Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Nathan is geboren!!
Ons ventje is er!!! 

NATHAN is geboren op VRIJDAG 24 AUGUSTUS om 4.01 uur

En ik ben er nog! Hihi! Uiteraard maar even snel, want er moet flink gerust en genoten worden van ons tweede kindje... Veel herkenbare nieuwigheden, verwondering, bewondering. Ook een tweede keer is het weer zo bijzonder!

Enige minpunt is dat we al 2 dagen zonder kraamhulp zitten, omdat er geen personeel meer is. Nathan komt tijdens een geboortegolf ter wereld. Aan de overkant van de straat werd ook een jongetje geboren, 1 minuut later dan Nathan en ook vrienden van ons kregen hun zoontje op dezelfde dag!  

Mila is helemaal onder de indruk van haar broertje en reageert heel lief op hem. Kortom we genieten van elk bijzonder moment!

Later volgen ongetwijfeld meer logjes over ons opnieuwbakken gezinnetje. Gelukkig heeft Nathalie al een uitgebreid bevallingsverslag op haar logje geschreven:
nathalie.borsatoweblog.nl/log.php

Omdat beelden meer zeggen dan woorden hier een paar foto's van Nathan.

Nathan net geboren in ziekenhuis

Nathan net thuis

Bij papa
Bij papa Rob in het ziekenhuis

Thuiskomst en kennismaking met grote zus Mila
Thuiskomst en kennismaking met grote zus Mila

Bij mama Nienke, thuiskomst
Bij mama Nienke

In de wieg
In de wieg

Iedereen onwijs bedankt voor alle berichtjes en lieve meeleven. Nathalie heeft zelfs tijdens het weeen opvangen nog jullie reacties voorgelezen op het vorige persbericht. Goeie manier van tijdverdrijf tijdens het lange wachten.

x Nienke
Weeën...?
*PERSBERICHT*

Nathalie vertoont alle voortekenen dat ik vandaag ga bevallen. Ze is het afgelopen half uur 6x naar de wc geweest... 

De alleroogstzwangere dame die al 41 weken en 3 dagen zorgvuldig aan het broeden is, vertoont eveneens hoopvolle tekenen. Zij werd wakker met lichte kramp en licht bloedverlies en dit valt onder de symptomen van een beginnende bevalling. Om 9.30 uur zal zij in het ziekenhuis aankomen voor haar afspraak bij de gynaecoloog waarna ze vandaag naar hoopvolle verwachting de verloskamers mag betreden.

Laat het grote persen maar beginnen!!!

Puffen jullie mee?? Ik hoop het zo... Mijn motto van vandaag, laat maar komen wat komt!!!

*einde persbericht*
41 weken zwanger
Tja, 41 weken en 1 dag zwanger en still counting!! Nog steeds geen beebje, we weten nog niet hoe hij/zij eruit ziet en wanneer dat zal gaan gebeuren. Ik ben nu in de fase van totale ontkenning dat het kindje ooit nog spontaan gaat komen na zoveel dagen waarin er niks gebeurt. Er is wel wat aan het rommelen, maar niet noemenswaardig. Vier harde buiken in het half uur ofzo en dan weer een tijdje niks. Ik verveel me nog steeds niet, lekker uitrusten, boekje lezen en msn'en met alle nieuwsgierige en meelevende dinnetjes en familie. Maar ik ben onderhand wel toe aan de volgende fase!!

Oh en ik heb mezelf "gesimpsonized", heb ik van mijn zusje afgekeken. Niet dat het lijkt want er zit geen zwangere Simpson bij, maar je moet wat.En ook nog maar weer eens een fotootje plaatsen dan... Ik kom er net achter dat mijn laatste foto van 40 weken en 4 dagen is. Dus daar kunnen we ook weer nieuwe van gaan maken, nieuwe weken, nieuwe kansen, haha!

Lief trouwens dat iedereen zo meeleeft en meewacht. Bedankt voor alle berichtjes. Ik ga maar uit van een inleiding met 42 weken, kan het alleen nog maar meevallen!!

Oh en net belt mijn paps op...
Hij en Pauline wonen een uur hier vandaan en ze komen zo gezellig bij ons patatjes (noemen we altijd vadertat) eten, haha! Zo lief! Ze vreten zich thuis natuurlijk ook op van de spanning en er gebeurt al zolang helemaal niks... Echt een superactie van mijn paps! Ik ben helemaal happy!!!


x Nienke en beeb
Check bij de gyn
Aangezien iedereen zo lief meeleeft met de laatste loodjes, wilde ik nog even aan meldplicht doen vandaag! Want ondanks de gunstige horoscoopvoorspelling voor vandaag is er nog niets gaande in mijn buik. Wel voel ik me weer een stuk beter nu ik bij de gyn ben geweest voor een check-up... Het is altijd spannend of alles goed gaat met je kindje waar je zo nieuwsgierig naar bent.
Voorspellingen...
Hmmmm mijn horoscoop voor morgen ziet er hoopvol uit:
"Het is nog geen nieuwjaar, maar dat betekent niet dat het geen tijd is oude bagage eruit te gooien en ruimte te maken voor nieuwe zaken. Dit geldt voor alle gebieden van je leven, dus geen project of persoon overslaan..."


Dus dan weten jullie het, morgenochtend zit ik bij de gynaecoloog voor een hopelijk laatste check up van mijn zwangerschap!

x Nienke
Overtijd

13 augustus D-DAY!!!

Tja en toen ging die uitgerekende datum stilletjes voorbij... Ik had met mezelf de afspraak gemaakt dat ik minstens tot de 40 weken mijn eigen ding moest blijven doen en niet mocht hyperen of ongeduldig mocht worden en dat is me best goed gelukt. Maar nu ben ik die dag voorbij. Een heel bizar gevoel dat je elk moment kunt gaan bevallen. Gelukkig is alles er klaar voor, inclusief mama! Ik verveel me nog niet en ben het ook nog niet zat. Daar is het zwanger zijn ook te bijzonder voor. 

Maar om de wachttijd een beetje te doden, heb ik een kleine compilatie gemaakt van de nesteldrang bezigheden de afgelopen 9 maanden. Want we hebben het nodige aangepakt in huis!

Vastleggen van zwangere buik
De maanden van voorbereiding op de nieuwe baby zijn bijna voorbij... Ik ben vandaag alweer 39 weken en 2 dagen zwanger!! Het zwanger zijn, heb ik beide keren als heel bijzonder ervaren. Wellicht is dit de laatste keer, dus ik had me voorgenomen mijn groeiende buikje op allerlei manieren vast te leggen. Deze unieke tijd komt misschien nooit meer terug, en ik zou het zo graag willen vasthouden!
"He joh we moesten ons schamen
De wereld is van ons samen"