Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univť
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 mopjes ;
en 2 gast mopjes .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Laatste keer eerste verjaardag!
Ik wilde het toch even laten zien... Mila heeft haar verjaardag ook nog gevierd op het KDV *zucht* Nu is het echt allemaal voorbij hoor! Maar de foto's zijn wel erg leuk geworden met haar papieren verjaardagstooi op haar glunderende†koppie. Ik had voor alle kindjes een vingerpoppetje gekocht. In dat poppetje zat een koekje verstopt, uiteraard een†lange vinger. De kindertractatie was met recht een hit! De leidsters heb ikop een "Time-out" koek getracteerd. Dat hadden ze wel verdiend haha!


Ik ben geen muts dus ik wil 'm ook niet op mijn hoofd!


Nou vooruit heel even dan!


Mila en haar tractatie


Kijk eens hoe super ze is†verwend! Dit zijn alle verjaardagskadootjes. De boekjes die ze heeft gehad, staan er niet bij.

xx Nienke

Foto's eerste verjaardag Mila
Een kleine impressie van een dag vol herinneringen en mooie momenten. Vorig jaar een weeŽnstorm, vandaag een storm buiten! Hihi! Mila's eerste verjaardag was een hele leuke dag. Alle opa's en oma's zijn bijna allemaal langs geweest en zelfs omi was van de partij. Vanmorgen hebben Rob en ik boodschappen gedaan en†daarna hebben we†een prachtige taart gebakken en gefreubeld. Dat wilde ik zo graag zelf doen! Hij is nog niet helemaal profi, maar we hebben nog genoeg jaren om te oefenen haha! Hij was in elk geval wel errug lekker!Mila heeft mooie kado's gehad, van een speelgoedkist in de vorm van een houten bankje, tot zelfgebreide truitjes, kleertjes, kinderliedjes CD, kledinghaakjes, boekjes... kortom†schandelijk verwend! Mila heeft uiteraard de kliedersessie met taart gehad. Eerst voelde ze voorzichtig met 2 vingertjes in de taart en pakte ze het mandarijntje van het taartje af om het er vervolgens op terug te leggen. Ze vond alle aandacht heerlijk en zondag vieren we het nog een beetje na met familie die niet op vrijdag konden komen.

Hier nog wat fotootjes van deze bijzondere dag:

Ohhh wat is dat nou?


Eerst met 1 vingertje...


En dan met twee handjes en een lepel, smullen!!


Keten met papa en een ballon!


Eerst waren die ballonnen best eng... maar halverwege de dag niet meer!


Ohhh mooi, kadootjes!!


Helemaal blij, ze vond het zo leuk! En ik ook!!

Mijn kleine grote†meid is geen baby meer!

xx Nienke
Oudejaarsavond
Jaaaaaaa, morgen is het zover! Mila wordt 1 jaar! Wat een grote mijlpaal is dit. Ik heb mijn inkopen gedaan, kaarsje in de vorm van een 1, ballonnen en een button met een 1 erop, treintje waar kaarsjes in kunnen, slingers, nog meer slingers en slingers in de vorm van beren, oh ja en ballonnen en toeters... Hihi, ze wordt maar 1x een heel jaar toch?

Ik heb haar website alvast omgedoopt in http://www.milapeschier.dreumessite.nl/ want ze is vanaf morgen natuurlijk geen baby meer! Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje in haar gastenboek willen achterlaten!

Nou, alleen de slingers nog ophangen en morgen een taart bakken met heeeeeel veel slagroom. Foto's volgen zo snel mogelijk! Wat mij betreft kan het feestje beginnen.... *slik* Mijn kleine meisje wordt groot!!Hieperdepiep... (foto van januari)HOERAAAAAAAA!! (foto van november)

xx Nienke
3D kristal
Jawel, gisteren ben ik met Mila op pad gegaan om een 3D foto te maken voor de kristal. Het was een hele beproeving, vooral omdat elke weg die ik wilde inslaan, was afgesloten!!! Gelukkig had ik opa Henk en oma Pauline in de auto, dus zij konden me de weg wijzen. Na een aantal rondjes Moordrecht en snelweg, hebben we de studio toch gevonden.

Mila zat al anderhalf uur in de auto, dus ik vroeg me af hoe ze zich zou houden tijdens het maken van de 3D opname. Ze zat bij mij op schoot en hield zich zowaar hartstikke groot. Ze keek naar het piepbeest dat ze omhoog hielden en even later kwam Pauline met haar eigen schaapje. De scan ging over ons gezicht en... Mila bleef stilzitten! Alle drie de opnames zijn gewoon gelukt! Wel iets bewogen, maar dat is op de kristal niet zichtbaar. En lachen was niet aan de orde, stil zitten was al een uitdaging genoeg! We kregen de kristal gelijk mee naar huis, helemaal super.

Toen moesten we weer terug naar huis door de spits en een aan alle kanten afgesloten Gouda. We dachten slim te zijn door binnendoor te gaan, nou niet dus haha! We deden een uur over een stukje van 10 minuten... Pffff! Gelukkig konden we bij opa en oma lekker patatjes eten en om 19.00 uur weer terug naar huis. Ook deze rit had ik alle stoplichten tegen (en dat zijn er maar een stuk of 40...) Maar het eindresultaat van de dag was deze rit absoluut waard!

Zien, zien, hoor ik aan alle kanten... ok dan! Komtie!

Ik vind 'm leuk!!! En jullie?

xx Nienke
Broodje Carpaccio?
Hmmmm soms heb je van die dagen, dan worden goede ideeŽn gelijk omgezet in gepaste aktie! Zo liet ik vandaag de woorden carpaccio en broodje vallen op mijn werk, daar had ik zo enorm veel trek in! Nu was er een collega op kantoor die normaal thuis werkt en hij deelde die droom wel met mij. Hij opperde de auto te pakken en gewoon ergens lekker te gaan lunchen met het team dat al de hele ochtend hard zat te werken. Zo eindigden we aan de boulevard met een heerlijk uitgebreid broodje carpaccio... We hebben lekker een uurtje puur zitten genieten, de mailserver lag er op het werk toch uit. Ik heb de rest van de dag zitten stralen op mijn werk, gewoon omdat het zo gaaf was!

Doen jullie weleens zoiets spontaans op je werk?

xx Nienke
Even een dagje er tussen uit
Na alle emoties van de afgelopen dagen en een drukke businessmeeting met 300 gasten van mijn werk, was ik wel toe aan wat ontspanning. Gelukkig vind ik in Nathalie altijd een vriendin die daar ook behoefte aan heeft. †Begin vorig jaar hadden we al plannen gemaakt voor een lekker bjoetiedagje, maar door mijn zwangerschap is dat toen op de lange baan geschoven. Het werd tijd de plannen uit de koelkast te halen en in te ruilen voor een warme sauna! Donderdagavond ben ik na de businessmeeting in de Lichtfabriek in Haarlem gelijk†doorgereden naar Nathalie.

Daar heb ik alle spanningen in het warme bubbelbad achtergelaten om daarna heerlijk ontspannen bij Nathalie†in het logeerbed te kruipen voor een ouderwets gezellig nachtje giechelen,†kletsen†en foto's maken. †

Het was al veel te snel 7.45 uur en toen was het rennen, vliegen, spullen pakken, eten, schoolspullen, zwem- en gymtasjes†voor de kids organiseren, thee laten staan en als een ontaarde (maar wel slimme!)†moeder de kinderen voor de school afdroppen met de auto.


Toen was het tijd voor aandacht en verzorging in de vorm van ons luxe vriendinnen arrangement in de bjoetiefarm van Spierdijk! De telefoons gingen uit, kleding ook en de badjas en slippertjes mochten we aan. We begonnen heerlijk relaxed met een kopje thee met appelgebak en een uitleg van onze bjoetiedag. Een voetenbadje en de turkse stoomsauna was onze eerste stop. Toen we lekker warm waren, werden we gehaald voor onze massage van top tot teen. Heerlijk was dat!! Daarna was het weer tijd voor een kwartiertje hete sauna met als toetje een dapper, ijskoud†dompelbad voor mij en een rondje tuin (want de deur viel dicht...)†voor Nathalie. Alle huidcellen waren onderhand wel door het afvoerputje gespoeld, dus we konden ons nieuwe huidje lekker even laten bronzen onder de supersonische snelbruiner. Met een bruin koppie konden we vervolgens aanschuiven bij de lunch die bestond uit lekkernijen als soep en verschillende broodjes, vlees, salades en dranken.Met een volle buik mochten we uitgebreid gaan uitbuiken in een massagebubbelbad. Ik had een ontgiftend algenbad gekozen†en Nathalie een prachtig schuimend Rozemarijnbad. Nathalie vond het zo sneu dat ik geen schuimkasteel kon bouwen, dus nodigde ze mij ook even bij haar uit tussen de bubbels. De bubbels werden ook weer aangezet en dit had als gevolg dat we een mooie schuimwaterval richting vloer creŽerden... We voelden ons net stoute tieners toen we werden "betrapt" door de dame die ons voor de volgende ronde kwam halen,†haha! De laatste ronde bestond uit een gezichtsbehandeling met scrubbeurt en†het weghalen van oneffenheden. Die oneffenheden kon ze bij mij niet vinden, dus ik kreeg lekker†een gezichtsmaskertje. Fantastisch! De dag was ten einde en we mochten ons aankleden. Helaas had de zwangere schoonheidsspecialiste last van zwangerschapsdementie, want ze was het epileren vergeten! Ook bleek ze later onze "toetjes" te zijn vergeten, waardoor we niet echt volgens ons schema konden vertrekken. Dus ik heb mijn mannetje gebeld of hij Mila kon ophalen op het KDV. Gelukkig was dat geen probleem, want met dit onthaaste gevoel in mijn lijf, kon ik niet gaan haasten in de spits!

Ik heb genoten van deze fantastische, heerlijke, ontspannende, allesrelaxende dag. Echt zo een om in een doosje te doen en af en toe weer op terug te kijken. Absoluut voor herhaling vatbaar, ik ga vast sparen voor een volgende keer! En lieve Nathalie, ik hoop dat dit ontspannen wij-en-niemand-anders-dagje je weer even wat veerkracht heeft gegeven om jouw enerverende leventje weer met frisse moed tegemoet te gaan! We schuimen samen†nog even verder op deze herinnering!

xx bubble N.
Crematie
Vandaag is kleine Jamie gecremeerd. Hij is door zijn papa naar het crematorium gedragen in een klein rieten mandje. We kwamen de zaal in onder†de klanken†van de muziek van "Cold November Rain".†Heel toepasselijk, want het regende heel zachtjes. Kippenvel. Wat hebben we dit mooie ventje maar kort mogen kennen, van een baby hoor je nog geen afscheid te moeten nemen... De woorden voor het afscheid door zijn mama, papa, oma, tante en oom†waren recht uit het hart gesproken. Vol warmte en trots spraken zij over dit piepkleine mannetje. Hij lag in zijn rieten mandje, omringd door zijn knuffeltjes, te midden van een bloemenzee. Waarom word je niet meer wakker? Een prachtig afscheid van een leventje dat veel te kort duurde.†Tijdens de condoleance kregen we beschuit met muisjes, om ook zijn geboortefeestje†nog een beetje te vieren.†Nu komt het zwaarste gedeelte. Ze zijn papa en mama zonder kindje. Dit verdriet is zo ontzettend immens†diep en zo bizar. Je kind verliezen, daar zijn geen woorden voor. Ik voel me een beetje wezenloos, dit krijg je niet zomaar uit je systeem. Ik probeer me een voorstelling te maken wat ze moeten doormaken, een nachtmerrie. Het enige wat ik hen kan bieden is een luisterend oor, daar mogen ze altijd gebruik van maken! Voor mij is het onderwerp Jamie altijd bespreekbaar!


Jamie's voetafdrukjes

Alles waar je echt van houdt,
zal je warmte blijven geven
Ook al is het niet gebleven
of geworden wat jij wou.
Het blijft altijd een deel van jou
en een stukje van je leven †

Te vroeg gegaan...
Het leven bestaat uit pieken en dalen, soms is het heerlijk om te leven, soms is het oneerlijk... Vandaag is na alle blijheid van afgelopen week een gat in mijn hart geslagen. Mijn vriendin en tevens collega heeft haar premature zoontje verloren. Een prachtig ventje dat met 28 weken veel te vroeg geboren werd. Hij heeft 32 dagen dapper gestreden en gevochten om het te halen, maar zijn longetjes waren te onrijp en de hormoonkuur sloeg niet aan. Elke dag wisselde zijn toestand en zijn ouders werden heen en weer geslingerd tussen hoop en wanhoop. De onzekerheid was slopend. Nu is er aan die onzekerheid een eind gekomen. Jamie heeft de strijd verloren en mag nu rusten. Hij is thuis en zijn ouders zijn zo trots op hem, zo zonder slangetjes is hij prachtig. Vanavond ga ik afscheid van hem nemen. Ik moest dit even kwijt op mijn log, want mijn werk waar ik nu aanwezig ben, lijkt ineens zo onbelangrijk!! Ik voel me nietig, mijn hart voelt zwaar. In memoriam, kleine vechter Jamie...**update**

Ik ben zojuist bij Jamie en zijn papa en mama†geweest. Er waren heel veel mensen om hem te bewonderen en de ouders te steunen. Hij was heel wit, mondje beetje open, tongetje er een beetje uit.... Hij lag op een limoengroen waskussen waar koeling inzat, tussen 3 kleine knuffeltjes. Heel mooi in zijn eigen bedje. Ik ben blij dat ik 'm zo even gezien heb. Met al die slangen zie je niet hoe mooi hij is. De papa en mama†waren eigenlijk zo blij dat Jamie thuis was en dat ze hun mooie ventje aan iedereen konden laten zien. Het feit dat hij niet meer leefde, leek bijna aan ze voorbij te gaan. Dat was natuurlijk niet zo.†Heel onwerkelijk allemaal. Pffff ik kan me niets ergers voorstellen dan je kindje te moeten verliezen. Ik zal er voor haar zijn als ze me nodig heeft.

Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes, ik zal het aan haar doorgeven zodra daar een mogelijkheid voor is.
FCD, the afterparty
Tja, waar moet je beginnen met een verslag van zo'n fantastische avond? Bij het begin dan maar? Hihi! Zoals bekend, waren alle vrijwilligers van de fanclubdag van Marco Borsato uitgenodigd voor een afterparty in de vorm van een eat&greet. Een geweldige verrassing en de voorpret over de mail†en MSN was enorm. Je gaat immers niet elke dag uit eten met zo'n gezellige groep en Marco Borsato.

Gisteravond was het heerlijk avondje gekomen en gingen Inge en ik richting Alkmaar. Gelukkig wist ik de weg naar het Karpeton, viel het verkeer mee†en waren we net op tijd om Marco de garage binnen te zien rijden en Nathalie een knuffel te geven. In Henry's was al een gezellig†hongerig groepje aanwezig. We hadden net ons drankje besteld toen we werden†uitgenodigd in een afgescheiden gedeelte van het eetcafť voor onze private party. Daar werden we verwelkomd door drie zoenen van Marco en Nathalie. Dat begon goed! De welkomstcoctail die daarna werd uitgedeeld, bracht de sfeer er gelijk goed in. Marco begon met een hele lieve speech waarin hij ons bedankte en wilde benadrukken hoe blij hij was met onze hulp. De fanclubdag is dit jaar echt heel goed verlopen en dat moest uitgebreid gevierd worden. Als we wilden mochten we met Marco op de foto, het eten dat wij niet wilden, zou hij wel opeten en ook voor knuffels waren we bij hem heel erg welkom †We mochten er goed misbruik van maken, super! Marco signeerde alle meet&greet foto's van de fanclubdag voor iedereen. Vervolgens werd het voorgerecht binnengebracht: Carpaccio! Dus het feest was compleet.

Iedere eerste vrijdag van de maand is er een 70-80's party in Henry's†en ook in ons gedeelte werden diverse hits uit die tijd gedraaid. Abba,†Dolly Parton, Madonna, wij†wisten er wel raad mee!†Af en toe een nummer uitgekozen door Marco die zich als een ware DJ ontpopte. De sfeer†was heel uitgelaten, gemoedelijk, ongedwongen†en vrolijk. Marco kwam met iedereen een gezellig praatje maken en stond ook af en toe met een glunderend koppie te genieten van alle vrijwillig†feestende vrijwilligers.†We gingen helemaal los op de dansvloer. Halverwege de avond draaide hij de muziek weer even weg om te vertellen hoe gezellig hij het vond en dat hij met Nathalie had besloten dit elk jaar te willen doen hihi! Nou, daar ben ik ook absoluut voor!

Om half 11 nam Marco afscheid van ons en had nogmaals een verrassing. Een leuke sfeerimpressie van de fanclubdag in de vorm van een†fotoboekje. Echt, het was te overweldigend voor woorden. Heerlijk, ik zit nog na te genieten van een droom die geen bedrog was! De knuffelfoto's zijn een feit geworden, die volgen als ik de foto's binnen heb! Hihi, ik ben gewoon helemaal jaloers op mezelf!

xx NienkeToegemailde foto's die het publiceren waard zijn:

†> Marco bekijkt foto's van Mila

>†en van de andere kant ;-)†

Heerlijke KNUFFFFFFFFFFFFF!!!> en daar is de (dood)knuffelfoto!!!

Heeeeeeerlijk!!!> hier ben ik ook te zien whahaha!

Waar zit mijn hand..?†> waar zit ik met mijn hand...?

†Gezellig met Tess!!!
"Zo tastbaar en zo dichtbij
Hou jij je vast aan mij"