Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Geslaagd!!!
Vandaag is roze, de kleur van zijn rijbewijs. Vanaf vandaag is Rob de chauffeur van Nienke!!!
 
 
 
yesssssssssssIk ben zo onwijs trots op mijn liefie!! Hij heeft weer foutloos gereden en hoefde zijn bijzondere verrichtingen niet meer te doen. Die waren vorige keer al perfect en hij had dezelfde examinator. Een bochtje draaien was voldoende. Waaaaaaaaaaaahh heerlijk dit! Na drie jaar ben ik niet meer de enige chauffeur, fantastisch. Ben zo blij!!! Ik ga even een feestje vieren met Rob!
 
x Nienke
 

Duimen
duimen draaienWillen jullie allemaal heel hard meeduimen, want mijn Rob  gaat strakjes om 14.00 uur afrijden met de auto!!!
Succes liefie!!

 
Vakantieman gezellig he?
Gisteren zijn we teruggekomen van onze vakantie. We zijn acht dagen naar de stacaravan van opa Sjaak en oma Gerda gegaan in Beekbergen. We hadden leuke plannen die we uiteindelijk allemaal hebben kunnen uitvoeren, ondanks het wisselvallige weer. Hoor ik daar verzoekjes om een verslagje? OK, komtie dan!
 
We hebben de auto in de stromende regen ingepakt. Onderweg was het een en al regen en bij aankomst in Beekbergen, werden we verwelkomd door een flink onweer en Beekbergen deed haar naam eer aan. Rondom onze stacaravan was een ware beek ontstaan! Heerlijk weer dus om lekker uit te pakken en ons een beetje wegwijs te maken in het huisje. Vakantie, eindelijk!
 
De volgende dag hebben we gelijk even boodschappen gedaan. Rob ging een heel eind fietsen en bleek een rondje van maar liefst 50 km te hebben gemaakt naar de Posbank. Ik bleef lekker thuis bij Mila met een boekje in de tuin.
 
Grootste waterval van Nederland (halverwege)Dinsdagochtend zijn we met zijn drietjes een eind gaan fietsen. Mila voorop bij papa en van het stiltegebied was gelijk geen sprake meer. Ze zong de hele buurt bij elkaar. We zagen nog wel een eekhoorntje verschrikt wegspringen, maar verder was het wild ver te zoeken. We zijn even gestopt bij de grootste waterval van Nederland (maar liefst 15 meter hoog!!) om daarna een plekje te zoeken om te picknicken. Gelukkig vonden we een prachtige houten picknicktafel op een grote heuvel waar we konden zitten. Toen we net zaten met onze boterhammetjes begon het te regenen. Dat werd dus een picknick onder de paraplu met zijn drietjes! Erg gezellig en weer eens iets anders, haha! Helaas werd het wel wat koud en nat ondanks die plu dus zijn we daarna weer naar huis gefietst. Uiteraard namen we de alternatieve route die we ook weer alternatief terug mochten rijden, omdat er een hek tussen ons en de weg zat die niet meer weg ging... Gelukkig hoefden we maar een kwartiertje terug over de crosscountry paadjes van zand, boomwortels en gras... 
 
Koningin Wilhelmina Toren paddo'sWoensdagochtend zijn we naar een heus pretpark gegaan dat voor peuters en kleuters ook erg leuk bleek. Ik had wat mijn twijfels of Mila de attracties in Koningin Juliana Toren net zo leuk zou vinden als wij in gedachten hadden. Gelukkig waren er veel rondrijdende karretjes die niet hoog of snel gingen en waar ze samen met papa of mama in kon. Glijbanen, draaimolens, een grote speeltuin, een picknickbos en autootjes en beestjes om in rond te rijden. Echt geweldig. Gelukkig waren de rondjes niet al te lang waardoor je ook niet lang in de rij hoefde te staan. Dat scheelt een hoop, want het ongeduld slaat toch vaak wel toe bij alle kleintjes in zon rij. Maar ook daar was rekening mee gehouden, want er was in de rij al een heleboel te zien aan poppetjes, beestjes en muziekjes. We zijn wel tot 14.30 uur in het attractiepark gebleven, want we hadden het zo enorm naar ons zin. Er was ook geen reden om eerder naar huis te gaan voor een slaapje ofzo, want Mila was de hele dag gezellig. Eigenlijk waren wij vermoeider dan Mila dus besloten we weer huiswaarts te keren met een enorm voldaan gevoel. Zie hier de impressie van een dagje veel pret!
 

Draaimolen, Dunnie Duck

Superhoge glijbaan met paps

Kabouterbos in egeltje bekijken

Op een paartie


 
Mila en Rob op de hei LoenermarkDonderdagochtend zijn we gaan wandelen op de Loenermark. Een rondje van 6,6 km door het bos, over de heide en langs de schaapskooi. Mila zat lekker in de wandelwagen en liep af en toe een stukje met ons mee. Onderweg werden we overvallen door een regenbui en natuurlijk hadden we het regenscherm van de kinderwagen nog in de auto liggen. Dus eindigden we weer met zijn drietjes onder de plu. Ach, van een beetje water word je alleen maar wat nat, daardoor laten wij ons niet van de wijs brengen. De schaapjes waren door de regen ook aan het schuilen en konden we die dus alleen van veraf bewonderen. Gezien de donkere wolken en het gedonder achter ons, zijn we ons niet meer in de richting van de schaapjes gegaan. Gelukkig stonden er in de schaapskooi nog twee achtergebleven schaapjes.
 
Vrijdag zijn we gaan shoppen in Apeldoorn. Dat was niet echt een succes met Mila erbij, want ze wilde alleen maar ravotten tussen de kleding en de roltrappen. Maar goed, Rob heeft een mooie broek kunnen uitzoeken en voor Mila heb ik een mooie winterjas, handschoentjes, schoentjes, broek en truitje kunnen scoren. Tja en toen was er voor mij geen tijd meer. Na een korte picknick wilden we naar het kanaal om te kijken of er nog bootjes te zien waren. Helaas geen bootjes en wel weer een flinke bui. Dit keer hadden we wel het regenscherm voor de kinderwagen bij ons maar niet de plu, dus hoogste tijd om weer richting auto te lopen en naar huis te gaan. We eindigen de dag weer met een flinke onweersbui. Gelukkig zaten wij lekker knus in ons huisje en vermaakten wij ons best! 
 
DE kinderstoel van vroegerZaterdag is het de hoogste tijd mijn tante Kokkie en nicht Wies in Dieren met een bezoekje te vereren. We zaten nu maar 14 km van hen vandaan. We wilden met het stoomtreintje van Beekbergen naar Dieren gaan, maar volgens Kokkie was dat voor een peuter niet echt een avontuur. Je bent al gauw een uur onderweg en die trein is op zich niet echt een attractie. Dus we zijn gewoon met de auto gegaan. Tante Kokkie had allemaal vooraf bedachte verhaaltjes in haar huisje klaargezet. Zo zat er een hele dikke knuffelbeer aan een tafeltje op een peuterstoeltje. Mila ging gelijk met deze nieuwe Bolleke aan de sleep. Het was liefde op het eerste gezicht. Buiten stond de oude kinderstoel waar ik en Maayke vroeger in gezeten hebben. Dit is niet zomaar een kinderstoel, maar eentje die nog door mijn vader nog in elkaar is gezet! Een kinderstoel die tevens als auto of tafel en stoel dienst kan doen. Daar zijn al heel wat speeluurtjes op doorgebracht. Het was super om Mila te zien spelen op het ding dat ik nog uit filmpjes van vroeger ken. Binnenkort hopen we m mee naar huis te kunnen nemen, want dat enthousiasme dat mijn moeder voor de stoel had, voel ik ook! Tante Kokkie had nog een verrassing voor ons, want ze blijkt naast de kinderstoel, ook nog de Stad van Fisher Price te hebben bewaard. En die mochten we meenemen naar huis. Mila vindt het mega interessant al die poppetjes, autootjes en vele deurtjes. Bij mij vieren de herinneringen hoogtij. Om half acht gaan we weer huiswaarts en daar speelde Mila nog een tijdje met de prachtige stad. even tanken, tssssssssss, pos, er is pos , deurtje open, deurtje dich, isse auto/hondje nou ebleven? Heerlijk om naar dat geklets en gespeel te kunnen kijken zonder dat je iets anders hoeft te doen. Live entertainment waar ik uren naar kan kijken.
 
Zondag regent het heel veel en vaak en ook komt er af en toe onweer voorbij. We besluiten een lekker relaxed dagje in en om het huisje te houden en alvast wat dingen in te pakken en schoon te maken.
 
Maandag zijn we om 12.30 uur weer vertrokken naar huis. Onder uitgeleide van wederom enorme regenbuien. Wat ons betreft was het een supervakantie. We hebben alle plannetjes die we vooraf in ons hoofd hadden, kunnen uitvoeren. En op wat regenbuitjes na hebben we geen tegenslagen gehad. Lekker uitgerust en uitgeslapen. Mila bleef voor de gelegenheid ook elke dag stil tot 9.00 uur en zelfs dan moesten wij haar nog uit bed halen. Heerlijk zon vakantie. Nu nog een weekje lekker thuis om wat klusjes in huis te doen en wat mensen te bezoeken. De schotten op zolder zijn in elk geval al klaar. Hopelijk kunnen we ook het vloertje erachter nog maken. Dat zou super zijn. En... die supermooie bank die we een half jaartje geleden gezien hadden, hebben we nu bij elkaar gespaard (hartelijk dank belastingdienst voor het storten van de teruggave). Die gaan we dus ook bestellen als alles meezit. Dit is een vakantie naar mijn hart. Lekker bijkomen en allemaal leuke klusjes afronden!
 
x Nienke
Noa is geboren!!!
Trotse tante NienkeZe ís er!!
 
Gisteren, 4 augustus, om 13.52 uur hebben de broer van Rob en zijn vrouw hun eerste kindje op deze wereld gezet. Het is een schattig meisje geworden met de prachtige naam 
 
Noa
 
en ze weegt 3285 gram. Ze ligt nog op de couveuseafdeling om bij te komen van de zware, acht uur durende bevalling. Ze is met de vacuumpomp gehaald en heeft nog een onregelmatige ademhaling. Als dat allemaal onder controle is, mag ze met paps en mams naar huis. Gelukkig maken moeder, kind en uiteraard ook vader het helemaal goed. Hopelijk mogen ze gauw naar huis om met zijn drietjes van deze speciale kraamtijd te genieten.
 
Vandaag zijn Rob en ik natuurlijk gelijk even bij ons gloednieuwe nichtje gaan kijken dat op een wel heel speciale dag geboren is: onze trouwdag! Ze lag nog aan wat controle apparatuur en op haar wangetje prijkte een stom stickertje. Maar dat mag de pret niet drukken, met heel veel trots presenteer ik jullie ons kleine nichtje Noa:
 
Kleine Noa
 
Noa op de couveuseafdeling
 
xx van een trotse tante
"Ik zal niet in je weg gaan staan
De deur staat open, jij mag gaan"