Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Bedank etentje van Marco
Het is en blijft een bijzonder iets het bedank etentje van Marco voor alle vrijwilligers van de fanclubdag. Ik vind het zo super dat hij ons allemaal wil bedanken voor een dag flink genieten en flink hard werken. We doen het werk op de FCD met veel plezier en het etentje is dan ook een heerlijke manier om dat af te sluiten. Alle vrijwilligers leren elkaar steeds beter kennen en dan zijn alle ingredienten voor een gezellige avond al snel aanwezig!! Voeg daar nog een lekkere barman aan toe en het feest is compleet!
Vrijwilligerende fanclubdag
The days after de fanclubdag... Ohhh waar moet ik dit logje beginnen?? Mijn hoofd zit zo vol indrukken van een indrukwekkende fanclubdag, ik hyper en stuiter nog na. Er is weer zoveel gebeurd, laat ik maar gewoon beginnen bij het begin van de dag dan komt het vast goed, haha! De hele week stond al in het teken van de fanclubdag. Uitrusten en zorgen dat ik genoeg energie ervoor zou hebben. En wat ben ik blij dat ik het heb mogen meemaken van begin tot eind!
Marco was weer lekker!
Een avondje waarbij Marco met zijn bandje optreedt, is altijd superleuk. En als je hem dan weer een tijdje niet hebt gezien, dan is het extra lekker. Dit keer was het een klein besloten concert (+/- 6000 mensen) in de HMH en dat geeft altijd net een wat intiemere sfeer. De stemming zit er behoorlijk in, zeker als er eerst nog wat striptease acts zijn geweest... 

Jawel, ik had dit keer mijn fototoestelletje mee voor wat opleuk kiekjes.
"Vecht je voor geluk
Of tegen eenzaamheid"