Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Warchild friends in concert
Het is alweer donderdag vandaag en mijn verslagje over het War Child concert zit nog steeds in de pen. Laten we dat nu maar eens gaan uittypen!
 
Ik vind het War Child concert altijd zoiets bijzonders. De sfeer die er hangt, de saamhorigheid en de diversiteit van artiesten en helden op het podium, telkens weer in nieuwe en ongebruikelijke combi's maken dit concert tot iets heel unieks. Dat je daarmee ook gelijk het goede doel steunt en je weer realiseert hoe fijn het is om vrij te zijn, is mooi meegenomen.
  
Met het War Child concert merk je aan den lijve wat de energie van muziek met je doet. Ik kan me zo goed voorstellen dat kinderen met een oorlogstrauma zoveel steun hieraan hebben. Het laat je alle zorgen eventjes vergeten, je kunt de heftige gedachtes even achter je laten. Muziek is emotie. Tijdens het concert vertellen kinderen uit oorlogsgebieden wat ze hebben meegemaakt. Meestal hartverscheurende verhalen en elk jaar weer sta ik met kippenvel en tranen in mijn ogen naar hun verhalen te luisteren. Wat doen mensen elkaar een ellende aan in oorlog en wat ben ik "blij" dat ik met mijn kleine bijdrage toch iets kan doen voor die kinderen. Een avond vol emotie, bezinning en heel veel energie.
  
Dit keer was ik met mijn liefie Rob en zuslief Maayke. Het War Child concert heeft namelijk een hoog "dat vinden wij leuke muziek" gehalte voor ons allemaal. En dat komt niet vaak voor!! We hebben flink staan springen en swingen.
 
We hadden een plekje bemachtigd bij het trapje waar de artiesten de catwalk op gingen. Daar heb je toch altijd een soort kijkje achter de schermen. Je hoort wat er fout gaat, ziet de spanning en concentratie en... je houdt van die jonge grietjes die je oren eruit gillen om Yes-R en Ali B. En ze sprongen tussen ons in om met hen op de foto te gaan. Erg leuk, maar niet als Marco net afscheid nemen bestaat niet aan het zingen is!! Ze wilden ook graag met Marco op de foto, maar hij was bezig met zijn werk en ik snap niet dat mensen dat niet respecteren. Maar goed, ik heb hem succes gewenst, want ik zag al dat 2 van de 3 schermen niet werkten en daar wordt een perfectionist als Marco niet blij van! Ook heb ik Jackie (medewerker van Warchild in Noord Oeganda) nog even succes gewenst. Want ze stond zo zenuwachtig voor me. Dapper hoor dat ze zomaar een vol Ahoy durft toe te spreken.
 

 
Tot slot nog een fotootje van de gezusters Griffioen (Rob staat nog met een stukje neus achter Maayke). We hebben weer genoten. Ook waren we in 20 minuten van de parkeerplaats naar de snelweg in de goede richting. Super!! Na een goed doorstane blaastest, het blaasdebuut van zuslief, kwamen we weer heelhuids terug. Thuis heb ik nog even bij mijn eigen kind staan kijken, die heerlijk veilig lag te slapen in haar bedje. Kindsoldaten, brrr... hoe komen ze op het idee...
 
x Nienke

Bankie kopen?
Volgende week komen onze nieuwe bank en twee fauteuils. Heerlijk!! Het huis wordt beetje bij beetje ingericht en telkens komt er weer iets af. We hebben er even over gedaan om de juiste banken te vinden, want er zijn zoveel types en soorten en prijsklasses...
 
Nu hoorde ik dat onze nieuwe meubels dus volgende week bij de showroom worden afgeleverd en... onze oude bank moet nog steeds weg. Het is nog een prima ding en ik vind het eigenlijk zonde om 'm naar de vuilstort te moeten brengen. Het is een antraciet grijze leren bank en ziet er nog goed uit. Helaas hebben mijn advertenties op marktplaats, speurders en tweedehands.net nog geen kopers opgeleverd. Vandaar ook nog een poging op mijn log, wie oh wie heeft er nog baat bij een goeie bank of kent iemand die deze bank nog een liefdevol thuis kan geven?
 
Te koop: een donker antraciet leren bankstel, tegen zwart aan.
Driezits bank, 1.90 m. breed, 0.86 diep, 0.84 hoog. De hoofdsteunen zijn omhoog en omlaag verstelbaar (zie foto's). Mee te nemen tegen elk aannemelijk bod! We zaten te denken aan 75 euro. Laat je mailadres achter als je interesse hebt!

 

 

 
Bij deze wil ik ook nog graag iedereen ontzettend bedanken voor het stemmen op onze trouwfoto, we hebben de dinerbon gewonnen!! We gaan lekker uit eten als deze binnen is. Super dat jullie allemaal geholpen hebben.
 
x Nienke
"Oh, ik schreeuw om jouw liefde
Maar zwijg als het graf"