Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Avondje Marco-en
Jaaaaaaaaaaa, ik ben even aan het stuiteren hoor en moet het gewoon even kwijt. En waar kan dat beter dan hier? Inge belde me vanmiddag of ik zin heb in een concert van een bepaald iemand... *STUITER* Bedoel jij wie ik denk dat je bedoelt?? 

*GRIJNS* Joepiee!! Marco, morgen komen we de HMH onveilig maken!!

Zo ging ons telefoongesprek ongeveer... Morgen gaat de kolf mee en doen we het wat rustiger aan dan normaal, maar we zijn erbij! Eindelijk weer iets anders dan visite, baby Nathan, zusje Mila, visite, voeding, poepluier, nog meer visite en goh wat leuk, weer visite... Heerlijk allemaal natuurlijk en ik geniet daar enorm van, maar een leuk uitje, daar ben ik best wel aan toe! De zaterdag is bezet! En zondag.. weer een leuk uitje, dan gaan we de verjaardag van paps ruig vieren. Tralalala, zo'n zin in het weekend!

Oh ja, en nu ik toch ingelogd ben, zal ik ook nog een fotoupdate van Nathan maken onder lees verder... Anders is het zo'n kaal fotoloos logje, haha!
Broer en zus
Uiterlijk hebben Mila en Nathan veel van elkaar weg en ook de geluidjes die ze maken, zijn precies eender. Het huiltje van Nathan is alleen een stuk krachtiger en hij lijkt ongeduldiger dan Mila. Vooral als het om voeding gaat!! Ik heb van de week eens tussen de babyfoto's van de eerste drie weken zitten kijken en vond een aantal leuke vergelijkingen.

Zoek de verschillen... Wie van de twee is Nathan en wie is Mila? Zien jullie het?
Ik vind die twee zo op elkaar lijken! En hier nog twee van diezelfde blikken/fronsjes...Dat zijn nou mijn droppies. Rara, wie is wie?

Oh en dan is het natuurlijk ook tijd voor een recente foto van broer en grote zus samen!


OK, nog eentje dan! Hier een met wederom dezelfde blik...

Geboortekaartje
Voor degenen die we geen geboortekaartje van Nathan konden sturen, heb ik een digitale versie ingescand. Er zit ook nog een leuk verhaaltje aan hoe het kaartje tot stand is gekomen. 

Klik op lees verder...
Nathan een week oud
geboortebordZo de kraamhulp is weer naar huis, ik kan weer eens achter de pc kruipen! Gelukkig hebben we vanaf dag vier volledige kraamzorg gekregen, dus daar heb ik van genoten en bijna niks anders gedaan.

Tijd om eens te updaten en op veler verzoek wat foto's te plaatsen van onze nieuwste kanjer...

Ons huis zag er in elk geval feestelijk uit met de net gelande ooievaar. Helaas is het beestje alweer doorgevlogen naar een ander gezin.
"Elke tegenslag
Pareer je met een lach"