Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 mopjes ;
en 2 gast mopjes .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
De nieuwe Kinderen is uit!!
 
Het septembernummer van het maandblad Kinderen is uit!! Niet vergeten te kopen he, Mila en ik staan op pagina 60!! :-) Ik ben megatrots op het resultaat en ben heeel benieuwd wat jullie ervan vinden!
 
P.S: mijn modem is echt kaduuk, ga 'm binnenkort hopelijk vervangen! Ik kan het artikel dus helaas niet scannen voor mijn logje, zit er niets anders op dan 'm zelf te halen.
 
 
 


Marco Borsato & Friends in concert voor Talpa
Helaas is mijn modum thuis stuk, dus ik update mijn site heel even snel vanaf mijn werk!! Het concert gisteren was helemaal GEWELDIG!! De sfeer zat er in de bussen al flink in en tijdens het concert werd dat alleen maar beter. Wat wil je ook als je bij zoiets speciaals aanwezig mag zijn, iedereen had er overduidelijk zin in. Dit zijn echt de mooiste krenten uit de pap! Stel je deze setting voor: Een klein openlucht theater met houten bankjes tussen hoge bomen, een intiem podium, een klein watertje en geen hekken. Iedereen in het wit, VIPS in het publiek, een flinke dosis happy people die al meer dan vier uur opgetogen wachten op wat komen gaat. Ik ging dan ook helemaal los en dat is een heerlijk gevoel!!
 

© Caprera Openlucht Theater
 
Ik heb weer een hoop bekende moppies gezien, gekust en geknuffeld, wat krijg ik daar een energie van :-) Hoezeer het een dolle, witte boel was, kun je wel zien op de volgende foto.
 

© Nathalie Thielen
 
Marco zong de volgende nummers:
Binnen
Ik leef niet meer voor jou
Je hoeft niet naar huis vannacht
Lopen op het water (duet met Sita)
Voorbij (duet met Do)
Nooit meer een morgen (met Beau van Erven Dorens alias Ali B) 
Margherita
Dromen zijn bedrog
 
Xander zong:
Blijf bij mij
Saturday night (van Herman Brood) 
 
Guus Meeuwis zong: 
Geef mij nu je angst
 
Di-rect zong:
Hungry for love
Webcam girl
xx Nienke
Marco Borsato Sensation ~ The White Edition
Het is WIT, het is MYSTERIEUS en het beloofd een prachtig spectakel te worden!!! Marco Borsato & Friends (o.a. Do, Sita, Di-rect, Guus Meeuwis) in concert voor de nieuwe tvzender Talpa. Een grote actie met karaoke in de Talpa-truck, crea-bea met logo's, sms-actie en het Talpa Memory Spel... Hard was ik aan het Talpa-gamen, zonder enig resultaat, want met een score van 9-10 seconden sta je niet in de top 6. Ik had de hoop al opgegeven bij het concert aanwezig te mogen zijn.. Totdat ik maandag een telefoontje kreeg van een stuiterende Marijke. Ze had Annemarie(mimi) op MSN gesproken en.... zij had een kaartje over , of Marijke toevallig nog iemand wist... Nou heeeeeel gelukkig wist ze mij! Hihi! Ik heb de hele middag stuiterend op mijn werk gezeten.
 
Annemarie, echt onwijs bedankt dat je mij hebt uitgenodigd! Je bent een schat en een dappere dodo dat je in die enge truck hebt durven zingen!! Ik ben trots op je.
 
Heerlijk, ik wilde graag weer wat meer dingen gaan ondernemen, ook zonder kind. Komt gelijk zoiets gaafs op je pad! Ik ben helemaal hyperdepieper hihi! Vanmiddag ga ik maar eens al mijn witte outfitjes uit de kast trekken! Het begint weer, wat moet ik aan??!  (>maar dan wit hihi)
 
Ik heb er zin in, we gaan weer springen en een hoop lieve dinnetjes weer ZIEN!!
 
xx Bouncing Nienke
Een jaar getrouwd
Vandaag is het alweer een jaar geleden dat Rob en ik zijn getrouwd! We gaan vanavond lekker saampjes uit eten, even heel bewust als man en vrouw en niet als mama en papa  Mooie herinneringen ophalen van ons leven samen. Het is heerlijk weer, net als vorig jaar. Toen was het alleen nog heel wat graden heter.
 

 
Gisteren zijn Nathalie, Aron en Asmara hier geweest. We wilden naar het strand, maar de regen stuurde dat plannetje in de war. We zijn uiteraard niet voor een gat te vangen, dus hebben we na een duik in de speeltuin de speelgoeddozen uitgepakt. Zowaar verrees er in de woonkamer een heuse speeltent! Helaas is deze tent dezelfde middag nog overleden hihi! We zijn uiteindelijk om 16.00 nog even naar zee gereden. Daar was een kleine kermis en Aron en Asmara mochten een rondje in de caroussel. Aron in een heuse tank en Asmara op een hobbelpaardje. Helemaal geweldig natuurlijk. Daarna zijn we een strandtentje ingegaan en toen brak zowaar het zonnetje nog even door!! Op het terrasje genoten we van een goed gesprek, twee lekkere tosti's en Waldcornbroodjes Carpaccio en de kids van een lekkere, stroperige pannenkoek en van flink wat zand en schelpjes...
 


 
Ik heb wederom een heerlijke dag gehad!! Door deze uitstapjes realiseer ik me dat mijn wereldje weer groter mag worden dan alleen Mila en de huiskamer. Eindelijk begint het weer te kriebelen, het zijn allemaal stapjes in de goede richting. De "oude" Nienke komt weer meer naar boven drijven!!
 
xx Nienke
"Voelbaar is ons verlangen
Het lijkt wel of nu pas mijn leven begint"