Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Mega-update
Anderhalve maand zonder internet, wat raak je daar snel aan gewend! Ik heb mijn tijd nuttig besteed met het structureren van mijn huisje, genieten van mijn dochter en mezelf verwennen. Ik zal in vogelvlucht wat hoogtepuntjes laten zien waar ik fotootjes van heb!
 

15 augustus:
 
De schoolfotograaf komt langs op Mila's kinderdagverblijf. Het is megadruk en de betraande oogjes, snottebellen en rode neusjes zijn er niet van de lucht. Mila is na anderhalf uur wachten aan de beurt. Verlegen duikt ze weg voor de onbekende fotograaf en zijn metgezellen.
 
Hoe vinden jullie haar eerste officiële foto geworden? Het is in elk geval een hot verzamelsitem geworden bij opa's, oma's, tante's en ooms!


18 augustus:
 
Het is heerlijk weer en ik heb zin om anders te doen dan normaal. We gaan lekker picknikken in de tuin! Kleedje erbij, broodje maken, flesje ranja en mama een paar broodjes gezond. Eet smakelijk!

1 september:
 
Mijn bloedeigen nepbroer Marco is vandaag getrouwd met zijn Marguérite in de molen van Nootdorp! De molenaar had de molen in de vreugdestand gezet en het nieuwbakken echtpaar mocht de molen weer in bedrijf zetten. Het was een mooie dag met veel verliefde momenten. Heerlijk!!


11 september:
 
Opa en oma zijn 60 jaar getrouwd en alle familie is erbij aanwezig. Zoals je ziet, houden ze nog altijd heel veel van elkaar!! Uniek om dit mee te kunnen maken, vooral omdat oma erg ziek is. Ze heeft de ziekte van Parkinsson en ze heeft niet veel reserves meer over. Haar geest is heel sterk, dat bewees ze deze dag! 14 september:
 
Mila krijgt de truc van het gaan staan door! Optrekken aan de spijlen en dan koekeloeren maar! Ze slaakt een overwinningskreet als het haar is gelukt. Helaas weet ze nog niet goed hoe ze moet gaan zitten en dat ze zich moet blijven vasthouden om rechtop te staan. Ik moet haar nu goed in de gaten houden.

 


16 september:
 
Mijn bloedeigen nepbroer Dave zit in een band en zij hebben een CD uitgebracht: Beachyhead. Op vrijdag hadden zij de CD presentatie in de Rockbar De Wurft in Noordwijk. Uiteraard wilden we daar bij zijn. Loes en Theo kwamen ook naar ons toe, dus Theo kon mooi met ons mee om zijn zoon te supporteren. Uiteraard hebben we de CD ook gekocht (en buttons en een shirt en...). Ik vind het een lekker relaxte-niets-aan-de-hand CD.


18 september:
 
Uitje met mijn werk! Samen met Rob rijd ik naar Lelystad waar we aan boord gaan van een groot driemaster zeilschip. Helemaal geweldig! Lekker uitwaaien op het dek, daarna een uitgebreid diner en ter afsluiting lekker dansen op de dansvloer. Fantastisch zo'n ontspannen dagje uit!


De afgelopen 3 weken is Mila aan het oefenen geweest met kruipen, klauteren en staan. Ze is er best goed in geworden en ik ben haar constant kwijt, ligt ze ergens onder de meubels, hihi! Ook heeft ze 2 tandjes erbij. Het gaat goed met onze vrolijke jongedame en ook met haar papa en mama!


 
Het was weer een leuke maand! Jullie zijn weer helemaal bijgekletst ;-)
 
Tot gauw weer!
 
Knuffels van
"Nooit heb ik spijt gehad
Nooit een moment!"