Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Stemhulp gevraagd!
Ik doe af en toe mee met een fotowedstrijd, want ik heb nogal wat leuke foto's. Zeker als je een lekker prijsje kunt winnen, ben ik er wel voor in. Dus ja, het is weer eens zover, ik doe mee! En niet met zomaar een foto, nee met een trouwfoto! Een heerlijke herinnering, op een heel persoonlijke manier door mijn lieve vriendin Nathalie op de gevoelige plaat vastgelegd. Een cd'tje met meer dan 600 foto's kreeg ik van haar. En alle foto's zijn super geworden. Nog regelmatig snuffel ik door de foto's om van het speciale gevoel van die dag te genieten. Maar goed, mijn romantische geest dwaalt af.
 
We doen mee met een fotowedstrijd voor trouwfoto's en je kunt een dinercheck van 50 euro winnen. Niet verkeerd al zeg ik het zelf. Onze foto ging vanaf het begin heel goed en we staan nu vierde. We lopen nog wel een stem of 122 achter op de nummer 1, dus het zal wel erg lastig gaan worden. Maar goed, we gaan het gewoon proberen. Lezers van mijn logje, ik roep u allen op:
 
Willen jullie alsjeblieft allemaal een keertje stemmen op onze foto deze maand? Je kunt per IP-adres een keer stemmen, dus als je toevallig op je werk ook nog een pc hebt staan...
 
Klik op deze link: Stemmen
En stem op deze foto:
 


 
Alvast bedankt voor jullie stemsteun!!
Ik ben heel benieuwd of we nog hoger kunnen komen dan no. 3!
 
x Nienke
Dierenpark Amersfoort
En dan update no. 3 ook maar gelijk, want we zaten niet stil deze week. Gisteren zijn we naar Dierenpark Amersfoort gegaan met opa Kwakkel en de rest van de familie. Ik zal maar niet proberen uit te leggen welke familie dat nu weer is hihi! Met gescheiden ouders, heb je er een hoop! Anyway, opa Kwakkel organiseert elk jaar een leuke bijeenkomst met de familie en wij zijn daar altijd hartelijk welkom. De afgelopen jaren ging het niet zo goed met oma en konden ze geen echte activiteiten meer ondernemen. Toch hielden ze deze dag zo goed mogelijk in ere en dit jaar, het eerste jaar zonder oma, was opa dapper genoeg om toch weer iets leuks te verzinnen. En dit keer dus een dagje rondrennen in de dierentuin. Ook al zijn de jongste kleinkinderen alweer een jaar of 11, de dierentuin blijft leuk!
 
Wij waren gaan rijden toen Mila moest gaan slapen, zodat ze minder last heeft van haar wagenziekte. Ook dit keer lukte het en zijn we droog aangekomen in Amersfoort (mede dankzij chauffeur Rob hihi). Het is een prachtige dierentuin met hoge bomen en veel doorkijkjes. Ik ben al tijden niet meer in de dierentuin geweest en als je daar met een kind bent, zie je de wereld weer heel anders. Ik heb dan ook genoten van Mila die alle dieren voor het eerst in het echt zag. Ze kende met haar 21 maanden alle dieren bijna uit haar hoofd. Olifant, pin-win, tijger, famengo, sirafjes, bok, apie, neushoorn (eerst was het een niet-olifant), kameeeeel, schapie, uil. Struisvogels kende ze dan weer niet, dat vond ze eendjes hihi!
 
Om 16.00 uur gingen we verzamelen bij een restaurant om wat te drinken en Mila ging nog even met oma Pauline in de draaimolen. Prachtig allemaal.. Om 17.30 uur kregen we een rondleiding van een verzorgster en gingen we de dieren naar bed brengen. We gingen langs de apen, olifanten, neushoorns, giraffen langs om ze naar de nachthokken te begeleiden en een verhaaltje te horen over hun slaapgewoontes en bedrituelen. Erg leuk, leerzaam en bijzonder om te zien. Je wandelt als enige bezoekers nog door het park en je hoort alle dieren veel harder. Ik vond het een erg leuke dag!
 
Giraffen in het nachtverblijf:

 
Stappen tussen opa Henk en oma Plien:

 
x Nienke
Wederom tante geworden
Hoe blij kun je zijn met een verlossend telefoontje. Gisteren hoorden we al dat onze schoonzus naar het ziekenhuis was om te bevallen. Twee uurtjes later kregen we eindelijk het bericht dat ze was bevallen van hun eerste kindje, dochtertje Roos  Wat duren die uren dan ineens lang...
 
Is het geen plaatje?
 

 
Geboren: 09-09-06 om 12.02 uur, 4100 gram, Roos van der Putten.
 
Wat een prachtig kindje, volle bos met donker krullend haar... En mijn nep/stiefbroer is helemaal in de wolken, en terecht! Wat een moppie.
 
xx Tante Nienke
Madonna confessions tour

Vorige week maandag ben ik naar het concert van Madonna geweest. Madonna heb ik door de jaren heen altijd erg bewonderd en ik vind haar muziek op zijn zachtst gezegd inspirirend en erg geschikt voor sfeerbepaling.
 
Nog nooit had ik een concert van haar gezien, want je moet er toch behoorlijk wat moeite voor doen om kaarten te bemachtigen. En ook bij deze tour zou ik er niet bij zijn. Tot er een uitnodiging van een hotel waarmee wij veel zaken doen binnenkwam op mijn werk. Of we mee wilden naar het concert van Madonna...
 
Ik en mijn collega mochten erheen en we kregen vooraf nog een driegangen diner aangeboden van het hotel. Daarna werden we met een taxibusje naar de ArenA gebracht en zouden we ook weer opgehaald worden. Heerlijk relaxed dus! Gelukkig hadden we zitplaatsen. Het was wel ver weg, maar alles was toch goed te zien. We zaten 2e ring, net voor de bocht.
 

Ik hou van de sfeer rondom concerten. De opgewonden spanning en het ongeduld van het publiek. Rond 21.15 uur kwam La Madonna eindelijk op in een ronde discobal. Madonna, voor mijn neus! Ik moest wel even slikken hoor! Het concert zelf vond ik helemaal fantastisch. Alles was af, compleet en tot in detail overdacht. De show was vol van apekooien, kunstige dans en video's. De ophef rondom het kruis vond ik nogal overdreven. Vooral als je de boodschap erachter ziet. Madonna is inherent aan ophef en spectakel, zeker rondom het geloof. Ach, ik kan me er niet zo druk om maken. Vond het allemaal kunstig in elkaar zitten. En Madonna, ja, dat is een icoon. Heerlijk hoe zij sexy kan dansen.
Rollend over de catwalk.
 
Het publiek vond ik niet echt wildenthousiast. Het is natuurlijk bovenin de ring anders dan vooraan bij het podium. En Madonna doet haar eigen show en probeert niet heel erg het publiek mee te krijgen. Meer dan een "put on your dancing shoes", "show me your hands" en meezingen met "time goes by, so slowly" kwamen we niet. Maar daarentegen was het een spectaculaire show met een hoop entertainment om naar te kijken. Rond 00.30 uur was ik weer thuis en lag ik nog na te stuiteren. Doe mij maar vaker zo'n relatiegeschenk
 
I confess: Madonna I love you!!
 
x Nienke
 

"Je kijkt jezelf aan en denkt
Ik heb het leven lief"