was erg benieuwd hoe ze het zouden vinden en of Mila het naar haar zin zou hebben. Ze durfde eerder niet op de foto met Hakim en zwarte Piet. Ze zei dat ze niet met Piet maar wel met Marco op de foto wilde. Maar dat moest ik natuurlijk eerst zien, dan geloven.
Mila (3) zingt Dochters
Persoonlijk vind ik Dochters een van de mooiste nummers van het album Wit Licht. Het raakt me telkens weer en de tekst is zo gevoelig en zo waar.
 
Mila zingt het liedje ook graag en als ze dan aan me vraagt, mag dat ene liedje weer een keertje aan, dan kan ik het haar niet weigeren.

Ze houdt erg van zingen en entertaint ons graag met haar eigen teksten gezongen in haar "echo-microfoon" en haar prachtige dansjes. Heerlijk dat enthousiasme en die vrolijkheid.
Naar Hakim met Mila
En ga je dan even op stap... met mij? Gisteren was het eindelijk zover. Lekker op stap met mijn eigen dochter!

Opa Henk en oma Pauline hadden kaartjes voor de voorstelling "De Dromendief" van Hakim, bekend van Sesamstraat. Ik besloot met Mila de trein te nemen. We hebben oma Loes een aantal keer uitgezwaaid bij de trein en ze wilde ook graag een keer mee. Dit leek me een uitgelezen mogelijkheid voor een leuk treinritje van 20 minuten.
"Gevangen in een stilte
Je voelt alleen de pijn"